کد خبر: ۱۴۵۸۵۲

«زن و بچه» روستایی با معادی، ایزدیار و حسن پورشیرازی به کن می‌رسد؟

فیلم جدید سعید روستایی با بازی پیمان معادی، پریناز ایزدیار و حسن پورشیرازی با تدوین بهرام دهقانی در تدارک حضور در جشنواره کن است.

«زن و بچه» روستایی با معادی، ایزدیار و حسن پورشیرازی به کن می‌رسد؟به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر به نقل از خبرگزاری ایسنا، «زن و بچه» نام چهارمین فیلم سینمایی سعید روستایی است که ساخت آن سال گذشته کلید خورد و فیلمبرداری آن در تعطیلات نوروزی ۱۴۰۴ به پایان رسید.

پیمان معادی، پریناز ایزدیار، حسن پورشیرازی، سحر گلدوست،سها نیاستی و فرشته صدرعرفایی از جمله بازیگرانی هستند که در این فیلم حضور دارند.

تدوین این فیلم برعهده بهرام دهقانی است که البته هنوز تدوین نهایی تمام نشده است.

طبق پیگیری ایسنا از سازندگان فیلم، کارهای پست پروداکشن به صورت فشرده در حال انجام است تا «زن و بچه» در فرصتی که از سوی جشنواره کن داده شده، به کمیته انتخاب فیلم این رویداد مهم سینمایی برسد.

همچنین در صورت حضور احتمالی «زن و بچه» در جشنواره کن و در صورت فراهم بودن شرایط، این احتمال مطرح است که فیلم تابستان امسال در ایران اکران عمومی شود.  شرکت فرانسوی «Goodfellas»هم  مسئولیت فروش بین‌المللی این درام ایرانی را بر عهده دارد.

دست‌اندرکاران این فیلم تاکنون عکس و جزئیاتی رسمی منتشر نکرده‌اند ولی مدتی قبل نشریه هالیوود ریپورتر در گزارشی درباره فیلم‌های مورد انتظار برای رونمایی در جشنواره کن امسال ضمن اشاره به فیلم جدید سعید روستایی، «زن و بچه» را  یک درام خانوادگی معاصر با موضوع انتقام و بخشش معرفی کرده و نوشته بود: این فیلم با بازی پریناز ایزدیار (بازیگر فیلم «متری شش‌ونیم») در نقش یک پرستار بیوه روایت می‌شود. او با پسر سرکش خود درگیر است و هنگامی که یک حادثه غم‌انگیز رخ می‌دهد، خود را درگیر احساس خیانت می‌بیند در حالی که به دنبال عدالت است.  

تیری فرمو، مدیر جشنواره کن روز گذشته در مصاحبه‌ای با ورایتی اعلام کرده است: یک هفته تا زمان اعلام فیلم‌های جشنواره باقی‌مانده، بیش از نیمی از تصمیم‌ها گرفته شده و انتخاب‌ها در حال شکل‌گیری هستند اما هنوز فیلم‌های زیادی برای تماشا باقی مانده، چون همه آثار به اتاق نمایش نرسیده‌اند؛ یعنی باید بیش از ۵۰ فیلم را در هشت روز تماشا کنی، تمام روز، عصرها و آخر هفته‌ها.

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
«پشت صحنه نوشتن» افشا شد
فیلم مستند «زیبا، لذیذ، مبتذل» اکران می‌شود
منزوی می‌گفت کتاب چاپ کن تا دستت خالی شود
پردیس ملت خانه جشنواره «سینماحقیقت» شد
هادی مرزبان درگذشت
صفحه اول روزنامه‌ها- یکشنبه ۲ آذر ماه ۱۴۰۴
فیلم؛ موکب فاطمی «خیمه یاس» در منطقه ۲۲
سروستان باغ کتاب میزبان بیش از ۲۵۰ عنوان کتاب در حوزه بین‌الملل
نوری بیلگه جیلان در تیم داوری/ تلاش می‌کنیم آبروی‌مان حفظ شود
آغاز یک سریال جدید با بازی ثریا قاسمی، لعیا زنگنه و امیرحسین صدیق
نمایش «خانواده قبلی» در فرهنگسرای ارسباران اجرا می‌شود
تخفیف ۵۰ درصدی «شهید علم؛ دفتر اول» در آستانه سالگرد شهادت دکتر شهریاری
سه گانه روح‌الله حجازی در قاب نمایش
نمایشگاه گروهی «نقطه‌عطف» در باغ کتاب تهران افتتاح شد
جشنواره داستان‌نویسی «قصه‌ی محله‌ی ما» برگزار می شود
ویژه‌برنامه «ریحانه‌النبی» در بهشت زهرا(س)
موضوع «شهود» در اندیشگاه ابر انسان بررسی می‌شود
نمایش «این‌بار دل‌ها سنگی نه، چوبی است» به روی صحنه ارسباران می‌رود
تعطیلی ۲ روزه سالن‌های نمایشی به مناسبت شهادت حضرت زهرا(س)
صفحه اول روزنامه‌ها- شنبه ۱ آذر ماه ۱۴۰۴
آیین فاطمی «نذر مادری» با پخت سمنو، نماز باران و اجتماع فاطمی در تهران برگزار می‌شود
نمایشگاه نقاشی «پیچک سبز اندیشه» در فرهنگسرای ارسباران
روایت زنان تاریخ‌ساز در نشست «بانوی اندیشه»
«وقتی دنیا برای یک زن تنگ می‌شود» در شنبه‌های نمایش خیابانی فرهنگسرای فردوس
مسابقه «از صفحه تا صحنه» به همت فرهنگسرای اخلاق برگزار می‌شود