کد خبر: ۱۴۶۱۰۵

نمایشگاه مرور آثار اصل هنرمندان کارتونیست خارجی در خانه کاریکاتور ایران

نمایشگاه مرور آثار اصل هنرمندان کارتونیست خارجی با عنوان «اصل کارتون ۴» در خانه کاریکاتور ایران برپا شده است.

نمایشگاه مرور آثار اصل هنرمندان کارتونیست خارجی در خانه کاریکاتور ایرانبه گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، فارغ از تمام ویژگی‌ها و کاربرد‌های فناوری دیجیتال خلق آثار هنری، همچنان دیدن اصل آثار هنری و تک نسخه‌ای از نزدیک، لطف و جذابیت دیگری دارد و امکان رویارویی با جهان خاص، ذهنیات و مراحل خلق ایده تا اجرای هنرمند با استفاده از مواد و متریال مرسوم نقاشی و تصویرسازی را در مقابل چشم بیننده قرار می‌دهد.

از این رو خانه کاریکاتور ایران در تقویم برنامه‌های سالانه خود، نمایشگاه‌هایی را تحت عنوان «اصل کارتون» با هدف بازخوانی ویژگی‌های فنی و تنوع تکنیکی آثار دستی که به عنوان اصول خلق‌ ایده‌ها و چالش‌های هنرمندان کارتونیست مطرح بوده است، برنامه‌ریزی کرده است.

رویداد «اصل کارتون ۴» اختصاص به نمایش آثار هنرمندان خارجی دارد که از آرشیو خانه کاریکاتور انتخاب شده است. این نمایشگاه فرصت ویژه‌ای برای علاقه‌مندان به منظور تجزیه و تحلیل و بررسی تکنیک، فن‌شناسی و روش‌شناسی آثار هنرمندان ملیت‌های دیگر، حول موضوع‌ها و مفاهیم مختلف قرار می‌دهد.

نمایشگاه از ۱ تا ۳۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ در خانه کاریکاتور ایران دایر خواهد بود. علاقه‌مندان می‌توانند برای بازدید، روز‌های شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۹ تا ۱۷ و پنجشنبه‌ها ساعت ۹ تا ۱۲ به استثنای روز‌های تعطیل به خانه کاریکاتور ایران به نشانی تهران، خیابان دکتر شریعتی، تقاطع اتوبان شهید همت، خیابان شهید داوود گل‌نبی غربی، بعد از میدان احمدی روشن (کتابی)، پلاک ۴۴ مراجعه کنند.

گزارش خطا
ارسال نظر