کد خبر: ۱۵۰۱۱۸

پخش «روزی روزگاری آبادی» از امشب؛ قصه تازه کارگردانی که ۸ سال نبود

سریال «روزی روزگاری آبادی» ساخته حسین سهیلی زاده که حدود ۸ سال است در تلویزیون کاری نساخته از امشب روی آنتن می رود.

پخش «روزی روزگاری آبادی» از امشب؛ قصه تازه کارگردانی که ۸ سال نبودبه گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر به نقل از خبرگزاری مهر، از امشب شنبه ۲۲ آذر سریال جدید «روزی روزگاری آبادی» به کارگردانی حسین سهیلی زاده و تهیه کنندگی علی مهام روی آنتن شبکه یک سیما می رود. با پایان سریال «دشتستان» در هفته پیش حالا از امشب مخاطبان می توانند شاهد سریال جدیدی از سهیلی زاده در تلویزیون باشند که در سال های اخیر بیشتر در شبکه نمایش خانگی کار می کرد.

او سریال های «مانکن»، «ملکه گدایان» و «عقرب عاشق» را برای شبکه نمایش خانگی ساخت و ۸ سال از تلویزیون دور بود.

سریال او در تلویزیون که محصولی از سیمافیلم است ابتدا «پسته خندان» نام داشت و بعد به «روزی روزگاری آبادی» تغییر نام داد که تیزر سریال هم فضای یک آبادی را نشان می دهد.

در این سریال جمعی از بازیگران از جمله فاطمه گودرزی، محمد فیلی، سیاوش خیرابی، محمد جواد جعفرپور، سعید نعمتی، امیر دژاکام و یدالله شادمانی حضور دارند. علیرضا خمسه، رضا توکلی و عزت الله رمضانی نیز به صورت افتخاری در سریال حضور دارند. در کنار آنها بیش از ۳۰ بازیگر دیگر نیز در نقش های اصلی و مکمل ایفای نقش کرده اند.

«روزی روزگاری آبادی» داستان بازگشت داوود به همراه مادرش به روستای زادگاهش است. بازگشتی که او را درگیر چالش های خانوادگی رقابت بر سر کسب و کار بسته و کشف رازی مشکوک می‌کند.

نگارش فیلمنامه این سریال را حسن وارسته بر عهده داشته است که قرار است به زودی سریال دیگری هم به کارگردانی خودش از شبکه دو سیما پخش شود.

گزارش خطا
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار
بازخوانی «نبرد سورنا» در دورهمی نوجوانان کتابخوان کتابخانه علامه جعفری
برگزاری نشست توجیهی برای موکب‌داران «جاماندگان اربعین حسینی»
کارگاه آموزش داستان‌نویسی در فرهنگسرای معرفت برگزار می‌شود
فرهنگسرای خانواده، میزبان نشست سلامت روان شد
نوجوانان حسینی «عشق علیه‌السلام» را روایت می‌کنند
روایت زندگی در نمایشگاه «زیست اثر»
بیست و سومین نشست خانواده پایدار در فرهنگسرای خانواده برگزار می‌شود
سومین اجرای نمایش آیینی مذهبی «در انتظار...» در فرهنگسرای اندیشه
صفحه اول روزنامه ها- یکشنبه ۲۸ تیر ماه ۱۴۰۵
ویژه‌برنامه «دردانه‌های ایران» در خانه فرهنگ ایرانسرا برگزار می‌شود
بازخوانی «خون دلی که لعل شد» در کتابخانه ۱۳ آبان
«لوگوپاتی ثروت» در درس‌گفتار «صدای سخن» بررسی می‌شود
جشنواره ملی «توانا» استعداد‌های تازه را معرفی کرد
اصل «فن بیان و بلاغت در سخن» در پاتوق کتابخوانی بررسی می‌شود
عصر طلایی روابط عمومی استراتژیک
«شب‌های ایران» میزبان «شب فرانسه» شد
آغاز ثبت‌نام دوره‌های موسیقی سنتی در فرهنگسرای ولاء
چالش‌های صنعت گردشگری ایران بررسی می‌شود
«رنگ و خیال» در نگارخانه فرهنگسرای اندیشه برپا شد
روایتی از تاریخ، هنر و گردشگری فرانسه
محفل قرآنی سوگ حضرت رقیه (س) در فرهنگسرای فردوس
«اتود» با خلق زنده اثر به پایان رسید
فراخوان سوگواره عاشورایی «نذر شعر» منتشر شد
هماهنگی برای میزبانی شایسته از زائران اربعین در شهرری
صفحه اول روزنامه ها- شنبه ۲۷ تیر ماه ۱۴۰۵