کد خبر: ۱۴۵۸۹۸

نمایشگاه سیاه‌قلم «ژرف نگاه» در فرهنگسرای ارسباران

نمایشگاه انفرادی نقاشی سیاه قلم «ژرف قلم» شامل آثار نازنین فروتن‌نیا در فرهنگسرای ارسباران گشایش یافت.

نمایشگاه سیاه قلم «ژرف نگاه» در فرهنگسرای ارسبارانبه گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، نمایشگاه انفرادی نقاشی «ژرف قلم» شامل آثار سیاه قلم نازنین فروتن‌نیا، پنج‌شنبه ۲۱ فروردین‌ماه ساعت ۱۶ در نگارخانه شماره ۳ فرهنگسرای ارسباران گشایش یافت.

هنرمند جوان نازنین‌زهرا فروتن‌نیا فعالیت هنری خود را از ۱۲ سالگی شروع کرده و اولین نمایشگاه خود را در فرهنگسرای رازی در سال ۱۴۰۳ به نمایش گذاشت؛ دو رتبه کشوری و مقام‌های استانی ومنطقه‌ای و دریافت الواح و تدریس در این رشته در کارنامه هنری وی به چشم می خورد.

بیانیه نمایشگاه «ژرف نگاه» به این شرح است: «در میان این خط‌ها، تیرگی‌ها و روشنی‌ها چشمانی را به تصویر کشیدم که احساسات وعواطف را بیان می‌کند؛ چشمانی که احساساتی را که با زبان انکار می‌شوند را بی پروا نشان می‌دهند و زیباترین و ناگفتنی‌ترین حس‌ها را منتقل می‌کنند.
در این نمایشگاه دوست دارم احساسات اولیه بشر را با چشم‌ها به مخاطبان نشان دهم؛ حسی که با هیچ کلمه‌ای توصیف نمی‌شود که آن‌ها به زیبایی به تصویر می‌کشند ... شادی، گریه، ذوق، خشم و...»

علاقه‌مندان برای بازدید از نمایشگاه می‌توانند تا ۲۷ فروردین‌ماه ساعت ۱۰ تا ۱۷ به نگارخانه شماره ۳ فرهنگسرای ارسباران واقع در خیابان شریعتی، بالاتر از پل سیدخندان، خیابان جلفا، کوچه عقاب مراجعه کنند و برای دریافت اطلاعات بیشتر با شماره ۲۲۸۷۳۳۹۹ تماس بگیرند.

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
کتاب «دانستنی‌هایی درباره ماشین‌های سرعتی» با تخفیف ۵۰ درصدی
نشست رسانه‌ای هفتمین جشنواره تئاتر شهر برگزار شد
آیین رونمایی از کتاب «سومین پر سیمرغ» در باغ کتاب تهران
آثار بخش مهمان هفتمین جشنواره تئاتر «شهر» اعلام شد
انتشار تصویر «بهنام تشکر» در نقش کارآگاه علوی/ اسامی دیگر کارآگاهان
روند درمانی رضا امیرخانی؛ عبور از نقطه اوج التهاب مغزی بدون آسیب ثانویه جدی
نقد و بررسی رمان «جای خالی سلوچ» در کتابخانه شهید جهان‌آرا
صفحه اول روزنامه‌ها- شنبه ۲۲ آذر ماه ۱۴۰۴
«آیینه حوا»؛ بازتابی از نگاه زنانه در قاب هنر
موزه امام علی(ع) میزبان نقاشی قهوه‌خانه‌ای و آفرینش پرده‌ای عظیم از زندگی پیامبران
موضوع «تنبلی و اهمال کاری» در اندیشگاه ابرانسان بررسی می‌شود
بدنِ مادرانه یعنی عبور از خویشتن خویش
بازارچه «نگار آسمانی» در بوستان خیام برپا می‌شود
اردوی مادر و فرزندی به همت کتابخانه فرهنگسرای سرو
مدیر باغ کتاب: فروش کتاب رشد ۱۰۰ درصدی داشته است
شهاب حسینی تهیه‌کننده «پتک» شد؛ «نهنگ عنبر ۳» ساخته می‌شود
«قصه شکوه» با محوریت نگاه رهبر انقلاب به جایگاه زن مسلمان منتشر شد
«مادر» به شبکه نمایش می‌آید
نمایشگاه گروهی نقاشی کودک و نوجوان «شهر نقاشی » نگارخانه ابن سینا
افتتاح «سینماحقیقت» با رنگ ایران و روز مادر
نمایش و تحلیل فیلم «فرانکنشتاین» در فرهنگسرای ارسباران
رونمایی از فیلم «بی بی مریم» در باغ موزه قصر
نمایشگاه «فراتر از نگاه» در باغ‌موزه قصر
هدیه‌ای از جنس فرهنگ؛ پویش بزرگ «کتاب مامان۲» در تهران کلید خورد
نشست ماهانه «خانه ترانه» در فرهنگسرای ارسباران