کد خبر: ۱۴۷۵۴۸

با حضور معاون اجتماعی فرهنگی و مدیرکل حوزه شهردار تهران

آیین تکریم و معارفه رییس سازمان فرهنگی هنری برگزار شد

آیین تکریم و معارفه رییس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران شنبه ۲۸ تیر در ستاد این سازمان برگزار شد. در این آیین از زحمات مهرداد باقری پبدنی رییس سابق سازمان فرهنگی هنری تقدیر شد و محمدباقر اعلمی حکم سرپرستی این سازمان را دریافت کرد.

آیین تکریم و معارفه رییس سازمان فرهنگی هنری برگزار شدبه گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، آیین تکریم و معارفه رییس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران شنبه ۲۸ تیر در ستاد این سازمان برگزار شد. در این مراسم محمدطیب صحرایی مدیرکل حوزه شهردار تهران، محمدامین توکلی‌زاده معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران، مهرداد باقری پبدنی رییس سابق و محمدباقر اعلمی سرپرست جدید سازمان فرهنگی هنری، سعید صدرائیان دستیار فرهنگ و رسانه شهردار تهران و جمعی از معاونان و مدیران سازمان حضور داشتند.

آیین تکریم و معارفه رییس سازمان فرهنگی هنری برگزار شد

توکلی‌زاده: آقای اعلمی ارتباط خیلی خوبی با حوزه هنر و رسانه دارند

محمدامین توکلی‌زاده معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران در این نشست ضمن آرزوی قبولی عزاداری ایام محرم عنوان کرد: امروز وظیفه داشتیم خدمت برسیم از آقای باقری که سکان یکی از مهم‌ترین سازمان‌های فرهنگی کشور را بر عهده داشتند تشکر کنیم. نه فقط ایشان، بلکه باید از همه مدیران و کارکنان این سازمان تشکر کنیم که یک جبهه فرهنگی بزرگ را تشکیل می‌دهند.

آیین تکریم و معارفه رییس سازمان فرهنگی هنری برگزار شد

توکلی‌زاده با اشاره به چهار بُعد تحول مد نظر شهردار تهران افزود: یک بُعد مهم این تحول، نرم‌افزاری است که هر کدام از بخش‌های مدیریت شهری از یک جهت بر آن تاثیر دارند و بسیاری از این ماموریت در سازمان فرهنگی هنری پیش رفت. ایام سختی را سپری کردیم و حوادثی مانند شیوع کرونا، وقایع ۱۴۰۱، شهادت رییس‌جمهور و به تازگی جنگ تحمیلی را داشتیم.

وی ادامه داد: شاید کمتر دوره‌ای این میزان فراز و نشیب را شاهد بودیم. ولی به یاری خدا آقای باقری و همکارانشان موفق شدند کشتی سازمان را به پیش برانند و امروز سکان را تحویل یکی از برادران مومن می‌دهند. به دلیل کمبود‌ها و محدودیت‌ها، آقای باقری در این دوره متحمل سختی‌های زیادی شدند و این شرایط، جدیت بیشتری در کار می‌طلبد. به نیابت از شهردار تهران آقای زاکانی از ایشان بابت تلاش‌هایشان تشکر می‌کنم.

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران تصریح کرد: یکی از درس‌های مهم این دوره، نگاه درستی بود که به حوزه نوجوانان شد و این گروه سنی در اولویت سازمان قرار گرفتند. این در همه بخش‌های شهرداری وجود داشت و برای ما غنیمت بود. دیگر ویژگی این دوره، نگاه جبهه‌ای در سطح شهر تهران بود که تعامل خوبی با دیگر نهاد‌های فرهنگی شکل گرفت. عملیات‌های بزرگ مانند اربعین، غدیر و امام‌رضایی‌ها فعالیت‌های جبهه‌ای است و یک نهاد به تنهایی از عهده آن بر نمی‌آید.

توکلی‌زاده اضافه کرد: اتفاقات خوبی در تک‌تک فرهنگسرا‌ها افتاده و همچنان در میانه راه هستیم و تلاش بیشتری نیاز داریم. همه این کار‌ها باید با شدت بیشتری تداوم داشته باشد و فعالیت‌های نوتری انجام شود تا قله‌های رفیع‌تری فتح کنیم. تاکید بر هویت ملی، انقلابی و اسلامی و ایجاد پیوستگی بر اساس این هویت و پرداختن به حوزه سبک زندگی، ماموریت‌های مهم بخش فرهنگی مدیریت شهری است.

