کد خبر: ۱۴۵۸۹۸

نمایشگاه سیاه‌قلم «ژرف نگاه» در فرهنگسرای ارسباران

نمایشگاه انفرادی نقاشی سیاه قلم «ژرف قلم» شامل آثار نازنین فروتن‌نیا در فرهنگسرای ارسباران گشایش یافت.

نمایشگاه سیاه قلم «ژرف نگاه» در فرهنگسرای ارسبارانبه گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، نمایشگاه انفرادی نقاشی «ژرف قلم» شامل آثار سیاه قلم نازنین فروتن‌نیا، پنج‌شنبه ۲۱ فروردین‌ماه ساعت ۱۶ در نگارخانه شماره ۳ فرهنگسرای ارسباران گشایش یافت.

هنرمند جوان نازنین‌زهرا فروتن‌نیا فعالیت هنری خود را از ۱۲ سالگی شروع کرده و اولین نمایشگاه خود را در فرهنگسرای رازی در سال ۱۴۰۳ به نمایش گذاشت؛ دو رتبه کشوری و مقام‌های استانی ومنطقه‌ای و دریافت الواح و تدریس در این رشته در کارنامه هنری وی به چشم می خورد.

بیانیه نمایشگاه «ژرف نگاه» به این شرح است: «در میان این خط‌ها، تیرگی‌ها و روشنی‌ها چشمانی را به تصویر کشیدم که احساسات وعواطف را بیان می‌کند؛ چشمانی که احساساتی را که با زبان انکار می‌شوند را بی پروا نشان می‌دهند و زیباترین و ناگفتنی‌ترین حس‌ها را منتقل می‌کنند.
در این نمایشگاه دوست دارم احساسات اولیه بشر را با چشم‌ها به مخاطبان نشان دهم؛ حسی که با هیچ کلمه‌ای توصیف نمی‌شود که آن‌ها به زیبایی به تصویر می‌کشند ... شادی، گریه، ذوق، خشم و...»

علاقه‌مندان برای بازدید از نمایشگاه می‌توانند تا ۲۷ فروردین‌ماه ساعت ۱۰ تا ۱۷ به نگارخانه شماره ۳ فرهنگسرای ارسباران واقع در خیابان شریعتی، بالاتر از پل سیدخندان، خیابان جلفا، کوچه عقاب مراجعه کنند و برای دریافت اطلاعات بیشتر با شماره ۲۲۸۷۳۳۹۹ تماس بگیرند.

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
پدیده کاتارسیس امروز در سینما کمیاب است| از گمین‌شافت تا گزل‌شافت؛ از بومی به جهانی
نمایش و نقد و بررسی فیلم «فرشته‌ها با هم می‌آیند» در فرهنگسرای فردوس
نمایش موزیکال «خرگوش شعبده باز» در فرهنگسرای اخلاق
دیپلمات ونزوئلایی:ملت‌های دارای دشمن مشترک، یک ملت واحد هستند و هویت مشترک دارند
نمایشگاه گروهی نقاشی و نقاشیخط «یک حضور» در پردیس ملت
محصول جدید مرکز انیمیشن سوره آماده نمایش شد؛ تماشای «بافنده بهار»
صفحه اول روزنامه ها- چهارشنبه ۲۶ شهریورماه ۱۴۰۴
هزار و صدمین نشست کانون شعر هنگام با انتشار کتاب مشترک
کتاب «متولد کوچه ۵۳» منتشر شد؛ خاطراتی از جهادگر فعال در جنگ
نمایشگاه «خیال‌های کامل و سفال‌های چرخیده» در فرهنگسرای ارسباران
بزرگداشت بهروز رضوی در فرهنگسرای ارسباران برگزار می‌شود
ایران، اتفاقی عزیز نشد- محمد کاموس
همایش ادبی «با کاروان سخن» در منطقه ۲۱
رونمایی از مجموعه شعر «شبگردی در آینه» در فرهنگسرای سرو
روایت جنگ ۱۲روزه در نخستین قسمت‌های یک سریال
جشن بزرگ «ایران عزیز» با استقبال بی‌نظیر مردم به کار خود پایان داد
خوانش نمایشنامه «سالگرد» در فرهنگسرای فردوس
حسین عباسی: شاد بودن آدم‌ها روی روح و جسم آن‌ها تأثیر مثبت دارد
صفحه اول روزنامه ها- سه شنبه ۲۵ شهریورماه ۱۴۰۴
محمد مسلمی: جشن‌هایی مثل «ایران عزیز» لبخند را به بچه‌ها و خانواده‌ها برمی‌گرداند
نگارخانه فرهنگسرای امید؛ بستری برای شکوفایی هنر‌های تجسمی
«کلرمون فران» یکی از آثار خوب و ماندگار مینی‌مالیستی این سال‌هاست
محفل شعر عاشقانه در باغ کتاب تهران
ویژه‌برنامه «آوای نو» در فرهنگسرای خانواده برگزار می‌شود
نشست بررسی روند تحول مجسمه‌سازی فیگوراتیو در موزه دکتر سُندوزی