کد خبر: ۱۴۶۱۳۱

جواد رمضان‌نژاد رییس «ساترا» شد

رییس صدا و سیما با صدور حکمی «جواد رمضان‌نژاد» را به‌عنوان رئیس سازمان تنظیم مقررات صوت‌وتصویر فراگیر در فضای مجازی(ساترا) منصوب کرد.

جواد رمضان‌نژاد رییس «ساترا» شدبه گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر به نقل از خبرگزاری ایرنا، متن حکم پیمان جبلی رئیس سازمان صدا و سیما برای جواد رمضان‌نژاد به این شرح است:

هدایت، نظارت و حمایت از رسانه‌‏های صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی به‌منظور ایجاد نهضت تولید و انتشار محتوا و خدمات صوت و تصویر مبتنی بر اخلاق رسانه‌‏ای و فرهنگ اسلامی – ایرانی در فضای مجازی از مهم‏‌ترین مأموریت‌‏های ساترا است.

انتظار می‌‏رود اهداف اساسی تأسیس این نهاد تنظیم‌‏گری را که قانون برعهده سازمان صداوسیما قرار داده است سرلوحه همه اقدامات آن نهاد در هدایت و نظارت مؤثر در فرآیند تولید و انتشار محتوا و خدمات صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی، صدور مجوزهای لازم به ارائه‌دهندگان خدمات در این عرصه، تهیه و تنظیم نظام‌‏نامه‌‏ها، روش‏‌های اجرایی و دستورالعمل‏‌های کاربردی و ساماندهی حوزه صوت و تصویر فراگیر قرار دهید.

تقویت رویکرد خط سبزی

در بخش دیگری از این پیام آمده است: بدیهی است حمایت هم‏‌زمان از خدمات‌دهندگان و مخاطبان و کاربران این حوزه و تهیه دستورالعمل‌‏های نظارتی و آیین‏‌نامه‌‏های مکمل چرخه تنظیم‏‌گری و نظارت طبق قانون، پشتیبانی اصولی از حوزه تولید محتوا و خدمات و ایجاد نشاط اجتماعی برای افزایش سهم مصرف محتوای سالم صوت ‏و تصویر فراگیر و ایجاد ابزارهای تشویقی و حمایتی در این راستا با هدف تقویت رویکرد خط سبزی و پرداختن بیشتر فعالان تولید محتوا در این عرصه به حوزه‏‌های مغفول‌مانده اولویت‌‏دار فرهنگی موردنیاز جامعه اصیل و فهیم ایرانی به‌جای تمرکز صرف‏ بر تنظیم‌‏گری خط‏‏قرمزی ازجمله وظایف مهم و دارای اولویت ساترا است.

به‏‌منظور تحقق مأموریت‌‏ها و وظایف محوله،‌ تعامل و همکاری و استفاده از ظرفیت تمامی دستگاه‌‏های مسئول دولتی و حاکمیتی که در قوانین مشخص شده لازم و ضروری است.

به گزارش ایرنا، رئیس رسانه ملی همچنین، از تلاش‌ها و خدمات سعید مقیسه در طول تصدی این مسئولیت قدردانی و با صدور حکم جداگانه‌ای وی را به‌عنوان مشاور رئیس سازمان صداوسیما منصوب کرده است.

جواد رمضان‌نژاد که پیش‌ از این عهده‌دار ریاست مرکز بسیج سازمان صداوسیما بود، دارای مدرک دکترای ارتباطات است و مدیریت شبکه‌های پنج، افق و ریاست مرکز سیمافیلم در کارنامه کاری‌اش به ثبت رسیده است.

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
هوشنگ کامکار: نام احمد پژمان در تاریخ موسیقی جهان باقی خواهد ماند
برگزیدگان نهمین جشنواره بین‌المللی فیلم شهر معرفی شدند
اعلمی: جشنواره فیلم شهر، مدرسه‌ای برای فیلمسازان نسل آینده ایران
برپایی «خیمه یاس» برای دومین سال متوالی در منطقه ۲۲
«در پناه کتاب»؛ فرهنگسرای خاوران میزبان نویسندگان در هفته کتاب و کتاب‌خوانی
اختتامیه نهمین جشنواره فیلم شهر در برج میلاد برگزار می‌شود
رونمایی «کتاب ایلیا، جادوی سرخ» در فرهنگسرای اندیشه
نشست بررسی و خوانش کتاب «دوباه فکر کن» در کتابخانه تلاش
آیین رونمایی از كتب حجت‌الاسلام محمدتقی رهبر به همت فرهنگسرای نهج‌البلاغه برگزار می‌شود
رویداد آموزشی تفریحی «خلاقستان ۵» در کتابخانه رحماندوست برگزار می‌شود
نمایشگاه عکس «مهاجرانه» در فرهنگسرای انقلاب اسلامی گشایش یافت
آنچه در روز سوم جشنواره فیلم شهر می‌بینید
شهر و سینما در قاب نهمین جشنواره فیلم شهر/ مروری بر جشنواره‌ای که نگاه به شهر دارد
برنامه کنسرت‌ها تا پایان ماه دوم پاییز؛ «برج میلاد» هم میزبان است
اسامی نامزد‌های بخش فیلمنامه نهمین جشنواره بین‌المللی فیلم شهر اعلام شد
کارگاه آموزشی «زیبانویسی» در خانه فرهنگ مهرآباد
راهکار حل مشکلات، مشارکت دادن مردم در امور است
صفحه اول روزنامه ها- چهارشنبه ۲۱ آبان ماه ۱۴۰۴
آیین تجلیل و بزرگداشت میکائیل شهرستانی در فرهنگسرای ارسباران
ششمین اجرای نمایشنامه‌خوانی دختران نوجوان با «پرواز کبک‌ها» در فرهنگسرای فردوس
رویداد فرهنگی «نوجهان» در منطقه ۹ برگزار می‌شود
اجرای نمایش آیینی «مرگ‌اندود» در خانه شهر
دوازدهمین گردهمایی افراد دارای لکنت در فرهنگسرای سرو برگزار می‌شود
مادران شاغل؛ میان رؤیا و واقعیت، عشق و تلاش- حمیده آقابابایی
نشست تخصصی «از هشتگ تا کنش» در فرهنگسرای خانواده برگزار می‌شود