وی در پایان درباره رییس جدید سازمان فرهنگی هنری گفت: آقای اعلمی هم از دوستان قدیمی جبهه فرهنگی انقلاب و از خانواده علم و فقاهت و شهادت هستند و با حوزه هنر و رسانه ارتباط خیلی خوبی دارند. در معاونت استان‌های صداوسیما و مدیریت شبکه تهران سوابق خوبی داشته‌اند و تسلط کافی بر حوزه فرهنگ و هنر دارند. امیدواریم ایشان در این جایگاه موفق باشند.

صحرایی: نبرد هنوز تمام نشده و از عرصه سخت به عرصه نرم آمده است

محمدطیب صحرایی مدیر کل حوزه شهردار تهران سخنران بعدی این نشست بود که بیان کرد: حوزه فرهنگ بدون تردید یکی از مهم‌ترین جلوه‌های زندگی ماست. در آیات و روایات آن قدر که ارکان حوزه فرهنگ مورد توجه بوده، شاید ابعاد دیگر در این سطح مورد تاکید نبوده است. اگر تاملی به فرمایش مقام معظم رهبری داشته باشیم، متوجه اهمیت فرهنگ در منظومه فکری ایشان می‌شویم. ایشان می‌فرمایند فرهنگ هوایی است که تنفس می‌کنیم. اگر این هوا آلوده باشد آثار زیانباری دارد.

آیین تکریم و معارفه رییس سازمان فرهنگی هنری برگزار شد

وی افزود: امروز مرددترین ناظران هم پذیرفته‌اند که در شرایط ویژه آنچه می‌تواند یک ملت را از شرایط ویژه عبور دهد استحکام پایه‌های هویتی است. در جنگ ۱۲ روزه اگر این استحکام در مردم وجود نداشت صدمات جدی‌تری می‌دیدیم. ریشه‌های عمیق تمدنی در مردم ایران، به خوبی کشور را از یک بحران ساخته شده توسط جبهه استکبار عبور داد و یک فرصت و افتخار برای ایران ساخت.

صحرایی ادامه داد: یک واقعه بزرگ را با همراهی مردم و هدایت مقام معظم رهبری پشت سر گذاشتیم. این ۱۲ روز نمونه‌ای از قوت ریشه‌های تاریخی ما بود. امیدواریم مجموعه‌هایی مانند سازمان فرهنگی هنری بتوانند از این گنجینه، خروجی‌های قابل استفاده‌ای برای نسل‌های آینده داشته باشند. نبرد هنوز تمام نشده و از عرصه سخت به عرصه نرم آمده است. ظرفیت و توان سازمان فرهنگی هنری می‌تواند بسیار اثرگذار باشد و زنجیره‌ای از اتفاقات مبارک را در کشور رقم بزند.

وی در پایان با تشکر از زحمات مهرداد باقری پبدنی، برای محمدباقر اعلمی در هدایت سازمان فرهنگی هنری آرزوی توفیق کرد.

در ادامه سعید صدرائیان عضو هیئت مدیره سازمان فرهنگی هنری و دستیار فرهنگ و رسانه شهردار تهران در سخنان کوتاهی گفت: سازمان فرهنگی هنری همیشه به نیروهایش شناخته شده و آنها بودند که پرچمش را بالا نگه داشته‌اند. رییس سازمان درصد مشخصی تاثیر دارد، اما حقیقتا نیرو‌های سازمان از بهترین، متخصص‌ترین، متعهدترین و پرتلاش‌ترین نیرو‌های فرهنگی کشور هستند. به آقای باقری بابت زحماتشان خداقوت عرض می‌کنم و امیدوارم آقای اعلمی با استفاده از ظرفیت این نیرو‌ها اتفاقات خوبی رقم بزنند.

