کد خبر: ۱۵۰۸۵۶

جشن بزرگ «شمیم موعود» به مناسبت نیمه شعبان در فرهنگسرای معرفت برگزار می‌شود

فرهنگسرای معرفت به مناسبت سالروز ولادت حضرت مهدی موعود، جشن باشکوه «شمیم موعود» را با سه ویژه‌برنامه‌ی متنوع «شمیم موعود»، «ترنم انتظار» و «شکوفه‌های مهدوی» در روز سه‌شنبه ۱۴ بهمن برگزار می‌کند.

جشن بزرگ «شمیم موعود» به مناسبت نیمه شعبان در فرهنگسرای معرفت برگزار می‌شود

 

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر؛ فرهنگسرای معرفت به‌ مناسبت میلاد با سعادت امام زمان، حضرت مهدی موعود، ویژه‌برنامه جشن نیمه شعبان با عنوان «شمیم موعود» را برگزار می‌کند.

این برنامه در روز سه‌شنبه ۱۴ بهمن ۱۴۰۴ در سه بخش و با عناوین «شمیم موعود»، «ترنم انتظار» و «شکوفه‌های مهدوی» از ساعت‌های ۸ تا ۱۰، ۱۰ تا ۱۲ و ۱۵:۳۰ تا ۱۷ در سالن اجتماعات و سالن مهد و پیش‌دبستان این فرهنگسرا برگزار خواهد شد.

جشن نیمه شعبان با محوریت بزرگداشت سالروز ولادت امام مهدی (عج)، منجی عالم بشریت، و با هدف ترویج فرهنگ انتظار و مهدویت، با همکاری کانون نور معرفت و واحد آموزش فرهنگسرا اجرا می‌شود.

 در این مراسم، برنامه‌های متنوعی همچون سخنرانی مذهبی، شعرخوانی، مولودی‌خوانی، موسیقی سنتی، دعای توسل، مسابقه نقاشی و ساخت کاردستی همراه با پذیرایی از خانواده‌های شرکت‌کننده برگزار خواهد شد.

علاقه‌مندان برای حضور در برنامه‌ها می‌توانند به فرهنگسرای معرفت واقع در شهران، بعد از زیرگذر شهید همت مراجعه کرده و برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره ۴۴۳۱۹۳۰۴ تماس بگیرند.

همچنین جزئیات بیشتر درباره این برنامه و سایر برنامه‌های فرهنگی در پایگاه اینترنتی marefat.farhangsara.ir در دسترس است.

گزارش خطا
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار
کودکان حسینی با «کنش رسانه‌ای» حماسه آفرینی می‌کنند
صفحه اول روزنامه ها؛ یکشنبه ۱۸ مرداد ماه ۱۴۰۵
برگزاری مراسم سوگواری در فرهنگسرای معرفت
راوی صدیق
برگزاری همایش «گام آخر» در فرهنگسرای فردوس در کتابخانه فردوس
«سایه‌ها و ابعاد پنهان شخصیت» در نشست خانواده پایدار
برگزاری کارگاه تلاوت و تفسیر سوره یاسین در فرهنگسرای فردوس
شب شعر «آوای جان» در کتابخانه مصطفی رحماندوست
ویژه برنامه «نذر کرامت» در خانه فرهنگ ابوسعید
«قصه، خیال، رنگ» در کارگاه داستان‌نویسی کتابخانه داوودیه
اکران و نقد فیلم «داستان پر تنش» در فرهنگسرای ارسباران
«سوگواره نذر شعر» پلی میان حماسه و آگاهی
نشست «چوم‌چوم» در فرهنگسرای اشراق برگزار می‌شود
چهار مونولوگ عاشورایی در مسیر جاماندگان اربعین اجرا شد
واکنش فرهنگسرای فردوس درباره حواشی ایجادشده در نشست ادبی 
«تفکر تحلیلی» در اندیشگاه ابر انسان بررسی می‌شود
روایت خانواده شهدا از سیره شهیدان در موکب فرهنگسرای نهج‌البلاغه
ثبت‌نام اردوی عکاسی در فرهنگسرای اشراق آغاز شد
نمایشگاه نقاشی «کمی زرد، کمی محو» در فرهنگسرای ارسباران
بازدید محمدباقر اعلمی از موکب فرهنگسرای نهج‌البلاغه
روایت عشق و ایثار در موکب‌های فرهنگسرای خانواده
«مرد آرام» از ایتالیایی‌ها سه جایزه گرفت
فرهنگسرای اشراق میزبان جاماندگان اربعین در میدان امام حسین (ع) شد
ایستگاه آخر جاماندگان اربعین در حرم حضرت عبدالعظیم (ع)
روایت عشق حسینی با «خیمه بزرگ هنر» در جاماندگان اربعین