کد خبر: ۱۴۵۶۷۳

نمایش و نقد فیلم «ارتباط فرانسوی» در فرهنگسرای ارسباران

همزمان با درگذشت جین هکمن، فیلم سینمایی «ارتباط فرانسوی» در نود و ششمین نشست «فیلم بزرگ روی پرده بزرگ» در فرهنگسرای ارسباران اکران و نقد می‌شود.

نمایش و نقد فیلم «ارتباط فرانسوی» در فرهنگسرای ارسبارانبه گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، همزمان با درگذشت جین هکمن، فیلم سینمایی «ارتباط فرانسوی»(The French Connection)  شاهکار برنده اسکار ویلیام فریدکین، محصول ۱۹۷۱ کشور آمریکا با صدای دوبله‌ با کیفیت، متعلق به دوران طلایی دوبلاژ فیلم در ایران، در نود و ششمین نشست «فیلم بزرگ روی پرده‌ بزرگ»، چهارشنبه ۲۲ اسفندماه ساعت ۱۸ با مشارکت کافه سینما در فرهنگسرای ارسباران اکران و نقد می‌شود.

در فیلم درام، پلیسی، هیجان انگیز و جنایی «ارتباط فرانسوی»، جین هکمن (با دوبله ناصر طهماسب)، فرناندو ری (با دوبله احمد رسول‌زاده)، روی شایدر (با دوبله خسرو خسروشاهی)، تونی لو بیانکو و ... نقش آفرینی کرده‌اند.

این فیلم برنده ۲۲ جایزه بین‌المللی از جمله ۵ جایزه اسکار (بهترین فیلم، بهترین بازیگر نقش اول مرد برای جین هکمن، بهترین کارگردانی، بهترین تدوین، و بهترین فیلم‌نامه اقتباسی)، ۳ جایزه گلدن گلوب، ۲ جایزه بفتا و ...، نامزد ۱۳ جایزه بین‌المللی از جمله نامزدی ۸ جایزه اسکار، ۴ جایزه گلدن گلوب ، ۵ جایزه بفتا و .... و دارنده امتیاز ۷.۷ از ۱۰ در سایتimdb  است.

در خلاصه داستان این فیلم آمده است: کارآگاه «جیمی دویل» (جین هاکمن) به همراه دستیارش بادی روسو (روی شیدر)، از محموله هروئینی که قرار است به نیویورک وارد شود، مطلع می‌شوند و قصد دارند جلو آن را بگیرند. از طرفی، رئیس فرانسویِ قاچاقچیان به نام «آلن شارنیه» (فرناندو ری) قصد دارد به هر قیمتی شده، محموله را به مقصد برساند….

فیلم پس از نمایش، در بخش گفت‌وگوی ویژه با حضور کورش جاهد مدرس سینما و امیر قادری مدیر و سردبیر کافه سینما و گفتگو با علاقه‌مندان سینما، نقد و بررسی می‌شود.

علاقه‌مندان برای تهیه بلیط به سینماتیکت بخش فیلم‌های خارجی مراجعه و به‌ صورت حضوری نیز نیم ساعت قبل از شروع اکران فیلم در فرهنگسرای حضور بهم رسانند

 فرهنگسرای ارسباران در خیابان شریعتی، بالاتر از پل سیدخندان، خیابان جلفا واقع است و برای دریافت اطلاعات بیشتر با شماره‌های ۲۰- ۲۲۸۷۲۸۱۸ تماس بگیرید.

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
نمایشگاه نقاشی «پیچک سبز اندیشه» در فرهنگسرای ارسباران
روایت زنان تاریخ‌ساز در نشست «بانوی اندیشه»
«وقتی دنیا برای یک زن تنگ می‌شود» در شنبه‌های نمایش خیابانی فرهنگسرای فردوس
مسابقه «از صفحه تا صحنه» به همت فرهنگسرای اخلاق برگزار می‌شود
صفحه اول روزنامه‌ها- پنجشنبه ۲۹ آبان ماه ۱۴۰۴
پنجمین دوره «جشنواره موسیقی محله» با محوریت تکنوازی تنبک برگزار می‌شود
پوستر «ما کتابداراشیم» با تصویر ۲۳۳ کتابدار منتشر شد
فیلم؛ رویداد «دست‌ به‌ دست» در بلوار کشاورز
پیام سرپرست سازمان فرهنگی هنری به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی
برگزاری یادمان قورچیان ؛ نوازنده و هنرمندی که درک عمیقی از دنیا و هنر داشت
فراخوان جشنواره داستان و ناداستان «روایت پیروزی»
نگاهی به موسیقی «فردیرک دیلیوس» در فرهنگسرای ارسباران
نکوداشت عباس خامه‌یار در فرهنگسرای رسانه با حضور چهره‌های برجسته فرهنگی و سیاسی
صفحه اول روزنامه ها- چهارشنبه ۲۸ آبان ماه ۱۴۰۴
کارگاه آموزشی رویداد ملی پادکست فارسی در فرهنگسرای ارسباران
نشست ادبی «از قلم تا قله» در فرهنگسرای سلامت
رونمایی کتاب‌های «برف کهنه» و «برف نو» در فرهنگسرای خاوران؛ روایت نوجوانان از جنگ و زندگی
رونمایی از سه اثر تازه حجت‌الاسلام محمدتقی رهبر در چهارمین همایش «مبانی تربیتی در مکتب نهج‌البلاغه»
اجرای رایگان نمایش «کلیله و دمنه» در تماشاخونه فردوس
پنجمین جشنواره فرهنگی هنری «بحران» برگزار می‌شود
آیین تعزیه‌خوانی «روضه مادر ۳» در فرهنگسرای سلامت
جای خرده‌روایت‌های مردمی از جنگ هشت ساله در آثار ما خالی است
پیام سرپرست سازمان فرهنگی هنری به مناسبت هفته کتاب
نشست «کتابنوش» با حضور دو نویسنده دفاع مقدس برگزار شد
ویژه‌برنامه «خانواده در پرتو عشق فاطمی» در فرهنگسرای خانواده برگزار می‌شود