کد خبر: ۱۴۵۶۸۹

اختتامیه دومین جشنواره فیلم صدرپلاس در فرهنگسرای بهمن

عبدالحسین مسلمی مدیر فرهنگی هنری منطقه ۱۶ و رییس فرهنگسرای بهمن از برگزاری مراسم اختتامیه دومین جشنواره فیلم صدر پلاس در سالن سینماچاپلین این فرهنگسرا خبر داد.

اختتامیه دومین جشنواره فیلم صدرپلاس در فرهنگسرای بهمنبه گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، مسلمی با اعلام این خبر گفت: اختتامیه دومین جشنواره فیلم صدر پلاس شامگاه پنجشنبه ۲۳ اسفند از ساعت ۱۹:۳۰ با حضور نوجوانان فیلمساز در دو بخش اصلی با حضور ۱۴ اثر از سوی نوجوانان دوره‌ اول و ۱۲ اثر از نوجوانان دوره‌ دومی، همراه با اکران فیلم‌های منتخب در این فرهنگسرا برگزار خواهد شد.

مدیر فرهنگی هنری منطقه ۱۶ افزود: در اختتامیه دومین دوره‌ این جشنواره، پس از بررسی آثار توسط هیئت داوران، جوایزی برای بهترین فیلم، کارگردانی، تدوین، صدابرداری، فیلمنامه‌نویسی و بهترین فیلم از نگاه تماشاگر برای نوجوانان دوره اولی این کانون در نظر گرفته شده و از نوجوانان دوره دوم نیز در بخش‌های بهترین فیلم، کارگردانی، ایده، فیلمنامه‌نویسی و فیلمبرداری با اهدای تندیس جشنواره، لوح و جوایزی به رسم یادبود تقدیر خواهد شد.

رییس فرهنگسرای بهمن در مورد بخش‌های جانبی این جشنواره اظهار کرد: از نوجوانان منتخبی که در بخش‌های بلاگری مسابقات کتابخوانی، بلاگری دستاورد‌های انقلاب، پادکست مسابقات کتابخوانی و بهترین تیزر شرکت کردند و حائز رتبه‌های برتر شدند نیز در این جشنواره تقدیر می‌شود.

سینما چاپلین فرهنگسرای بهمن در انتهای بزرگراه شهید نواب صفوی، میدان بهمن، خیابان شهید وفایی واقع شده است.

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
«پشت صحنه نوشتن» افشا شد
فیلم مستند «زیبا، لذیذ، مبتذل» اکران می‌شود
منزوی می‌گفت کتاب چاپ کن تا دستت خالی شود
پردیس ملت خانه جشنواره «سینماحقیقت» شد
هادی مرزبان درگذشت
صفحه اول روزنامه‌ها- یکشنبه ۲ آذر ماه ۱۴۰۴
فیلم؛ موکب فاطمی «خیمه یاس» در منطقه ۲۲
سروستان باغ کتاب میزبان بیش از ۲۵۰ عنوان کتاب در حوزه بین‌الملل
نوری بیلگه جیلان در تیم داوری/ تلاش می‌کنیم آبروی‌مان حفظ شود
آغاز یک سریال جدید با بازی ثریا قاسمی، لعیا زنگنه و امیرحسین صدیق
نمایش «خانواده قبلی» در فرهنگسرای ارسباران اجرا می‌شود
تخفیف ۵۰ درصدی «شهید علم؛ دفتر اول» در آستانه سالگرد شهادت دکتر شهریاری
سه گانه روح‌الله حجازی در قاب نمایش
نمایشگاه گروهی «نقطه‌عطف» در باغ کتاب تهران افتتاح شد
جشنواره داستان‌نویسی «قصه‌ی محله‌ی ما» برگزار می شود
ویژه‌برنامه «ریحانه‌النبی» در بهشت زهرا(س)
موضوع «شهود» در اندیشگاه ابر انسان بررسی می‌شود
نمایش «این‌بار دل‌ها سنگی نه، چوبی است» به روی صحنه ارسباران می‌رود
تعطیلی ۲ روزه سالن‌های نمایشی به مناسبت شهادت حضرت زهرا(س)
صفحه اول روزنامه‌ها- شنبه ۱ آذر ماه ۱۴۰۴
آیین فاطمی «نذر مادری» با پخت سمنو، نماز باران و اجتماع فاطمی در تهران برگزار می‌شود
نمایشگاه نقاشی «پیچک سبز اندیشه» در فرهنگسرای ارسباران
روایت زنان تاریخ‌ساز در نشست «بانوی اندیشه»
«وقتی دنیا برای یک زن تنگ می‌شود» در شنبه‌های نمایش خیابانی فرهنگسرای فردوس
مسابقه «از صفحه تا صحنه» به همت فرهنگسرای اخلاق برگزار می‌شود