کد خبر: ۱۴۸۴۴۹

حمید ماهی‌صفت در جشن «ایران عزیز» مطرح کرد

«ایران عزیز» به حفظ وحدت اقوام کمک می‌کند/ تاکید بر نیاز جامعه به نشاط

حمید ماهی‌صفت، طنزپرداز مشهور، به اجرای برنامه در جشن «ایران عزیز» پرداخت و در حاشیه این اجرا بر تاثیر این جشنواره بر حفظ وحدت اقوام ایرانی تاکید کرد.

«ایران عزیز» به حفظ وحدت اقوام کمک می‌کند/ تاکید بر نیاز جامعه به نشاطبه گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، حمید ماهی‌صفت، طنزپرداز مشهور، در حاشیه اجرای برنامه در جشن «ایران عزیز» عنوان کرد: من در بازارچه‌های اقوام ایرانی زیاد شرکت کرده‌ام و به نظرم کار بسیار قشنگی است. خود غرفه‌داران با یکدیگر آشنا می‌شوند و مردم هم سوغات و صنایع دستی نقاط مختلف کشور را می‌شناسند. ضمن اینکه کیفیت کالا‌هایی که در این بازارچه‌ها عرضه می‌شود، دقیقا معادل کیفیت همان فروشگاه‌هایی است که در شهر‌های مختلف ایران قرار دارد. اینطور نیست که، چون یک نمایشگاه چندروزه است، کیفیت اجناس پایین باشد. تجربه شخصی من این است که بسیاری از کالا‌هایی که در این غرفه‌ها می‌فروشند، کیفیتی در حد صادرات به خارج از کشور دارد. 

وی افزود: امیدوارم با غرفه داران نهایت مدارا صورت بگیرد و از لحاظ اجاره دریافتی و... با آنها همراهی شود تا رونق بیشتری ایجاد شود و از نقاط مختلف ایران بتوانند آداب و رسوم، فرهنگ و سوغات منطقه خود را در پایتخت عرضه کنند. 

ماهی‌صفت با اشاره به اجرای برنامه‌های هنری در استیج جشن «ایران عزیز» بیان کرد: این بخش از برنامه واقعا لازم است، چون جامعه ما امروز به نشاط نیاز دارد و مردم اگر نشاط داشته باشند، توانایی آباد کردن کشور را پیدا می‌کنند. به ویژه در وضعیت کنونی که جامعه یک مقدار ملتهب است، شادی، نشاط و خنده‌ای که در این برنامه ایجاد می‌شود بسیار کارآمد و کارساز است. امیدوارم چنین برنامه‌هایی روز به روز بیشتر برگزار شود. 

وی با تاکید بر اهمیت وحدت اقوام ایرانی اظهار کرد: بر اساس مطالعه‌ای که من داشته‌ام، ایران پرقومیت‌ترین کشور جهان است و خوشبختانه در طول تاریخ هیچ کشوری با هر عنادی که داشته نتوانسته یک قومیت را از ایران کم کند. در نتیجه لازم است که قدر این اتحاد بین اقوام ایرانی را بدانیم و برنامه‌هایی مانند «ایران عزیز» به حفظ این وحدت کمک می‌کند. مهم نیست که هر کدام از ما اهل کجای ایران هستیم، بلکه هویتی مهم است که در عرصه بین المللی مطرح می‌شود، یعنی همه ما اهل ایران هستیم. اینکه کجایی هستیم، یک مسئله جزئی و فرعی است. 

جشن‌های بزرگ وحدت اقوام ایرانی با عنوان «ایران عزیز» از ۱۲ تا ۲۱ شهریور هر شب از ساعت ۱۷ تا ۲۳ با برنامه‌های شاد و متنوع در ضلع شمالی دریاچه شهدای خلیج فارس (چیتگر) میزبان عموم شهروندان است.

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
از بررسی روند تغییرات تا تاثیر فضای مجازی بر استقبال نسل‌نو از ترانه
برگزاری یادبود ناصر تقوایی در خانه هنرمندان
نمایش موزیکال «رویای شیرین» در مجتمع فرهنگی هنری نور
نشست «در ستایش شعر» در فرهنگسرای سرو
پیکر واحد خاکدان دوشنبه تشییع و خاکسپاری می‌شود
نمایشنامه‌خوانی «کوپه ۶۴» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- یکشنبه ۴ آبان ماه ۱۴۰۴
«اردو در قبرستان ژغاره»؛ صد و دوازدهمین کتاب پیشنهادی باشگاه بچه‌کتابخون‌ها
رونمایی از کتاب «قانون هفتم آدم‌های تنها» در فرهنگسرای اشراق
خانه فرهنگ امیرکبیر؛ خانه‌ای پویا برای بانوان و دختران منطقه ۲۲
نمایش و نقد فیلم «استیو» در فرهنگسرای ارسباران
نکوداشت هنرمندی که «ژن خلاقیت» دارد؛ تئاتر برایم خود زندگی است
نمایشگاه گروهی پوستر «سوغات منا» در فرهنگسرای انقلاب اسلامی
برگزیدگان جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران معرفی شدند/خداحافظ آشغال بهترین فیلم مردمی
فراخوان نمایشگاه هنر‌های تجسمی «قاب‌های کوچک آبانگان»
بازی سحر دولتشاهی و پیمان قاسم‌خانی در فیلم «قایق سواری در تهران»
نشست ماهانه هنرمندان موسیقی در فرهنگسرای ارسباران
دو اثر نمایشی موزیکال، با لحظاتی شاد، آموزشی و پرانرژی برای کودکان
نمایشگاه «من در بهشت رویاها» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- شنبه ۳ آبان ماه ۱۴۰۴
روایت نوجوانان تهرانی از «راهی که پیمودیم»؛ تصویری از اتحاد، پیشرفت و امید
پیام سرپرست سازمان فرهنگی هنری به مناسبت روز جهانی کارکنان موزه
گلایه فرزاد حسنی از رویکرد انتخاب مجریان؛ مجری خوب مجری «کم‌خطر» است!
اهمیت گرافیک محیطی در روابط عمومی- فائزه شیرازی
دیدار سرپرست سازمان فرهنگی هنری با خانواده کوچک‌ترین شهید جنایات صهیونیستی در ایران