کد خبر: ۱۴۷۴۴۲

ثبت‌نام پیاده‌روی اربعین از پنجشنبه آغاز می‌شود

سازمان حج و زیارت از ثبت نام زائران حسینی برای حضور در پیاده‌روی اربعین خبر داد که از پنجشنبه ۲۶ تیر آغاز خواهد شد.

ثبت‌نام پیاده‌روی اربعین از پنجشنبه آغاز می‌شودبه گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر به نقل از خبرگزاری ایرنا، سازمان حج و زیارت با صدور اطلاعیه اعلام کرد؛ از پایان هفته جاری ثبت نام علاقه مندان حضور در راهپیمایی اربعین حسینی از طریق سامانه سماح آغاز خواهد شد. بر همین اساس، سازمان حج به عنوان یکی از اعضای ستاد مرکزی اربعین حسینی خدمات مختلفی را به عزاداران سید و سالار شهیدان ارائه خواهد داد.

در این اطلاعیه آمده است؛ سازمان حج به عنوان یکی از کمیته های ستاد مرکزی اربعین حسینی در وزارت کشور وظایفی همچون ثبت نام، پیگیری بیمه، راهنمایی زائران، امداد گمشدگان و ساماندهی اشیاء گمشده را برعهده دارد.

بر همین اساس جلسه ستاد اربعین سازمان حج و زیارت با حضور رئیس سازمان حج، معاونان و جمعی از مدیران سازمان تشکیل و آخرین برنامه ریزی های مربوط به ثبت نام و اعزام مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

طبق سال های گذشته ثبت نام در سامانه سماح انجام خواهد شد و زائران از پایان این هفته می توانند با نام‌نویسی در این سامانه از خدمات بیمه ای و همچنین دریافت ارز اربعین بهره مند شوند.

امسال نیز همانند سال‌های گذشته نرم‌افزار همیار اربعین در دسترس متقاضیان قرار خواهد گرفت که البته این نرم افزار نسبت به گذشته ارتقا یافته است.

فراخوان متقاضیان خدمت در واحد راهنمایان زائران و امداد گمشدگان از سوی اداره کل کارگزاران انجام گرفته و تاکنون بیش از دو هزار و ۷۰۰ نفر از کارگزاران و خادمان کاروان های حج و زیارت برای خدمت رسانی به زائران اربعین حسینی داوطلب شده اند که ۱۶۶ نفر از این افراد از برادران اهل سنت هستند.

همزمان با عزیمت زائران به اربعین، این افراد نیز با کاور(پوشش)های مشخص در ایستگاه های تعیین شده کشور عراق و مرزهای خروجی و ورودی خدمت رسانی می‌کنند.

امسال آشپزخانه های سازمان حج و زیارت نیز در راستای خدمت رسانی به زائران، وظیفه طبخ بخشی از غذای زائران در شهرهای نجف و کربلا را به عهده خواهد داشت.

گزارش خطا
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار
«زنانگی و مردانگی روان انسان» در کارگاه روان‌شناسی «خانواده پایدار»
شرح کلمات قصار نهج‌البلاغه در فرهنگسرای فردوس
«دعوت نور» مفهوم دگرگونی را در سفال و پتینه به تصویر می‌کشد
روش‌های نوین کاهش وزن در فرهنگسرای فردوس
«سفر به دنیای فانتزی» در فرهنگسرای نوجوان
اکران و نقد فیلم «تیونر» در فرهنگسرای ارسباران
«باغ مدرسه» علم را به تجربه تبدیل کرد
۱۳ اجرای متنوع موسیقی روی صحنه ارسباران
سومین نشست «تاد» به بررسی تعزیه در هنر امروز می‌پردازد
روایت «سرو» از ایران باستان تا فضای سبز امروز
نمایشگاه «بی‌حضور دیگران» در نگارخانه سرو
صفحه اول روزنامه ها- شنبه ۱۴ شهریور ماه ۱۴۰۵
آیین همنوازی دف‌نوازان ایران‌زمین در فرهنگسرای بهمن برگزار می‌شود
«عصرانه‌های شاد» میزبان خانواده‌های شهران در فرهنگسرای معرفت
مدیران ۶ فرهنگسرا منصوب شدند
نمایشگاه «آنجا درختی بود» در باغ‌موزه قصر برگزار می‌شود
۱۲ شایسته تقدیر و ۳ برگزیده مسابقه عکاسی با موبایل «وداع» معرفی شدند
«بین دو نفس» در «آوای صحنه» فرهنگسرای عطار نیشابوری خوانش می‌شود
«هندسه نبرد»؛ روایتی از شناخت دشمن و روش‌های مقابله با آن
نمایشگاه نقاشی «بی حضور دیگران» در نگارخانه سرو برپا می‌شود
بازارچه خیریه «طنین مهربانی» در فرهنگسرای فردوس برپا می‌شود
نشست «هنر زندگی کردن» در فرهنگسرای معرفت برگزار می‌شود
سرپرست «معاونت برنامه‌ریزی و توسعه» سازمان فرهنگی هنری معرفی شد
سرپرست «مالی و اقتصادی» سازمان فرهنگی هنری معرفی شد
نمایش موزیکال «تام و جری» بر بال شاپرک‌های شادی در فرهنگسرای فردوس