کد خبر: ۱۴۹۰۵۲

جشن هفته تهران در دریاچه شهدای خلیج فارس؛ تلفیقی از فرهنگ، هنر و گردشگری

همزمان با فرا رسیدن هفته تهران، مجموعه فرهنگی گردشگری دریاچه شهدای خلیج فارس از تاریخ ۱۶ تا ۱۸ مهر میزبان سلسله‌رویداد‌های متنوع فرهنگی، هنری و گردشگری خواهد بود که با هدف ارتقاء نشاط اجتماعی، معرفی ظرفیت‌های بومی و گرامیداشت هویت شهری تهران برگزار می‌شود.

جشن هفته تهران در دریاچه شهدای خلیج فارس؛ تلفیقی از فرهنگ، هنر و گردشگریبه گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر،این برنامه‌ها در نقاط مختلف دریاچه و با محوریت خانواده، کودکان، اقوام ایرانی طراحی شده‌اند و از روز‌های ابتدایی هفته تهران آغاز شده و تا پایان هفته (۱۶ تا ۱۸ مهر) ادامه خواهند داشت.

شرق دریاچه – ورودی ارغوان 
از ساعت ۱۷ تا ۱۹، استیج فرهنگی و هنری با اجرای برنامه‌های شاد، نمایش‌های خیابانی، موسیقی زنده و بازی‌های پرتابل برای کودکان و نوجوانان فعال خواهد بود. این بخش با تمرکز بر مشارکت خانواده‌ها و ایجاد فضای تفریحی سالم طراحی شده است.

غرب دریاچه – ورودی میعاد 
از ساعت ۱۶ تا ۲۱، جشن بزرگ روز جهانی کودک برگزار می‌شود. این جشن با حضور گروه‌های نمایشی کودک، اجرای موسیقی کودکانه، مسابقات خانوادگی و اهدای جوایز، فضایی شاد و خاطره‌انگیز برای کودکان و والدین فراهم می‌آورد.

 استیج غربی دریاچه – جشنواره روستا آباد 
در این بخش، جشنواره‌ای با محوریت معرفی فرهنگ، آداب و رسوم، سوغات و صنایع دستی روستا‌های ایران برگزار می‌شود. غرفه‌های متعدد از استان‌های مختلف کشور، محصولات بومی و صنایع دستی را عرضه می‌کنند و استیج فرهنگی اقوام ایران زمین نیز با اجرای موسیقی نواحی، رقص‌های آیینی و برنامه‌های نمایشی، جلوه‌ای از تنوع فرهنگی ایران را به نمایش می‌گذارد.

این رویداد‌ها با هدف تقویت هویت شهری، ایجاد تعامل فرهنگی میان اقوام، حمایت از تولیدات بومی و ارتقاء گردشگری شهری طراحی شده‌اند و فرصتی بی‌نظیر برای شهروندان تهرانی و گردشگران فراهم می‌آورند تا در فضایی دل‌انگیز و خانوادگی، از برنامه‌های متنوع بهره‌مند شوند.

علاقمندان می‌توانند با مراجعه به مجموعه فرهنگی گردشگری دریاچه شهدای خلیج فارس، از این برنامه‌ها دیدن کرده و لحظاتی خاطره‌انگیز را در کنار خانواده و دوستان تجربه کنند.

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
برگزاری شصت و هفتمین نشست کانون عکاسی شفق با نقد عکس اعضا
وقتی شهر در صفحه کتاب جان می‌گیرد و بر پرده سینما دیده می‌شود
شهر زیر ذره‌بین سینماگران و کارشناسان در ۲۱ نشست و کارگاه
اشتاین‌بِک با داستان کوتاه «قاتل» در عصرانه با کتاب فرهنگسرای فردوس
«جشن کتاب» با حضور خالق صد دانه یاقوت در کتابخانه رحماندوست
نمایشنامه‌خوانی «آخرین تلاش برای عشق» در فرهنگسرای ارسباران
آیین یادبود احمد پژمان در فرهنگسرای اندیشه برگزار می‌شود
«روز کوری»؛ روایتی از شهری که خودش چشم‌هایش را بست
چهاردهمین جشنواره فرهنگی هنری «صد دانه یاقوت» در فرهنگسرای اشراق
مسعود رشیدی کارگردان سینما درگذشت
کتاب شگردِ رسانه‌ای در فرهنگسرا‌ی رسانه رونمایی می‌شود
«زندگی شیرین بدون قند اضافه» در فرهنگسرای سلامت
کنگره بین‌المللی شعر «نبی رحمت» برگزار می‌شود
صفحه اول روزنامه ها- یکشنبه ۱۸ مهر ماه ۱۴۰۴
کودکان نقاش با «قصه‌های بی‌کلام» به موزه موسیقی می‌روند
هفتاد و هشتمین نشست دورهمی بچه‌کتابخون‌ها با عنوان «گیر سه‌پیچ به نویسنده‌ها»
اجرای نمایش «آفِلین» در فرهنگسرای ولاء
سنتور کودک رونمایی شد؛ شرح یک تجربه با عشق
نمایش و نقد فیلم «بندباز» در فرهنگسرای ارسباران
چالش بی‌تفاوتی کارمندان فرهنگی به سینما به عنوان یک رسانه تأثیرگذار- محمد فرج‌زاده
داوران بخش نمایشنامه‌نویسی جشنواره تئاتر «شهر» معرفی شدند
بانوان و ساز دف در دهه‌های اخیر- محسن سپهرپور
سومین محفل ادبی مهر در خانه‌موزه‌ دکتر علی شریعتی
شهر روی پرده؛ نهمین جشنواره فیلم شهر با محوریت فیلمنامه‌های شهری آغاز می‌شود
انتشار فراخوان چهل و چهارمین جشنواره فیلم فجر در ۶ بخش