کد خبر: ۱۴۶۲۰۰

سازمان فرهنگی هنری به مناسبت روز دختر برگزار می‌کند

اردوی ویژه در فرهنگسرا‌های پایتخت برای ۱۰ هزار دختر نوجوان

برنامه‌های سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران به مناسبت سالروز ولادت حضرت معصومه(س) و روز دختر اعلام شد.

اردوی ویژه در فرهنگسرا‌های پایتخت برای ۱۰ هزار دختر نوجوانبه گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، حمیدرضا خونویی معاون فرهنگی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران درباره برنامه‌های این سازمان به مناسبت سالروز ولادت حضرت معصومه(س) و روز دختر عنوان کرد: این برنامه‌ها در دو بخش پیش بینی شده است. در بخش اول، دختران نوجوان همه فرهنگسرا‌های تهران بر اساس ایده‌های خودشان برنامه‌های فرهنگی اجرا می‌کنند. این ایده‌ها در رویداد ایده پردازی مطرح شده و مراکز سازمان فرهنگی هنری از طرح‌های برگزیده حمایت مالی و تجهیزاتی می‌کنند و در نهایت برنامه‌ها توسط خود دختران نوجوان برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: این برنامه‌ها در ۳۴ فرهنگسرای شهر تهران و در قالب‌های متنوع پیش بینی شده و هدف از این شیوه برگزاری، تامین نظر خود مخاطبان است و همچنین این امکان فراهم می‌شود تا دختران نوجوانی که در حلقه‌های هویتی فرهنگسرا‌ها عضو هستند، یاد بگیرند چه طور یک ایده فرهنگی را طراحی کنند، چه طور مشارکت جذب کنند و در نهایت چه طور برنامه را اجرا کنند.

خونویی با اشاره به بخش دوم برنامه‌های سازمان فرهنگی هنری به مناسبت روز دختر بیان کرد: اردوی ویژه دختران در مراکز اردویی سازمان اجرا می‌شود و دختران نوجوان از همه فرهنگسرا‌ها در آن شرکت می‌کنند. هر یک از فرهنگسرا‌ها یک روز مهمان یکی از مراکز اردویی خواهند بود و در مجموع حدود ۱۰ هزار دختر نوجوان در این اردو‌ها حضور می‌یابند.

معاون فرهنگی سازمان فرهنگی هنری تصریح کرد: در اجرای این اردو‌های یک روزه نیز دختران نوجوان عضو حلقه‌های هویتی فرهنگسرا‌ها مشارکت دارند و طوری برنامه ریزی شده که از طریق این اردو‌ها اعضای جدیدی به حلقه‌های هویتی نوجوانان افزوده شوند. این اردو‌ها شامل برنامه‌های تفریحی و فرهنگی متنوع خواهد بود.

علاقه‌مندان برای دریافت اطلاعات بیشتر می‌توانند به نزدیک‌ترین فرهنگسرای محل سکونت خود مراجعه کنند یا با سامانه ۱۸۳۷ تماس بگیرند.

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
کامران فانی درگذشت
فیلم؛ تقدیر از مادران و معلمان دانش‌آموزان روشندل به همت مدیریت فرهنگی هنری مترو
کتاب «دانستنی‌هایی درباره ماشین‌های سرعتی» با تخفیف ۵۰ درصدی
احیای جشنواره تئاتر «شهر»؛ تئاتر رایگان برای همه شهروندان
آیین رونمایی از کتاب «سومین پر سیمرغ» در باغ کتاب تهران
آثار بخش مهمان هفتمین جشنواره تئاتر «شهر» اعلام شد
انتشار تصویر «بهنام تشکر» در نقش کارآگاه علوی/ اسامی دیگر کارآگاهان
روند درمانی رضا امیرخانی؛ عبور از نقطه اوج التهاب مغزی بدون آسیب ثانویه جدی
نقد و بررسی رمان «جای خالی سلوچ» در کتابخانه شهید جهان‌آرا
صفحه اول روزنامه‌ها- شنبه ۲۲ آذر ماه ۱۴۰۴
«آیینه حوا»؛ بازتابی از نگاه زنانه در قاب هنر
موزه امام علی(ع) میزبان نقاشی قهوه‌خانه‌ای و آفرینش پرده‌ای عظیم از زندگی پیامبران
موضوع «تنبلی و اهمال کاری» در اندیشگاه ابرانسان بررسی می‌شود
بدنِ مادرانه یعنی عبور از خویشتن خویش
بازارچه «نگار آسمانی» در بوستان خیام برپا می‌شود
اردوی مادر و فرزندی به همت کتابخانه فرهنگسرای سرو
مدیر باغ کتاب: فروش کتاب رشد ۱۰۰ درصدی داشته است
شهاب حسینی تهیه‌کننده «پتک» شد؛ «نهنگ عنبر ۳» ساخته می‌شود
«قصه شکوه» با محوریت نگاه رهبر انقلاب به جایگاه زن مسلمان منتشر شد
«مادر» به شبکه نمایش می‌آید
نمایشگاه گروهی نقاشی کودک و نوجوان «شهر نقاشی » نگارخانه ابن سینا
افتتاح «سینماحقیقت» با رنگ ایران و روز مادر
نمایش و تحلیل فیلم «فرانکنشتاین» در فرهنگسرای ارسباران
رونمایی از فیلم «بی بی مریم» در باغ موزه قصر
نمایشگاه «فراتر از نگاه» در باغ‌موزه قصر