کد خبر: ۱۴۵۶۷۳

نمایش و نقد فیلم «ارتباط فرانسوی» در فرهنگسرای ارسباران

همزمان با درگذشت جین هکمن، فیلم سینمایی «ارتباط فرانسوی» در نود و ششمین نشست «فیلم بزرگ روی پرده بزرگ» در فرهنگسرای ارسباران اکران و نقد می‌شود.

نمایش و نقد فیلم «ارتباط فرانسوی» در فرهنگسرای ارسبارانبه گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، همزمان با درگذشت جین هکمن، فیلم سینمایی «ارتباط فرانسوی»(The French Connection)  شاهکار برنده اسکار ویلیام فریدکین، محصول ۱۹۷۱ کشور آمریکا با صدای دوبله‌ با کیفیت، متعلق به دوران طلایی دوبلاژ فیلم در ایران، در نود و ششمین نشست «فیلم بزرگ روی پرده‌ بزرگ»، چهارشنبه ۲۲ اسفندماه ساعت ۱۸ با مشارکت کافه سینما در فرهنگسرای ارسباران اکران و نقد می‌شود.

در فیلم درام، پلیسی، هیجان انگیز و جنایی «ارتباط فرانسوی»، جین هکمن (با دوبله ناصر طهماسب)، فرناندو ری (با دوبله احمد رسول‌زاده)، روی شایدر (با دوبله خسرو خسروشاهی)، تونی لو بیانکو و ... نقش آفرینی کرده‌اند.

این فیلم برنده ۲۲ جایزه بین‌المللی از جمله ۵ جایزه اسکار (بهترین فیلم، بهترین بازیگر نقش اول مرد برای جین هکمن، بهترین کارگردانی، بهترین تدوین، و بهترین فیلم‌نامه اقتباسی)، ۳ جایزه گلدن گلوب، ۲ جایزه بفتا و ...، نامزد ۱۳ جایزه بین‌المللی از جمله نامزدی ۸ جایزه اسکار، ۴ جایزه گلدن گلوب ، ۵ جایزه بفتا و .... و دارنده امتیاز ۷.۷ از ۱۰ در سایتimdb  است.

در خلاصه داستان این فیلم آمده است: کارآگاه «جیمی دویل» (جین هاکمن) به همراه دستیارش بادی روسو (روی شیدر)، از محموله هروئینی که قرار است به نیویورک وارد شود، مطلع می‌شوند و قصد دارند جلو آن را بگیرند. از طرفی، رئیس فرانسویِ قاچاقچیان به نام «آلن شارنیه» (فرناندو ری) قصد دارد به هر قیمتی شده، محموله را به مقصد برساند….

فیلم پس از نمایش، در بخش گفت‌وگوی ویژه با حضور کورش جاهد مدرس سینما و امیر قادری مدیر و سردبیر کافه سینما و گفتگو با علاقه‌مندان سینما، نقد و بررسی می‌شود.

علاقه‌مندان برای تهیه بلیط به سینماتیکت بخش فیلم‌های خارجی مراجعه و به‌ صورت حضوری نیز نیم ساعت قبل از شروع اکران فیلم در فرهنگسرای حضور بهم رسانند

 فرهنگسرای ارسباران در خیابان شریعتی، بالاتر از پل سیدخندان، خیابان جلفا واقع است و برای دریافت اطلاعات بیشتر با شماره‌های ۲۰- ۲۲۸۷۲۸۱۸ تماس بگیرید.

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
رونمایی و نقد مجموعه شعر «تهرانتو» در فرهنگسرای فردوس
فرهنگسرای منتظر در جوار نماز جمعه این هفته تهران
«الیور توئیست» از ۳۰ مهر روی صحنه می‌رود
نشست تخصصی نگاهی به موسیقی فیلم‌های «سِر ادوارد اِلگار» در فرهنگسرای ارسباران
ویژه‌برنامه مجازی «قصه‌های من و عصای سفید» به همت کتابخانه شهید پورهنگ
انحطاط در موسیقی، آیینه‌ی انحطاط در اندیشه‌ی جامعه- محسن سپهرپور
احترام به خبرنگار، احترام به حقیقت و مردم- اردشیر زابلی‌زاده
تأثیر پادکست‌های فرهنگی بر فرهنگ عمومی در ایران- محسن الطافی
نشست شب ایران با محوریت جامعه‌شناسی کشور‌های مختلف در فرهنگسرای سرو
فیلم؛ آیین رونمایی از سلول‌موزه مقام معظم رهبری در باغ‌موزه قصر
معرفی اعضای هیأت انتخاب و داوری بخش‌ ملی جشنواره فیلم کوتاه تهران
نمایش و تحلیل فیلم «اتوبوس گمشده» در فرهنگسرای ارسباران
ناصر تقوایی درگذشت
«بچه مردم» از ۳۰ مهر به سینماها می‌آید
صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۲۲ مهرماه ۱۴۰۴
کارگاه آموزشی دیابت و راه پیشگیری و درمان آن
سومین جلسه شورای مدیران ارشد سازمان فرهنگی هنری برگزار شد
سینما می‌تواند برای همه پناه باشد/ «سینما متروپل» در کل کشور ۱۸ سانس دارد
نمایش «پای پنهان لک لک» در فرهنگسرای ارسباران روی صحنه می‌رود
هفتاد و چهارمین نشست دورهمی بچه‌کتابخون‌ها با عنوان «با آتش می‌رقصند»
نمایشگاه بین‌المللی کارتون «محیط زیست ۲» در خانه کاریکاتور ایران
ثبت نام کارگاه داستان‌نویسی فرهنگسرای خانواده آغاز شد
اکران و نقد «تابستانی که برف آمد» در سینما اندیشه
صفحه اول روزنامه‌ها- دوشنبه ۲۱ مهرماه ۱۴۰۴
شصت و پنجمین نشست کانون عکاسی شفق با محوریت نقد عکس‌های خیابانی تهران