کد خبر: ۱۴۶۴۴۶

سازمان فرهنگی هنری برگزار می‌کند

برنامه‌های دومین روز «کافه‌کتابخون‌ها» در نمایشگاه کتاب

برنامه‌های سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در دومین روز «کافه‌کتابخون‌ها» در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران در مصلای امام خمینی(ره) اعلام شد.

برنامه‌های دومین روز «کافه‌کتابخون‌ها» در نمایشگاه کتاببه گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، سازمان فرهنگی هنری امسال نیز با محوریت نوجوانان به عنوان عمده مخاطب برنامه‌های خود با برپایی غرفه «کافه‌کتابخون‌ها» و با حضور میهمانان و نویسندگان مطرح کشور، میزبان مخاطبان نمایشگاه است.

برنامه‌های «کافه‌کتابخون‌ها» در روز جمعه ۱۹ اردیبهشت از ساعت ۱۰ تا ۱۱ با داستان‌نویسی جمعی آغاز می‌شود و از ساعت ۱۱ تا ۱۱:۱۵ برنامه نقالی و از ساعت ۱۱:۱۵ تا ۱۲:۳۰ نیز نمایش فیلم «باغ کیانوش» همراه با جمع‌نویسی کتاب با مربیگری زهرا سمیعی برای نوجوانان در نظر گرفته شده است.

از ساعت ۱۵ تا ۱۷ «دورهمی بچه‌کتابخون‌ها» با حضور حسین حق‌پناه تسهیلگر حوزه نوجوان برگزار می‌شود و نوجوانان با کارشناس برنامه به گفت‌و‌گو می‌نشینند. 

همچنین از ساعت ۱۰ تا ۱۲:۳۰ «تور کتاب» با هدف ایجاد سرگرمی و تفریح در عین حال ایجاد بستر ارتباطی بر مبنای کتاب برای نوجوانان برگزار می‌شود و از ساعت ۱۶ تا ۱۷ نیز نوجوانان در «اردوی شگفت‌انگیز» شرکت می‌کنند. 

برنامه‌های روزانه غرفه مانند «حک کتاب»، «بازی با واژگان»، «معرفی و ثبت نام مرورنویسی» و... نیز طبق روال همیشگی میزبان نوجوانان است. همچنین تعدادی از نوجوانان در قالب طرح «پی‌کتاب» از ساعت ۱۴ مشغول معرفی و فروش کتاب به نوجوانان حاضر در نمایشگاه خواهند بود. 

سی و ششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از ۱۷ تا ۲۷ اردیبهشت‌ماه هر روز از ساعت ۱۰ تا ۲۰ در مصلای امام خمینی(ره) میزبان علاقه‌مندان به کتاب و کتابخوانی است و غرفه سازمان فرهنگی هنری با عنوان «بچه‌کتابخون‌ها» در غرفه کودک و نوجوان، بخش الحاقی میزبان نوجوانان است.

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
هفتاد و ششمین نشست دورهمی بچه‌کتابخون‌ها با عنوان «گیرنده: زیر ۱۸ سال»
نمایش و تحلیل فیلم «نیاز» در فرهنگسرای ارسباران
اعلام نتایج بررسی متون ۲ بخش جشنواره تئاتر «شهر»
گزیده‌ای از اشعار شفیعی‌کدکنی برای کودکان منتشر شد
مسابقات فوتبال نوباوگان به همت فرهنگسرای رویش
اکران و نقد «ساعت‌ها» در سینما اندیشه
اکران آنلاین فیلم «پیر پسر» آغاز شد
«سواد رسانه‌ای در مسیر آینده دیجیتال»؛ آغاز برنامه‌های ملی به مناسبت هفته جهانی سواد رسانه‌ای ۲۰۲۵
شصت و ششمین نشست کانون عکاسی شفق با عنوان «معجزه‌ای برای عکاسان»
«به افتخار نوجوونی»؛ مشارکتی هدفمند در تقویت نشاط و هویت نسل نوجوان
آغاز اردو‌های مهارت‌افزایی هنری و فرهنگی در فرهنگسرای اشراق
اعلام آثار پذیرفته‌شده در بخش «دیگرگونه‌های اجرایی» جشنواره تئاتر «شهر»
معرفی و نقد آثار زینب اطهری در فرهنگسرای سلامت
صفحه اول روزنامه‌ها- دوشنبه ۵ آبان‌ماه ۱۴۰۴
از بررسی روند تغییرات تا تاثیر فضای مجازی بر استقبال نسل‌نو از ترانه
برگزاری یادبود ناصر تقوایی در خانه هنرمندان
نمایش موزیکال «رویای شیرین» در مجتمع فرهنگی هنری نور
نشست «در ستایش شعر» در فرهنگسرای سرو
پیکر واحد خاکدان دوشنبه تشییع و خاکسپاری می‌شود
نمایشنامه‌خوانی «کوپه ۶۴» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- یکشنبه ۴ آبان ماه ۱۴۰۴
«اردو در قبرستان ژغاره»؛ صد و دوازدهمین کتاب پیشنهادی باشگاه بچه‌کتابخون‌ها
رونمایی از کتاب «قانون هفتم آدم‌های تنها» در فرهنگسرای اشراق
خانه فرهنگ امیرکبیر؛ خانه‌ای پویا برای بانوان و دختران منطقه ۲۲
نمایش و نقد فیلم «استیو» در فرهنگسرای ارسباران