کد خبر: ۱۴۶۶۰۳

خورشاهیان در غرفه سازمان فرهنگی هنری در نمایشگاه کتاب عنوان کرد

«کافه‌کتابخون‌ها» به پاتوقی برای نوجوانان تبدیل شده است

هادی خورشاهیان نویسنده ادبیات کودک و نوجوان با حضور در غرفه «کافه‌کتابخون‌ها» بیان کرد: برپایی این غرفه در نمایشگاه کتاب اتفاق خیلی خوبی است؛ چیدمان جالبی دارد و ارتباط محترمانه‌ای که با مخاطبان نوجوان برقرار می‌شود، باعث شده اینجا به یک پاتوق تبدیل شود.

«کافه‌کتابخون‌ها» به پاتوقی برای نوجوانان تبدیل شده استبه گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، هادی خورشاهیان نویسنده شاخص ادبیات کودک و نوجوان درباره تجربه حضور در «کافه‌کتابخون‌ها» گفت: برپایی این غرفه در نمایشگاه کتاب اتفاق خیلی خوبی است؛ چیدمان جالبی دارد و ارتباط محترمانه‌ای که با مخاطبان نوجوان برقرار می‌شود، باعث شده اینجا به یک پاتوق تبدیل شود. آدم‌های معتبری که در حوزه کتاب کار می‌کنند در این کافه دیده می‌شوند و این نشان می‌دهد پشتوانه فکری قوی‌ای برای برپایی این غرفه وجود داشته است. 

وی اضافه کرد: دور هم جمع کردن بچه‌ها با هدف ترویج کتابخوانی اتفاق مهمی است که اینجا رخ می‌دهد. اصولا ادبیات و کتاب نوعی همبستگی و نزدیکی بین آدم‌ها به وجود می‌آورد و تجربه حضور در برنامه «دیدار با نویسنده» نیز برای من چنین رنگ و بویی داشت. 

خورشاهیان درباره ارتباط نسل جدید با کتاب و حضور پررنگ فضای مجازی در زندگی نوجوانان بیان کرد: از قدیم به ما گفته‌اند مسائل تربیتی را به صورت مستقیم به فرزندانتان یاد ندهید، خودتان باتربیت باشید و می‌بینید که فرزندتان هم خود به خود می‌آموزد. ما خودمان هم دائم سرمان در گوشی است و بچه‌ها به ما نگاه می‌کنند. من به عنوان نویسنده‌ای که سال‌ها در حوزه کتاب کار کرده‌ام، بعد از دو صفحه کتاب خواندن سراغ گوشی می‌روم. چون فضای مجازی پر از آدم‌های مختلف است که اطلاعات مختلفی را به اشتراک می‌گذارند. طبیعی است که من می‌روم، پس فرزند من هم می‌رود. 

وی ادامه داد: انگار چاره‌ای نیست. ضمن اینکه در گوشی هم می‌شود چیز‌هایی آموخت. به همین دلیل فضای مجازی می‌تواند یک فرصت باشد و باید مسیر را برعکس طی کنیم. یعنی ادبیات را به فضای مجازی ببریم. مثلا من معمولا با فرزندم کتاب صوتی گوش می‌کنم و خودمان را به این کار عادت داده‌ایم، به جای اینکه مثلا موسیقی گوش کنیم. 

این نویسنده کودک و نوجوان درباره انتشار داستان در فضای مجازی گفت: وقتی کتاب را چاپ می‌کنیم به صورت الکترونیکی هم منتشر می‌شود، اما تا کنون به اینکه از ابتدا یک داستان را در فضای مجازی منتشر کنم فکر نکرده‌ام. 

سی و ششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از ۱۷ تا ۲۷ اردیبهشت‌ماه هر روز از ساعت ۱۰ تا ۲۰ در مصلای امام خمینی(ره) میزبان علاقه‌مندان به کتاب و کتابخوانی است و غرفه سازمان فرهنگی هنری با عنوان «بچه‌کتابخون‌ها» در غرفه کودک و نوجوان، بخش الحاقی میزبان نوجوانان است.

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار

نمایشگاه«پیوند جهان» افتتاح شد

فروش کتاب توسط نوجوانان در طرح «پی‌کتاب»

نمایشگاه آثار حجمی با عنوان «پازل من کامل است» در نگارخانه سرو

انکار و تحریف حربه رسانه‌ای غرب در برابر نسل‌کشی غزه است

«اژدها وارد می‌شود» با حضور مانی حقیقی بررسی می‌شود

استادان دوره تربیت ژورنالیست سینمایی معرفی شدند؛ تمدید مهلت ثبت‌نام

دومین اجتماع سراسری #فریاد_فلسطین در دریاچه شهدای خلیج فارس

همایش بزرگ مثنوی‌خوانی «شرح اشتیاق» در فرهنگسرای ارسباران

حرم حضرت علی(ع) با هنر شیعی مزین می‌شود

آلبوم محمد معتمدی در فرهنگسرای ارسباران رونمایی می‌شود

جلد پنجم مجموعه «ستاره‌های نبرد هوایی» به چاپ رسید

تولستوی در ایران، فردوسی در روسیه؛ اجرای رقص سنتی روس‌ها در تهران

رسول خادم نمایشگاه «تَن‌پوشِ پهلوان» را افتتاح کرد

صفحه اول روزنامه‌ها- چهارشنبه ۲۱ خرداد ماه ۱۴۰۴

گامی تاریخی در مسیر عدالت شغلی در سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران

شورای سیاست‌گذاری و دبیر هفتمین جشنواره تئاتر شهر معرفی شدند

نمایش گنجینه موزه هنر‌های دینی امام علی(ع) در دو نقطه شهر تهران

«نخل و نارنج» وحید یامین‌پور به انگلیسی ترجمه شد

هنرجویان مریم کاظمی با «سیندرلای چینی» روی صحنه پردیس تئاتر تهران می‌روند

عکس؛ آیین رونمایی از طرح یکسان‌سازی قرارداد کارکنان سازمان فرهنگی هنری

نمایش و نقد فیلم «مظنونین همیشگی» در فرهنگسرای ارسباران

نگارخانه لاله میزبان هنرمندان «نوسقاخانه» می‌شود

در شب‌های آینده به کدام کنسرت‌ها برویم؟

بازدید از موزه فرش ایران ۲۰ و ۲۱ خرداد رایگان است

آغاز پیش‌فروش بلیت‌های فیلم «پیرپسر»