کد خبر: ۱۴۹۳۸۷

«اردو در قبرستان ژغاره»؛ صد و دوازدهمین کتاب پیشنهادی باشگاه بچه‌کتابخون‌ها

باشگاه بچه‌کتابخون‌ها، کتاب «اردو در قبرستان ژغاره» نوشته زهرا جلایی‌فر را با تخفیف ۵۰ درصدی به نوجوانان پیشنهاد می‌دهد.

«اردو در قبرستان ژغاره»؛ صد و دوازدهمین کتاب پیشنهادی باشگاه بچه‌کتابخون‌هابه گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، باشگاه بچه‌کتابخون‌ها در راستای ترویج فرهنگ کتابخوانی و معرفی کتاب‌های مفید به جامعه نوجوان شهر تهران، کتاب «اردو در قبرستان ژغاره» نوشته زهرا جلایی‌فر را پیشنهاد می‌دهد. 

کتاب «اردو در قبرستان ژغاره» یک رمان نوجوان ماجراجویانه است. کتاب در ۱۷ فصل، و درباره یک پسر ۱۷ ساله است که پدربزرگش نام عجیبی بر او گذاشته: «بادآورد!». بادآورد در تمام سال‌های تحصیلش به خاطر اسم عجیبش آزار دیده و واقعا دلش می‌خواهد آن را عوض کند. اما رسم سختگیرانه‌ای در خانواده آنهاست که نام اولین نوه پسری را جد پدری باید انتخاب کند و هیچ کس حق ندارد روی حرف او حرفی بزند.

در بخشی از این کتاب می‌خوانیم: «کارِ کندن زمین حالاحالاها تمام نمی‌شد. باید زمین وسیعی را خالی از سنگلاخ و مسطح می‌کردند تا بشود دیوارهای حمام‌عمومی را روی آن بنا کرد. برای کارگذاشتن لوله‌ها هم باید چاله می‌کندند. قرار بود با چند تا منبع آبی که برایشان می‌فرستادند یک حمام بسازند که از آن چهاردیواری که اهالی فعلا برای شست‌وشو از آن استفاده می‌کردند بهتر باشد. چهاردیواری هم نبود، سه تا دیوار گلی بود با پرده‌ای که کل شرافت و حیثیت آدمِ توی حمام را وصل می‌کرد به جریان باد! زن‌های روستا بدون نگهبان توی آن نمی‌رفتند. مرد محرمی باید جلوی پرده می‌ایستاد تا زن‌ها با دبه آب کدری بروند و خودشان را بشویند و بیرون بیایند. حمام با دیوار آجری و منبع‌های پرآب و لوله و دوش، برای روستا شبیه معجزه بود. حالا بعد از تنها یک روز دیدن روستا و آدم‌هایش، دیگر فکر نیت و خسته‌بودن خر و ناراضی‌بودن خدا، بادآورد را آن‌قدرها آزار نمی‌داد. به این نتیجه رسیده بود که هرچه باشد حداقل خوشحالی مردم روستا و نتیجه کار را خدا دوست دارد.»

چنانچه شرایط سنی عضویت در باشگاه بچه‌کتابخون‌ها را ندارید برای دریافت کد تخفیف با شماره ۹۶۶۵۳۴۶۲ تماس بگیرید. نوجوانان و دانش‌آموزان مدارس مقطع تحصیلی متوسطه دوره اول و دوم می‌توانند با ارسال عدد ۱۰۰ به سامانه پیامکی ۲۰۰۰۱۸۳۷ لینک ثبت نام باشگاه را دریافت کرده و با تکمیل مشخصات خود و دریافت کارت عضویت دیجیتال از سایت bk.farhangsara.ir  از خدمات و تسهیلات ویژه این باشگاه استفاده کرده و از صفحه کاربری خود کتاب را تهیه کنند.

تا کنون ۱۱۲ کتاب در باشگاه کتاب بچه‌کتابخون‌ها معرفی شده و با عضویت می‌توانید از تمامی این آثار بهره‌مند شوید. برای دریافت اطلاعات بیشتر درباره باشگاه می‌توانید به نزدیک‌ترین کتابخانه سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران مراجعه کنید.

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
تبدیل تهران به فضایی تئاتری؛ تعهدات مالی تئاتر «شهر» انجام می‌شود
دبیر جشنواره شعر فجر منصوب شد
نمایش و تحلیل روان‌شناختی پویانمای «درون و بیرون ۲» در فرهنگسرای فردوس
«از خود تا خانواده» در فرهنگسرای سلامت
تجلیل از مردی که اعتبار تئاتر را حفظ کرد؛ بزرگداشت میکائیل شهرستانی در ارسباران
رونمایی از کتاب «تقویم تاریک» در فرهنگسرای اندیشه
خوانش گروهی کتاب «من و کتاب» در کتابخانه تلاش
نمایش و نقد فیلم «بخور عبادت کن عشق بورز» در فرهنگسرای ارسباران
«تهرانِ کتابخوان‌ها»؛ برنامه‌های سازمان فرهنگی‌هنری به مناسبت هفته کتاب
مهران مدیری: در «مرد سه هزار چهره» نقش پدرم را بازی می‌کنم/ پخش از نوروز ۱۴۰۵
دستِ پُرِ باغ کتاب در هفته کتاب و کتاب‌خوانی
نشست «بازنمایی شهر تهران در اجرا و روایت‌های دراماتیک» در جشنواره تئاتر شهر
«کتابخانه صنعت» در شرکت پارس‌خودرو
صفحه اول روزنامه ها- شنبه ۲۴ آبان ماه ۱۴۰۴
نشست صمیمی با نویسنده محبوب در کتابخانه پرتو
هوشنگ کامکار: نام احمد پژمان در تاریخ موسیقی جهان باقی خواهد ماند
برگزیدگان نهمین جشنواره بین‌المللی فیلم شهر معرفی شدند
اعلمی: جشنواره فیلم شهر، مدرسه‌ای برای فیلمسازان نسل آینده ایران
برپایی «خیمه یاس» برای دومین سال متوالی در منطقه ۲۲
«در پناه کتاب»؛ فرهنگسرای خاوران میزبان نویسندگان در هفته کتاب و کتاب‌خوانی
اختتامیه نهمین جشنواره فیلم شهر در برج میلاد برگزار می‌شود
رونمایی «کتاب ایلیا، جادوی سرخ» در فرهنگسرای اندیشه
نشست بررسی و خوانش کتاب «دوباه فکر کن» در کتابخانه تلاش
آیین رونمایی از كتب حجت‌الاسلام محمدتقی رهبر به همت فرهنگسرای نهج‌البلاغه برگزار می‌شود
رویداد آموزشی تفریحی «خلاقستان ۵» در کتابخانه رحماندوست برگزار می‌شود