باقری پبدنی: سازمان فرهنگی هنری بزرگ‌ترین شبکه اردوگاهی کشور را در اختیار دارد

مهرداد باقری پبدنی رییس سابق سازمان فرهنگی هنری نیز عنوان کرد: در محضر خداوند شهادت می‌دهم که آقای زاکانی شهردار محترم تهران هر روز قلبش برای سازمان فرهنگی هنری تپید و ایشان همواره در کنار ما بودند. سازمان فرهنگی هنری امروز یک سازمان ۳۰ ساله است که برخی مشکلات زیرساختی‌اش در این دوره برطرف شد.

وی با اشاره به برخی اتفاقات مهم این دوره مدیریتی بیان کرد: تثبیت منابع انسانی سازمان در سامانه شهرداری تهران، حل مسئله ردیف‌های بودجه سازمان و ایجاد ردیف برای زیرساخت، سامان پیدا کردن ساختار سازمان و روشن شدن تکلیف اموال و دارایی‌های سازمان مانند دریاچه شهدای خلیج فارس، اردوگاه‌های یاس فاطمی، سرخه‌حصار و چیتگر و تماشاخانه ایران‌شهر تعدادی از اقدامات این دوره بود.

رییس سابق سازمان فرهنگی هنری درباره فعالیت‌های حوزه نمایش گفت: پردیس تئاتر ایران‌شهر با ۱۲ سالن در حال ساخت است و جشنواره تئاتر شهر پس از هشت سال وقفه دوباره راه‌اندازی شده و فراخوان آن منتشر شده است. در حوزه موسیقی آثار پرشماری تولید شده، اجرا‌های موسیقی اقوام در جشنواره «ایران عزیز» و رویداد‌های موسیقی برای نوجوانان داشته‌ایم. در حوزه کتابخوانی با انتصاب آقای رمضانی به مدیریت باغ کتاب چشم‌انداز روشنی داریم و همکاران مدیریت امور کتابخانه‌ها نیز رویداد‌های کتابی ویژه دارند.

باقری پبدنی ادامه داد: آقای خونویی معاون فرهنگی سازمان راه‌اندازی حلقه‌های هویتی نوجوانان را در فرهنگسرا‌ها به نتیجه رساندند که اقدام بسیار موثری است. در حوزه اردویی اقدامات بسیاری شده و الان ۲۲ اردوگاه آماده برای استفاده نوجوانان داریم و بزرگ‌ترین شبکه اردوگاهی کشور و بیشترین حجم برگزاری اردو متعلق به سازمان فرهنگی هنری است. در حوزه آموزشی به عدد ۵۰۰ هزار مخاطب در یک سال رسیده‌ایم و هزار و ۷۰۰ مربی آموزش فعال داریم. در آغاز دوره مدیریت ما ۷۶ خانه کودک پس از کرونا بازگشایی شد و انشالله مهرماه امسال ۲۰۰ خانه کودک پذیرای شهروندان خواهد بود.

وی اضافه کرد: موسسه هاتف‌شهر فعالیت‌های عمرانی و تجهیزی قابل توجهی در دستور کار دارد که برخی از آنها به کمک مدیریت شهری نیاز دارد. همچنین موسسه تصویر شهر در حوزه تولید فیلم‌های سینمایی و مدیریت سینما‌های شهر تهران به ویژه سینما‌های جنوب شهر اهتمام ویژه‌ای داشته است.

باقری پبدنی در پایان ضمن تشکر از حوزه مالی و اداری، منابع انسانی، حقوقی و روسای فرهنگسراها، از همه مدیران سازمان حلالیت طلبید و از زحمات آنها تقدیر کرد.

اعلمی: سازمان فرهنگی هنری باید هم برای نوجوانان و هم برای پیشکسوتان پناهگاه باشد

محمدباقر اعلمی سرپرست جدید سازمان فرهنگی هنری سخنران پایانی این نشست بود که ضمن گرامی‌داشت یاد شهدای جنگ تحمیلی ۱۲ روزه بیان کرد: ظرفیت عظیم سازمان فرهنگی هنری بر کسی پوشیده نیست و زحمات جناب آقای باقری و دیگر مدیران، حتما چراغ راه ما خواهد بود. انشالله نقاط قوت دوره قبلی را با کمک همه عزیزان ادامه خواهیم داد.

