کد خبر: ۱۴۶۶۰۳

خورشاهیان در غرفه سازمان فرهنگی هنری در نمایشگاه کتاب عنوان کرد

«کافه‌کتابخون‌ها» به پاتوقی برای نوجوانان تبدیل شده است

هادی خورشاهیان نویسنده ادبیات کودک و نوجوان با حضور در غرفه «کافه‌کتابخون‌ها» بیان کرد: برپایی این غرفه در نمایشگاه کتاب اتفاق خیلی خوبی است؛ چیدمان جالبی دارد و ارتباط محترمانه‌ای که با مخاطبان نوجوان برقرار می‌شود، باعث شده اینجا به یک پاتوق تبدیل شود.

«کافه‌کتابخون‌ها» به پاتوقی برای نوجوانان تبدیل شده استبه گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، هادی خورشاهیان نویسنده شاخص ادبیات کودک و نوجوان درباره تجربه حضور در «کافه‌کتابخون‌ها» گفت: برپایی این غرفه در نمایشگاه کتاب اتفاق خیلی خوبی است؛ چیدمان جالبی دارد و ارتباط محترمانه‌ای که با مخاطبان نوجوان برقرار می‌شود، باعث شده اینجا به یک پاتوق تبدیل شود. آدم‌های معتبری که در حوزه کتاب کار می‌کنند در این کافه دیده می‌شوند و این نشان می‌دهد پشتوانه فکری قوی‌ای برای برپایی این غرفه وجود داشته است. 

وی اضافه کرد: دور هم جمع کردن بچه‌ها با هدف ترویج کتابخوانی اتفاق مهمی است که اینجا رخ می‌دهد. اصولا ادبیات و کتاب نوعی همبستگی و نزدیکی بین آدم‌ها به وجود می‌آورد و تجربه حضور در برنامه «دیدار با نویسنده» نیز برای من چنین رنگ و بویی داشت. 

خورشاهیان درباره ارتباط نسل جدید با کتاب و حضور پررنگ فضای مجازی در زندگی نوجوانان بیان کرد: از قدیم به ما گفته‌اند مسائل تربیتی را به صورت مستقیم به فرزندانتان یاد ندهید، خودتان باتربیت باشید و می‌بینید که فرزندتان هم خود به خود می‌آموزد. ما خودمان هم دائم سرمان در گوشی است و بچه‌ها به ما نگاه می‌کنند. من به عنوان نویسنده‌ای که سال‌ها در حوزه کتاب کار کرده‌ام، بعد از دو صفحه کتاب خواندن سراغ گوشی می‌روم. چون فضای مجازی پر از آدم‌های مختلف است که اطلاعات مختلفی را به اشتراک می‌گذارند. طبیعی است که من می‌روم، پس فرزند من هم می‌رود. 

وی ادامه داد: انگار چاره‌ای نیست. ضمن اینکه در گوشی هم می‌شود چیز‌هایی آموخت. به همین دلیل فضای مجازی می‌تواند یک فرصت باشد و باید مسیر را برعکس طی کنیم. یعنی ادبیات را به فضای مجازی ببریم. مثلا من معمولا با فرزندم کتاب صوتی گوش می‌کنم و خودمان را به این کار عادت داده‌ایم، به جای اینکه مثلا موسیقی گوش کنیم. 

این نویسنده کودک و نوجوان درباره انتشار داستان در فضای مجازی گفت: وقتی کتاب را چاپ می‌کنیم به صورت الکترونیکی هم منتشر می‌شود، اما تا کنون به اینکه از ابتدا یک داستان را در فضای مجازی منتشر کنم فکر نکرده‌ام. 

سی و ششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از ۱۷ تا ۲۷ اردیبهشت‌ماه هر روز از ساعت ۱۰ تا ۲۰ در مصلای امام خمینی(ره) میزبان علاقه‌مندان به کتاب و کتابخوانی است و غرفه سازمان فرهنگی هنری با عنوان «بچه‌کتابخون‌ها» در غرفه کودک و نوجوان، بخش الحاقی میزبان نوجوانان است.

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار

فرهنگ تعاملی؛ ضرورتی برای خروج از دنیای مجازی

انصاری: می‌توان از ظرفیت هواداری فوتبال در حوزه کتاب بهره برد

معدنی‌پور: مادران، حلقه وصل کودک و کتاب هستند

برنامه‌های هشتمین روز «کافه‌کتابخون‌ها» در نمایشگاه کتاب

«کافه‌کتابخون‌ها» به پاتوقی برای نوجوانان تبدیل شده است

پنجاه و هفتمین نشست «بچه‌های رستا» در فرهنگسرا‌های تهران

عادت کتابخوانی مثل هر عادت دیگری با استمرار به دست می‌آید

نشست مطالعه گروهی و بررسی کتاب «سفر به گرای ۲۷۰ درجه» در کتابخانه تلاش

نمایشگاه و کارگاه هنری «نقش زرین» در فرهنگسرای ارسباران

نمایشگاه گروهی «از نقطه تا...» در نگارخانه شفق گشایش یافت

نمایشگاه گروهی خوشنویسی «خوش‌نگاران» در فرهنگسرای ابن سینا

دورهمی به صرف بازی، گفت‌و‌گو و کتاب

کتاب «زنده‌باد پرسپولیس» در «کافه‌کتابخون‌ها» رونمایی می‌شود

ملاحظات فنی و هنری در پردیس تئاتر ایران‌شهر مورد توجه قرار بگیرد

کارگاه آموزشی «علم هوش مصنوعی» در خانه فرهنگ مهرآباد

دعوت دهه نودی‌ها به کتابخوانی با بازی و کافه!

امسال نمایشگاه کتاب برای خرید نیست، برای ماندن با کتاب است

برنامه‌های هفتمین روز «کافه‌کتابخون‌ها» در نمایشگاه کتاب

اولین سالگرد شهادت شهید جمهور در میدان امام حسین(ع)

میزبانی کافه‌کتابخون‌ها از نوجوانان در نمایشگاه کتاب

آیین نکوداشت «محمدعلی روح الهی» در فرهنگسرای اندیشه

فیلم؛ باشگاه نوجوانان فرهنگسرای خاوران

افتتاح اکران «فیگور» با بازی علی مصفا

نوجوانی تمام نمی‌شود

برنامه‌های ششمین روز «کافه‌کتابخون‌ها» در نمایشگاه کتاب