کد خبر: ۱۴۵۹۹۰

بزرگداشت فرهنگ جولایی در فرهنگسرای ارسباران برگزار می‌شود

آیین تجلیل و بزرگداشت فرهنگ جولایی چهره نامدار تاریخ رادیو با نیم قرن فعالیت در فرهنگسرای ارسباران برگزار می‌شود.

بزرگداشت فرهنگ جولایی در فرهنگسرای ارسباران برگزار می‌شودبه گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر؛ سی و دومین ماه‌نشست «در آستانه» که روز جمعه ۲۹ فروردین‌ماه ساعت ۱۸:۳۰ به همت کانون ادبی زمستان در فرهنگسرای ارسباران برگزار میشود، به بزرگداشت و تجلیل از فرهنگ جولایی به پاس یک عمر فعالیت فرهنگی در حوزه رادیو، صدا و موسیقی و چهره نامدار تاریخ رادیو با نیم قرن فعالیت، اختصاص دارد.

فرهنگ جولایی یکی از مهمترین و تاثیرگذارترین چهره‌های ماندگار رادیو است. او تمامی عمر خود را با عشق در این حوزه سپری کرده، برنامه‌هایی چون «صبح جمعه با رادیو»، «راه شب» و «خانه و خانواده» برنامه‌هایی است که وی تهیه کنندگی آن‌ها را بر عهده داشته است.

در کارنامه هنری این تهیه‌کننده رادیو همکاری با چهره‌های برجسته و مطرح فرهنگی و هنری دیده می‌شود. یکی از تاثیرگذارترین فعالیت جولایی در این عرصه، اجرای برنامه «یکشنبه سبز» به مدت ۲۱ سال است که نقش زیادی در حفظ باغ سیب مهرشهر داشت.

اصغر سمسارزاده، بهروز رضوی، اصغر همت، علیرضا جاویدنیا، مریم نشیبا، حمید غلامعلی، قاسم افشار، اکبر کتابدار، بهنام صبوحی، محمدرضا فرشته‌نژاد، مهدی یغمایی، محمدرضا چراغعلی، رضا خرم، حسین فاضل، آلبرتو کوچویی، سید عباس سجادی، علیرضا بدیع و ... از جمله چهره‌هایی هستند که در این مراسم حضور خواهند داشت.

همچنین در سی و دومین ماه نشست «در آستانه»، برگزیدگان بخش خوانندگی و ترانه‌سرایی آثار خود را در حضور داوران این دو بخش اجرا خواهند کرد و در ادامه دیگر هنرمندان آثار خود را به روی صحنه خواهند برد.

حضور در این برنامه برای عموم علاقهمندان آزاد و رایگان است و برای شرکت در آن میتوانند به فرهنگسرای ارسباران واقع در خیابان شریعتی، بالاتر از سیدخندان، خیابان جلفا مراجعه کنند و برای دریافت اطلاعات بیشتر با شماره ۲۲۸۷۲۸۱۸ تماس بگیرند.

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
پدیده کاتارسیس امروز در سینما کمیاب است| از گمین‌شافت تا گزل‌شافت؛ از بومی به جهانی
نمایش و نقد و بررسی فیلم «فرشته‌ها با هم می‌آیند» در فرهنگسرای فردوس
نمایش موزیکال «خرگوش شعبده باز» در فرهنگسرای اخلاق
دیپلمات ونزوئلایی:ملت‌های دارای دشمن مشترک، یک ملت واحد هستند و هویت مشترک دارند
نمایشگاه گروهی نقاشی و نقاشیخط «یک حضور» در پردیس ملت
محصول جدید مرکز انیمیشن سوره آماده نمایش شد؛ تماشای «بافنده بهار»
صفحه اول روزنامه ها- چهارشنبه ۲۶ شهریورماه ۱۴۰۴
هزار و صدمین نشست کانون شعر هنگام با انتشار کتاب مشترک
کتاب «متولد کوچه ۵۳» منتشر شد؛ خاطراتی از جهادگر فعال در جنگ
نمایشگاه «خیال‌های کامل و سفال‌های چرخیده» در فرهنگسرای ارسباران
بزرگداشت بهروز رضوی در فرهنگسرای ارسباران برگزار می‌شود
ایران، اتفاقی عزیز نشد- محمد کاموس
همایش ادبی «با کاروان سخن» در منطقه ۲۱
رونمایی از مجموعه شعر «شبگردی در آینه» در فرهنگسرای سرو
روایت جنگ ۱۲روزه در نخستین قسمت‌های یک سریال
جشن بزرگ «ایران عزیز» با استقبال بی‌نظیر مردم به کار خود پایان داد
خوانش نمایشنامه «سالگرد» در فرهنگسرای فردوس
حسین عباسی: شاد بودن آدم‌ها روی روح و جسم آن‌ها تأثیر مثبت دارد
صفحه اول روزنامه ها- سه شنبه ۲۵ شهریورماه ۱۴۰۴
محمد مسلمی: جشن‌هایی مثل «ایران عزیز» لبخند را به بچه‌ها و خانواده‌ها برمی‌گرداند
نگارخانه فرهنگسرای امید؛ بستری برای شکوفایی هنر‌های تجسمی
«کلرمون فران» یکی از آثار خوب و ماندگار مینی‌مالیستی این سال‌هاست
محفل شعر عاشقانه در باغ کتاب تهران
ویژه‌برنامه «آوای نو» در فرهنگسرای خانواده برگزار می‌شود
نشست بررسی روند تحول مجسمه‌سازی فیگوراتیو در موزه دکتر سُندوزی