آیین تکریم و معارفه رییس سازمان فرهنگی هنری برگزار شد

وی تصریح کرد: مقام معظم رهبری می‌فرمایند فرهنگ اساس هویت است و بر همه اجزای جامعه اثر دارد؛ بنابراین تلاش خواهیم کرد هویت ملی و تاریخی و دینی خود را استحکام ببخشیم. باید از این گنجینه پاسداری کنیم. سازمان فرهنگی هنری باید هم برای نوجوانان و جوانان خلاق و هم برای پیشکسوتان پناهگاه باشد. در دوره جدید سند رشد و تعالی و برنامه مدون خواهیم داشت.

اعلمی با اشاره به مهم‌ترین رویکرد‌های دوره جدید مدیریتی سازمان فرهنگی هنری عنوان کرد: «فعالیت‌های محله‌محور برای همه گروه‌های سنی»، «ایجاد دسترسی عادلانه به امکانات فرهنگی به ویژه برای بخش‌های کمتر برخوردار شهر تهران»، «حمایت از هنرمندان و فعالان فرهنگی»، «استفاده از حوزه‌های نوین و ظرفیت فناوری‌های تازه مانند هوش مصنوعی» و «هم‌افزایی با نهاد‌های مختلف مدیریت شهری و دیگر نهاد‌های فرهنگی» برخی از برنامه‌های ما در دوره جدید خواهد بود.

وی در پایان گفت: از آقای زاکانی شهردار محترم تهران بابت اعتمادشان سپاسگزارم و امیدواریم در روز تحویل این مسئولیت به نفر بعدی سربلند باشیم. 

در پایان نشست مهرداد باقری پبدنی حکم رییس دبیرخانه هیئت‌های اندیشه‌ورز شهرداری تهران، محمدباقر اعلمی حکم سرپرستی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران و سعید صدرائیان حکم دستیار فرهنگ و رسانه شهردار تهران را دریافت کردند.

آیین تکریم و معارفه رییس سازمان فرهنگی هنری برگزار شد

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
تخفیف ۵۰ درصدی کتاب «تاریخ مستطاب آمریکا»؛ بازخوانی جنایات استعمار نوین آمریکا
اجرای نمایش «در انتظار...» در پردیس تئاتر تهران 
نشست ادبی «با تو می‌مانم ای وطن» در فرهنگسرای خانواده
آیین تکریم و معارفه رییس سازمان فرهنگی هنری برگزار شد
«خاک و هنر»؛ کارگاه یک‌روزه‌ سفالگری ویژه کودکان
نمایش و نقد فیلم «شخص سوم» در فرهنگسرای ارسباران
«امیر دل» در فرهنگسرای اندیشه رونمایی می‌شود
فراخوان جشنواره «۲۵» منتشر شد
صفحه اول روزنامه‌ها- شنبه ۲۸ تیر ماه ۱۴۰۴
«روباه» و «ایستاده در غبار» آخر هفته به آنتن می‌رسند
صفحه اول روزنامه ها- پنجشنبه ۲۶ تیر ماه ۱۴۰۴
احکام جدید شهردار تهران؛ محمدباقر اعلمی سرپرست سازمان فرهنگی هنری شد
اکران مستند «این فصل را من می‌نویسم» در فرهنگسرای سرو
گلاب آدینه بعد از ۷ سال دوری، دوباره بازی می‌کند
«خدای جنگ» به لبنان می‌رود
«بهانه سکوت» بهانه‌ای برای از بین بردن بی اعتنایی به سینمای مستقل است
حامد مهربانی دبیر اجرایی جشنواره تئاتر «شهر» شد
روایت تشکیل یگان موشکی ایران به چاپ بیست و یکم رسید
نامزدهای جوایز امی ۲۰۲۵ اعلام شد
ایران در فهرست ۲۰ مقصد برتر گردشگری جهان قرار گرفت
نقش هنر تعزیه در زندگی مردم در فرهنگسرای سرو بررسی شد
صفحه اول روزنامه‌ها- چهارشنبه ۲۵ تیر ۱۴۰۴
نمایشگاه «میر علمدار» در فرهنگسرای ارسباران
نمایشنامه‌خوانی «مجلس ضربت زدن» در فرهنگسرای خانواده اجرا می‌شود
فیلم؛ «ملاقات در بهشت» به همت مدیریت فرهنگی هنری مترو