کد خبر: ۱۴۸۷۵۹

نمایشگاه گروهی آثار منتخب هنر تاپستری در فرهنگسرای ارسباران

نمایشگاه گروهی آثار منتخب «هنر تاپستری» از ۴ تا ۱۳ مهرماه در گالری هنر فرهنگسرای ارسباران میزبان علاقه‌مندان به هنر «فایبر آرت» یا هنر «الیافی» است.

نمایشگاه گروهی آثار منتخب هنر تاپستری در فرهنگسرای ارسبارانبه گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، نمایشگاه گروهی آثار منتخب هنر تاپستری، روز جمعه ۴ مهرماه ساعت ۱۶ در نگارخانه‌ هنر فرهنگسرای ارسباران گشایش و به مدت ۱۰ روز میزبان علاقمندان خواهد بود.

همچنین نشست تخصصی در حاشیه این نمایشگاه با حضور زهرا رسول‌زاده نمین با موضوع: «جایگاه هنر تاپستری در هنر مدرن»، روز پنجشنبه ۱۰ مهرماه ساعت ۱۶ در گالری هنر برگزار خواهد شد.

فرهنگسرای ارسباران با هدف توجه به هنر «فایبر آرت» یا هنر «الیافی» (هنر احیا شده در عصر پسامدرن)، فراخوان این نمایشگاه را در مردادماه  منتشر و از هنرمندان، اساتید و دانشجویان حوزه هنرهای تجسمی دعوت به شرکت در این رویداد هنری کرد.

هنرمندان شرکت‌کننده در این نمایشگاه که آثار آن‌ها پس از داوری منتخب شدند، عبارتند از: زهرا رسول زاده نمین، پرگل باباپور، نازلی درگاهی، راضیه خسروی، شراره صباغ‌پور، ميترا عسگری، محمدحسین سوقندی، غزل کیان، شادی داوری، ایران قنواتی، بنفشه بندعلی، مهدیه شمس و هنگامه صالح زهتاب هستند.

این دومین نمایشگاه تخصصی تاپستری است که از سال ۱۳۸۶ به بعد برگزار می‌شود و کیوریتور آن زهره مقیمی و انتخاب آثار به عهده زهرا رسول‌زاده نمین بوده است.

علاقمندان برای بازدید از نمایشگاه می‌توانند تا ۱۳ مهرماه به نگارخانه هنر فرهنگسرای ارسباران واقع در خیابان شریعتی، بالاتر از پل سیدخندان، خیابان جلفا، کوچه عقاب مراجعه کنند و برای دریافت اطلاعات بیشتر با شماره ۲۲۸۷۳۳۹۹ تماس بگیرند.

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
برپایی «خیمه یاس» برای دومین سال متوالی در منطقه ۲۲
«در پناه کتاب»؛ فرهنگسرای خاوران میزبان نویسندگان در هفته کتاب و کتاب‌خوانی
اختتامیه نهمین جشنواره فیلم شهر در برج میلاد برگزار می‌شود
رونمایی «کتاب ایلیا، جادوی سرخ» در فرهنگسرای اندیشه
نشست بررسی و خوانش کتاب «دوباه فکر کن» در کتابخانه تلاش
آیین رونمایی از كتب حجت‌الاسلام محمدتقی رهبر به همت فرهنگسرای نهج‌البلاغه برگزار می‌شود
رویداد آموزشی تفریحی «خلاقستان ۵» در کتابخانه رحماندوست برگزار می‌شود
نمایشگاه عکس «مهاجرانه» در فرهنگسرای انقلاب اسلامی گشایش یافت
آنچه در روز سوم جشنواره فیلم شهر می‌بینید
شهر و سینما در قاب نهمین جشنواره فیلم شهر/ مروری بر جشنواره‌ای که نگاه به شهر دارد
برنامه کنسرت‌ها تا پایان ماه دوم پاییز؛ «برج میلاد» هم میزبان است
اسامی نامزد‌های بخش فیلمنامه نهمین جشنواره بین‌المللی فیلم شهر اعلام شد
کارگاه آموزشی «زیبانویسی» در خانه فرهنگ مهرآباد
راهکار حل مشکلات، مشارکت دادن مردم در امور است
صفحه اول روزنامه ها- چهارشنبه ۲۱ آبان ماه ۱۴۰۴
آیین تجلیل و بزرگداشت میکائیل شهرستانی در فرهنگسرای ارسباران
ششمین اجرای نمایشنامه‌خوانی دختران نوجوان با «پرواز کبک‌ها» در فرهنگسرای فردوس
رویداد فرهنگی «نوجهان» در منطقه ۹ برگزار می‌شود
اجرای نمایش آیینی «مرگ‌اندود» در خانه شهر
دوازدهمین گردهمایی افراد دارای لکنت در فرهنگسرای سرو برگزار می‌شود
مادران شاغل؛ میان رؤیا و واقعیت، عشق و تلاش- حمیده آقابابایی
نشست تخصصی «از هشتگ تا کنش» در فرهنگسرای خانواده برگزار می‌شود
نمایش و تحلیل فیلم «ماه کاغذی» در فرهنگسرای ارسباران
روایت اول اگر گفته نشود روایت دشمن غالب می‌شود/ در بحران جنگ، مردم دیگر موبایل‌به‌دست نبودند؛ همدل بودند
ناصر ممدوح در خاطره تهران باقی می‌ماند