کد خبر: ۱۴۶۶۱۶

شعبان‌نژاد در غرفه «کافه‌کتابخون‌ها» در نمایشگاه کتاب عنوان کرد

پایه و اساس کتابخوانی بچه‌ها باید از خانه و خانواده آغاز شود

افسانه شعبان‌نژاد شاعر و نویسنده کودک و نوجوان با حضور در «کافه‌کتابخون‌ها» در نمایشگاه کتاب گفت: باید برای فرزندانمان برنامه‌ریزی داشته باشیم. پدر و مادر‌های نسل‌های قبل مدام برای بچه‌ها قصه و حکایت تعریف می‌کردند و موقع خواب برایشان لالایی می‌خواندند. متاسفانه الان هیچ کدام از این چیز‌ها وجود ندارد. پایه و اساس کتابخوانی بچه‌ها باید از خانه و خانواده آغاز شود.

پایه و اساس کتابخوانی بچه‌ها باید از خانه و خانواده آغاز شودبه گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، افسانه شعبان‌نژاد شاعر و نویسنده شاخص حوزه ادبیات کودک و نوجوان با حضور در غرفه سازمان فرهنگی هنری در نمایشگاه کتاب با عنوان «کافه‌کتابخون‌ها» بیان کرد: برنامه‌های بسیار خوبی در این غرفه در حال برگزاری است و واقعا نیاز داریم گاهی شاعران، نویسنده‌ها و همه فعالان حوزه فرهنگ و ادبیات بین مردم بیایند و از نزدیک با آنها ارتباط برقرار کنند. این باعث می‌شود از مردم دور نباشیم و کتابخوان‌ها ببینند که چه کسانی دارند در این حوزه فعالیت می‌کنند. 

وی درباره مهم‌ترین اقدامات سازمان فرهنگی هنری در جهت ترویج کتابخوانی برای کودکان و نوجوانان گفت: در بسیاری از کتابخانه‌های کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و کتابخانه‌های نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور برنامه‌هایی برای مخاطب کودک و نوجوان با حضور نویسنده‌ها برگزار می‌شود و کتابخانه‌های سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران نیز از این قاعده مستثنی نیستند و می‌توانند با برگزاری چنین برنامه‌هایی بچه‌ها را به کتاب نزدیک‌تر کنند. حضور شاعر، نویسنده و تصویرگر کودک در کتابخانه و ارتباط مستقیم با کودکان اهمیت بالایی دارد. 

شعبان‌نژاد درباره درگیری نوجوانان با فضای مجازی و دوری از کتابخوانی اظهار کرد: این مشکل فقط به کودکان اختصاص ندارد و بزرگتر‌ها هم درگیر فضای مجازی هستند. به نظرم تقصیر را گردن بچه‌ها نیندازیم. بار‌ها در جمع پدر و مادر‌ها گفته‌ام که شما خودتان در خانه چه‌قدر کتاب یا مجله ورق می‌زنید؟ وقتی فرزندتان نبیند که شما دارید کتاب می‌خوانید و ببیند که سرتان در موبایل است، مسلما او هم همین کار را می‌کند. 

وی اضافه کرد: باید برای فرزندانمان برنامه‌ریزی داشته باشیم. پدر و مادر‌های نسل‌های قبل مدام برای بچه‌ها قصه و حکایت تعریف می‌کردند و موقع خواب برایشان لالایی می‌خواندند. متاسفانه الان هیچ کدام از این چیز‌ها وجود ندارد. پایه و اساس کتابخوانی بچه‌ها باید از خانه و خانواده آغاز شود. اگر خانواده اهل کتاب باشند و به جای خوراکی‌های ناسالم به عنوان هدیه برای کودک کتاب بخرند، مطمئنا بچه‌ها هم به سمت کتاب خواهند رفت. 

سی و ششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از ۱۷ تا ۲۷ اردیبهشت‌ماه هر روز از ساعت ۱۰ تا ۲۰ در مصلای امام خمینی(ره) میزبان علاقه‌مندان به کتاب و کتابخوانی است و غرفه سازمان فرهنگی هنری با عنوان «بچه‌کتابخون‌ها» در غرفه کودک و نوجوان، بخش الحاقی میزبان نوجوانان است.

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار

«اتوبوس دوست‌داشتنی» در تهران به راه افتاد

کتاب «روایت آقا» منتشر شد

اقامه عزای حسینی توسط نوجوانان در «راه نشانم بده»

ادای دین به روزهایی که مردم ایستادند و حقیقت را روایت کردند

آموزش فیلم‌سازی با موبایل ویژه نوجوانان در فرهنگسرای ارسباران

فرزند بابک بیات درگذشت

صفحه اول روزنامه‌ها- سه شنبه ۱۰ تیر ماه ۱۴۰۴

دوبله فصل سوم «بازی مرکب» در نمایش خانگی

نمایش‌های تماشاخانه‌ ایران‌شهر نیم‌بها شد

کتاب‌هایی با موضوع جنگ و دفاع از وطن برای بچه‌ها

فراخوان هفتمین جشنواره تئاتر «شهر» منتشر شد

روایتی از زندگی شهدای جنگ ۱۲ روزه در «لاله‎‌خیز»

موکب پذیرایی خدام الحسین (ع)  فرهنگسرای سرو در خیابان حجاب

روایت‌هایی از ساختمان شیشه‌ای در «ققنوس»/ «کادر فنی» با اجرای خیابانی

چهل‌وسومین جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران فراخوان داد

صفحه اول روزنامه‌ها- دوشنبه ۹ تیر ماه ۱۴۰۴

فیلم؛ رونمایی از اولین کتیبه «ایران امام حسین(ع)»

فیلم؛ اولین کتیبه «ایران امام حسین(ع)» رونمایی شد

از پلاک هویتی ایران تا کتیبه «ما ملت امام حسینیم»؛ تلاقی ایران و محرم در محصولات فرهنگی سازمان

جمال اجلالی درگذشت

پویش سراسری «ایستاده برای ایران» آغاز شد

رویا میرعلمی، گیتی قاسمی، رضا بهبودی و... روی صحنه می‌روند

اکران آنلاین ۱۳ فیلم و ‌فیلم‌تئاتر کانون پرورش فکری

تصویر شهدای اقتدار ایران روی دیوارنگاره میدان انقلاب

گروه دمام‌زنی فرهنگسرای عطار نیشابوری هنرجو می‌پذیرد