کد خبر: ۱۴۵۹۹۰

بزرگداشت فرهنگ جولایی در فرهنگسرای ارسباران برگزار می‌شود

آیین تجلیل و بزرگداشت فرهنگ جولایی چهره نامدار تاریخ رادیو با نیم قرن فعالیت در فرهنگسرای ارسباران برگزار می‌شود.

بزرگداشت فرهنگ جولایی در فرهنگسرای ارسباران برگزار می‌شودبه گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر؛ سی و دومین ماه‌نشست «در آستانه» که روز جمعه ۲۹ فروردین‌ماه ساعت ۱۸:۳۰ به همت کانون ادبی زمستان در فرهنگسرای ارسباران برگزار میشود، به بزرگداشت و تجلیل از فرهنگ جولایی به پاس یک عمر فعالیت فرهنگی در حوزه رادیو، صدا و موسیقی و چهره نامدار تاریخ رادیو با نیم قرن فعالیت، اختصاص دارد.

فرهنگ جولایی یکی از مهمترین و تاثیرگذارترین چهره‌های ماندگار رادیو است. او تمامی عمر خود را با عشق در این حوزه سپری کرده، برنامه‌هایی چون «صبح جمعه با رادیو»، «راه شب» و «خانه و خانواده» برنامه‌هایی است که وی تهیه کنندگی آن‌ها را بر عهده داشته است.

در کارنامه هنری این تهیه‌کننده رادیو همکاری با چهره‌های برجسته و مطرح فرهنگی و هنری دیده می‌شود. یکی از تاثیرگذارترین فعالیت جولایی در این عرصه، اجرای برنامه «یکشنبه سبز» به مدت ۲۱ سال است که نقش زیادی در حفظ باغ سیب مهرشهر داشت.

اصغر سمسارزاده، بهروز رضوی، اصغر همت، علیرضا جاویدنیا، مریم نشیبا، حمید غلامعلی، قاسم افشار، اکبر کتابدار، بهنام صبوحی، محمدرضا فرشته‌نژاد، مهدی یغمایی، محمدرضا چراغعلی، رضا خرم، حسین فاضل، آلبرتو کوچویی، سید عباس سجادی، علیرضا بدیع و ... از جمله چهره‌هایی هستند که در این مراسم حضور خواهند داشت.

همچنین در سی و دومین ماه نشست «در آستانه»، برگزیدگان بخش خوانندگی و ترانه‌سرایی آثار خود را در حضور داوران این دو بخش اجرا خواهند کرد و در ادامه دیگر هنرمندان آثار خود را به روی صحنه خواهند برد.

حضور در این برنامه برای عموم علاقهمندان آزاد و رایگان است و برای شرکت در آن میتوانند به فرهنگسرای ارسباران واقع در خیابان شریعتی، بالاتر از سیدخندان، خیابان جلفا مراجعه کنند و برای دریافت اطلاعات بیشتر با شماره ۲۲۸۷۲۸۱۸ تماس بگیرند.

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
پیام سرپرست سازمان فرهنگی هنری به مناسبت روز جهانی کارکنان موزه
گلایه فرزاد حسنی از رویکرد انتخاب مجریان؛ مجری خوب مجری «کم‌خطر» است!
اهمیت گرافیک محیطی در روابط عمومی- فائزه شیرازی
دیدار سرپرست سازمان فرهنگی هنری با خانواده کوچک‌ترین شهید جنایات صهیونیستی در ایران
حضور عمو پورنگ در فرهنگسرای بهمن
آلبوم موسیقی «ناز نگه» در فرهنگسرای ارسباران رونمایی می‌شود
آبان را با کدام کنسرت‌ها آغاز کنیم؟
۷۷۶ اثر به دبیرخانه هفتمین جشنواره تئاتر «شهر» رسید
تفکرات اشتباه در برنامه‌ریزی و اجرای فعالیت‌های فرهنگی و هنری- محمد فرج‌زاده
«بهشت در خانه» در خانه موزه شهید بهشتی برگزار می‌شود
افخمی «دکتر فون‌گویر» را برای جشنواره فجر آماده می‌کند/فیلمی کمدی‌تر از «استرنجلاو» کوبریک
خاطرات اسیر فراری از زندان تکفیری‌های سوریه به چاپ دوم رسید
رونمایی از طراحی‌های محمود فرشچیان
صفحه اول روزنامه‌ها- چهارشنبه ۳۰ مهرماه ۱۴۰۴
فرهنگ؛ ریشه‌ای که ما را نگه می‌دارد- معصومه آبرون
نمایشگاه بین‌المللی «یک دنیا، هزار رویا»؛ روایت صلح و دوستی از نگاه کودکان ۳ کشور
دوازدهمین نشست فرهنگ و خانواده در فرهنگسرای خانواده برگزار شد
جمشید عزیزخانی؛ نماد نبوغ و خلاقیت/ نامی ماندگار در موسیقی کُردی
بازی عدالت در موزه لوور!- سمیه مظفری
وقتی خانه حرف نمی‌زند- مهرداد شفق
پوستر «موزیکالیته» منتشر شد
فرهنگسرای منتظر در نماز جمعه تهران
نمایشگاه «حرفهایی که در سکوت می‌زنم» در فرهنگسرای ارسباران
معصومه کرباسی را از میان کلمات «آرزو شدی» بشناسید
مستند زندگی یوسفعلی میرشکاک در تلویزیون