کد خبر: ۱۴۶۰۶۸

کتاب «زنان زندانی» منتشر شد

کتاب «زنان زندانی» روایتی از فجیع ترین جنایت تاریخ علیه زنان توسط نشر معارف به چاپ رسید.

کتاب «زنان زندانی» منتشر شدبه گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر به نقل از خبرگزاری مهر، کتاب «زنان زندانی»، روایتی از فجیع‌ترین جنایت تاریخ علیه زنان توسط نشر معارف به جاپ رسید.

کتاب «زنان زندانی» یک اثر علمی و تحلیلی بوده که بر اساس سه سال پژوهش مستمر و از میان حدود بیست هزار منبع علمی درجه الف گردآوری شده است.

این کتاب به بررسی پدیده‌ای می‌پردازد که زندگی میلیون‌ها زن را تحت تأثیر قرار داده و آثار آن به بافت فرهنگی و اجتماعی جوامع نفوذ کرده است. گروه پژوهشی اندیشکده آرمان با استفاده از روایت‌های ملموس و مستند، به تحلیل چالش‌ها، علل و پیامدهای خشونت علیه زنان پرداخته و راهکارهایی برای رهایی از آن ارائه می‌دهد.

فصل اول کتاب تحت عنوان «زندانی در اقیانوس» به چالش‌های روزمره‌ای که زنان با آن‌ها مواجه هستند، از جمله قاچاق انسان و نابرابری اقتصادی می‌پردازد. در فصل دوم، «کره زندان»، میزان آزار و اذیت جنسی علیه زنان در کشورهای مختلف تحلیل می‌شود. فصل سوم با تمثیل «غاز فرانسوی در سلول انفرادی» به بررسی نظریه شیءانگاری جنسی و رابطه‌اش با خشونت علیه زنان می‌پردازد.

فصل چهارم به تأثیر رسانه‌ها به عنوان زندان دیجیتالی بر شیءانگاری وجنسی‌سازی زنان می‌پردازد. «زندانی با میله‌های واقعی» عنوان فصل پنجم بوده که در آن، نویسندگان به بررسی شیءانگاری در دنیای واقعی و روابط بین‌فردی می‌پردازند و نمونه‌هایی از آزار و اذیت و خشونت جنسی را در مکان‌های مختلف اجتماعی، سیاسی و حتی دانشگاهی بیان می‌کنند.

فصل ششم (زندان گوانتانامو) به موضوع خودشیءانگاری می‌پردازد و تبعات متعدد جسمی و روانی آن را تحلیل می‌کند. نویسندگان توضیح می‌دهند که چگونه فشارهای اجتماعی و تبلیغاتی می‌توانند تأثیرات مخربی بر روحیه و هویت زنان بگذارند.

فصل هفتم با تمثیل لوازم آرایشی به لوازم شکنجه، به بررسی تاریخچه و تبعات منفی استفاده از این لوازم و تأثیر آن بر زنان می‌پردازد. نویسندگان به خطرات لوازم آرایشی و باورهای غلط عمومی اشاره کرده و این موضوع را به خوبی تجزیه و تحلیل می‌کنند.

در فصل‌های هشتم تا دهم به بررسی راهکارهای علمی ارائه شده در منابع برگزیده علمی دنیا پرداخته می‌شود. ابتدا در فصل هشتم، نویسندگان به بررسی نگاه خیره شیءانگار به ویژه با فناوری ردیابی چشم می‌پردازند. پژوهش‌های این فصل نشان می‌دهد که نگاه خیره شیءانگار چگونه می‌تواند هم برای زنان و هم برای مردان تبعات گسترده‌ای داشته باشد و در نهایت راهکار مقابله با آن ارائه می‌شود.

در فصل نهم، نویسندگان به بررسی این موضوع می‌پردازد که چگونه نوع پوشش می‌تواند تأثیرات عمیقی بر نحوه درک و قضاوت دیگران نسبت به زنان بگذارد و با استفاده از علوم اعصاب، ریشه‌های علمی خشونت علیه زنان را بر اساس ساختار مغز ارائه می‌دهد.

در نهایت در فصل آخر، روابط غیرمتعهدانه و پیامدهای روانی و اجتماعی این روابط برای زنان و مردان تحلیل می‌شود. فصل پایانی به خوبی نشان می‌دهد که چه روابطی کمترین میزان خشونت را بدون شیءانگاری رقم می‌زنند و به عنوان آخرین راهکار ارائه می‌شوند.

کتاب زنان زندانی به شمارگان ۱۰۰۰ جلد در ۵۳۶ صفحه، به قیمت ۲۹۵ هزار تومان وارد بازار نشر شده است.

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار

تمدید مهلت ارسال اثر به جایزه «ساعد باقری»‌؛ استقبال خوب شرکت‌کنندگان

فرهنگسرای منتظر با برنامه‌های متنوع فرهنگی میزبان نمازگزاران می‌شود

قاب‌هایی به رنگ مهر «مادرانه» در نگارخانه آبی

عکس؛ دومین شب مجالس تعزیه «شبیه نور» در خانه هنرمندان ایران

فیلم؛ نخستین شب مجالس تعزیه «شبیه نور» در خانه هنرمندان ایران

انتشار خاطرات یک فعال اصلاح‌طلب زن در «تا آن ستاره»

برگزاری آیین سنتی تعزیه‌خوانی در فرهنگسرای سلامت

معرفی اعضای شورای سیاستگذاری چهل‌ودومین جشنواره فیلم کوتاه

نمایش ۶۰ اثر از بزرگان خوشنویسی در نیاوران

صفحه اول روزنامه‌ها- چهارشنبه ۱۸ تیر ماه ۱۴۰۴

ترانه‌ای برای وطن در فرهنگسرای ارسباران

آموزش تکنیک‌های مطالعه در «با هم بخوانیم» کتابخانه داوودیه

خانه نمایش سازمان فرهنگی هنری می‌تواند به متولی هنر تعزیه در شهر تهران تبدیل شود

نمایش و نقد فیلم «تاندربولتز» در فرهنگسرای ارسباران

اکران مستندی درباره تاریخچه پیدایش تعزیه

«ای ایران بخوان» به میدان انقلاب رسید

کتابی که بعد از ۴۰ سال همچنان قابل رجوع است؛ سید جعفر شهیدی و تحقیق در تاریخ

کدام فیلم‌ها این هفته راهی اکران می‌شوند؟

آشنایی با ابزارهای متنوع هوش مصنوعی در فرهنگسرای فردوس

فراخوان مسابقه روایت‌نویسی «به نام وطن» منتشر شد

۶ شب تعزیه و مرثیه‌خوانی در باغ کتاب تهران

صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۱۷ تیر ماه ۱۴۰۴

خوانش نمایشنامه «راز پروانه‌ها» در فرهنگسرای عطار نیشابوری

فرشته‌ها شبیه «فرشته‌»اند؛ آقازاده‌ها این دختر را خوب بشناسند

آغاز اکران آنلاین مستند برگزیده جشنواره فیلم فجر