کد خبر: ۱۵۰۹۹۹

آشنایی با دنیای موشن‌دیزاین در فرهنگسرای ارسباران

نشست تخصصی «دیزاین تا حرکت» با هدف آشنایی با دنیای موشن‌دیزاین، یکشنبه ۲۴ خردادماه در فرهنگسرای ارسباران برگزار می‌شود.

آشنایی با دنیای موشن‌دیزاین در فرهنگسرای ارسبارانبه گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، نشست تخصصی آشنایی با دنیای موشن‌دیزاین؛ از هنر تا صنعت با عنوان «دیزاین تا حرکت»، روز یکشنبه ۲۴ خردادماه ساعت ۱۶ با حضور و ارائه احمد مالکی طراح گرافیک و موشن‌دیزاینر، در فرهنگسرای ارسباران برگزار می‌شود.

موشن‌دیزاین امروز تنها یک مهارت نرم‌افزاری نیست، بلکه نقطه تلاقی طراحی، حرکت، روایت و خلاقیت است. در این نشست، ضمن آشنایی با مفهوم موشن‌دیزاین و کاربردهای آن در تبلیغات، برندینگ، شبکه‌های اجتماعی، فیلم و رسانه‌های دیجیتال، درباره مسیرهای ورود به این حوزه، تجربه‌های واقعی بازار کار و نقش خلاقیت در موفقیت حرفه‌ای گفت‌وگو خواهد شد.

احمد مالکی طراح گرافیک و موشن‌دیزاینر با بیش از ۱۰ سال تجربه حرفه‌ای در حوزه طراحی، تبلیغات و هویت بصری متحرک. فعالیت حرفه‌ای خود را از حوزه طراحی گرافیک و چاپ آغاز کرده و در سال‌های اخیر با تمرکز بر Motion Design و Brand Motion در پروژه‌های مختلف تبلیغاتی، فرهنگی و تجاری همکاری داشته است. او همچنین برنده جایزه بهترین تیزر تلویزیونی در سال ۱۳۹۸ و عضو انجمن موشن گرافیک استان تهران است.

این برنامه به صورت تعاملی برگزار می‌شود و فرصتی برای پرسش و پاسخ، تبادل تجربه و آشنایی علاقه‌مندان با ظرفیت‌های این صنعت خلاق خواهد بود.

علاقه‌مندان برای حضور در این نشست، پس از ثبت‌نام در لینک اعلام شده در پوستر، به فرهنگسرای ارسباران واقع در خیابان شریعتی، بالاتر از سیدخندان، خیابان جلفا مراجعه کنند و برای دریافت اطلاعات بیشتر با شماره ۲۲۸۷۳۳۹۹ تماس بگیرند.

گزارش خطا
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار
صفحه اول روزنامه ها- شنبه ۲۷ تیر ماه ۱۴۰۵
نوای قرآن در میدان ولیعصر (عج) طنین‌انداز شد
نمایش محیطی «الف، ب، جنگ» پیش از اجرای «شبیه نور» روی صحنه می‌رود
نمایش «اولین نامه چطور نوشته شد؟» در پردیس تئاتر تهران
نشست کتاب‌خوانی «نامیرا» ویژه نابینایان و کم‌بینایان برگزار شد
کارگاه آموزشی ساخت «آویز شیشه ای» با بازی نور و رنگ در فرهنگسرای خانواده
نمایشگاه گروهی نقاشی «عطر رویا» در خانه فرهنگ وردآورد افتتاح می‌شود
نشست «نامه‌ای که هرگز ارسال نشد» در کتابخانه شهید امیرکاشانی برگزار می‌شود
«آسیب‌شناسی غزل امروز» در کانون ادبی گیومه
نمایشنامه‌خوانی «آینه‌های شکسته» در فرهنگسرای فردوس
کارگاه تخصصی «دفرماسیون نقاشی پشت شیشه» در فرهنگسرای اخلاق برگزار می‌شود
دیدار دوباره‌ی «شنل قرمزی» با کودکان در فرهنگسرای فردوس
فراخوان برپایی موکب در مسیر پیاده‌روی جاماندگان اربعین منتشر شد
دوره آموزشی «بازی و نمایش» در فرهنگسرای ارسباران
فرهنگسرای بهمن میزبان جشنواره ملی «توانا» شد
آیین جاماندگان اربعین متناسب با شرایط ویژه امسال اجرا می‌شود
آموزش داستانک‌نویسی در کارگاه «ارمغان قلم»
 نقش رسانه در آرامش پس از درگیری
نشست «حمایت از خانواده در رویارویی با بی‌تابی روانی» برگزار می‌شود
«پیش از آنکه بمیرید، بمیرید» در کتابخانه داوودیه بررسی می‌شود
کارگاه آموزش نمایش کودک در فرهنگسرای امید برگزار می‌شود
کارگاه «فرزندان ایرانیم» در کتابخانه شهید جهان‌آرا برگزار می‌شود
نگاهی به سمفونی‌ها و آثار صحنه‌ای «سِر ویلیام والتُن» در فرهنگسرای ارسباران
«پلاک‌های ناپیدا» در مزار شهدای گمنام برگزار می‌شود
نمایشگاه نقاشی «چشم‌انداز» در نگارخانه لاله افتتاح می‌شود