کد خبر: ۱۴۵۹۶۰

نشست «گپ و گفت عکاسانه با چای» در کانون عکاسی شفق برگزار می‌شود

پنجاه و چهارمین نشست کانون عکاسی شفق با عنوان «گپ و گفت عکاسانه با چای» سه شنبه ۲۶ فروردین ۱۴۰۴، در فرهنگسرای سرو برگزار می‌شود.

نشست «گپ و گفت عکاسانه با چای» در کانون عکاسی شفق برگزار می‌شودبه گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، کانون عکاسی شفق با هدف ایجاد فضایی دوستانه و صمیمی برای عکاسان و علاقه‌مندان به هنر عکاسی، پنجاه و چهارمین نشست خود را با عنوان «گپ و گفت عکاسانه با چای» برگزار می‌کند. این نشست فرصتی است تا عکاسان با یکدیگر به تبادل نظر پرداخته و تجربیات خود را در زمینه عکاسی به اشتراک بگذارند.

پنجاه و چهارمین نشست کانون عکاسی شفق با عنوان «گپ و گفت عکاسانه با چای» در تاریخ ۲۶ فروردین ۱۴۰۴، از ساعت ۱۶ تا ۱۸:۳۰ در فرهنگسرای سرو برگزار خواهد شد.

در این رویداد، شرکت‌کنندگان می‌توانند در فضایی آرام و دلنشین، به گپ و گفت درباره تکنیک‌ها، ایده‌ها و چالش‌های دنیای عکاسی بپردازند. چای، به عنوان نماد مهمان‌نوازی و دورهمی، نقش ویژه‌ای در این نشست خواهد داشت و به ایجاد فضایی صمیمی‌تر کمک خواهد کرد.

علاقه‌مندان به شرکت در این نشست می‌توانند با حضور در فرهنگسرای سرو، از این فرصت استفاده کرده و از تجربیات دیگران بهره‌مند شوند. حضور در این نشست برای همه آزاد است و به تمامی علاقه‌مندان به عکاسی توصیه می‌شود که در این رویداد شرکت کنند.

فرهنگسرای سرو خیابان ولی عصر (عج)، ضلع شمالی پارک ساعی، کوچه ساعی دوم واقع شده است و برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره ۰۹۲۳۱۰۵۶۳۹۲ تماس بگیرید.

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار

نمایشگاه «میر علمدار» در فرهنگسرای ارسباران

نمایشنامه‌خوانی «مجلس ضربت زدن» در فرهنگسرای خانواده اجرا می‌شود

فیلم؛ «ملاقات در بهشت» به همت مدیریت فرهنگی هنری مترو

نخستین تصویر از بازیگر سریال هری پاتر منتشر شد

اجتماع «بچه‌های رستا» به یاد شهید نهضت شهریاری در مجتمع شیخ صدوق(ره)

امیر نجفی تنها برگزیده طراحی جلد جشنواره کتاب مسکو شد

آثار هنرمند شهید منصوره عالیخانی به نمایش گذاشته می‌شود

نمایش و نقد فیلم «چگونه اژدهای خود را تربیت کنیم» در فرهنگسرای ارسباران

«عاشورای بدون مرز» در فرهنگسرای نوجوان

نشست تخصصی نگاهی به موسیقی فیلم‌های «لالو شیفرین» در فرهنگسرای ارسباران

صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۲۴ تیر ماه ۱۴۰۴

چهل و ششمین نشست «حلقه بچه‌های ایران آینده» برگزار می‌شود

هفتادمین نشست «بچه‌های رستا» در فرهنگسرا‌های تهران

نشست‌های تخصصی «جهانِ نوجوان» برای ارتقای رمان نوجوان آغاز می‌شود

«آب‌ و آتش» از امروز روی آنتن می‌رود

«رها» با حال و هوای امروز جامعه همخوان است/ شهاب حسینی درست‌ترین انتخاب برای نقش توحید

اکران و نقد فیلم سینمایی «بهانه سکوت» در سینما اندیشه

عرضه پنج انیمیشن کوتاه برای کاهش استرس بچه‌ها

اکران آخرین فیلم وس اندرسون‏ در خانه هنرمندان ایران

ثبت‌نام پیاده‌روی اربعین از پنجشنبه آغاز می‌شود

صفحه اول روزنامه‌ها- دوشنبه ۲۳ تیر ماه ۱۴۰۴

نمایش ویژه «خدای جنگ» در سینما بهمن

برگزاری دوره‌های آموزش تخصصی بازیگری با «رضا امامی»

بازیگران سریال «موسی کلیم‌الله» به‌زودی مقابل دوربین می‌روند

آمار فروش نمایش‌های تماشاخانه ایران‌شهر اعلام شد