کد خبر: ۱۵۱۲۰۹

«خون دلی که لعل شد» صد و پنجاه و یکمین کتاب «بچه‌کتابخون‌ها» شد

باشگاه کتابخوانی «بچه‌کتابخون‌ها» در ادامه روند هفتگی معرفی آثار منتخب، کتاب «خون دلی که لعل شد» را به عنوان صد و پنجاه و یکمین کتاب به مخاطبان نوجوان معرفی کرد؛ اثری که با تخفیف ۵۰ درصدی در دسترس علاقه‌مندان قرار گرفته است.

به گزارش پایگاه خبری فرهنگ و هنر، باشگاه کتابخوانی «بچه‌کتابخون‌ها» در ادامه معرفی هفتگی آثار منتخب، کتاب «خون دلی که لعل شد؛ خاطرات رهبر معظم انقلاب اسلامی از زندان‌ها و تبعید دوران مبارزات انقلاب اسلامی» را به عنوان صد و پنجاه و یکمین کتاب این باشگاه به نوجوانان و علاقه‌مندان کتاب و کتابخوانی معرفی کرد.

این اثر که به گردآوری محمدعلی آذرشب و ترجمه محمدحسین باتمان‌غلیچ از سوی انتشارات انقلاب اسلامی منتشر شده است، روایتگر بخشی از خاطرات رهبر معظم انقلاب اسلامی از دوران مبارزه با رژیم پهلوی، زندان و تبعید است و مخاطبان را با فراز‌هایی از تاریخ انقلاب اسلامی و تجربه‌های آن دوران آشنا می‌کند.

در بخشی از کتاب آمده است: «تا روز تاسوعا که دستگیر شدم این قبیل سخنرانی‌ها را ادامه دادم... وقتی از خانه بیرون آمدم خود را برای مرگ آماده کردم؛ لذا خودت را خسته نکن.» این روایت، گوشه‌ای از استقامت و روحیه مبارزه در سال‌های پیش از پیروزی انقلاب اسلامی را به تصویر می‌کشد.

علاقه‌مندان می‌توانند با وارد کردن کد ۱۰۰taiha در برنامه کاربردی «فراکتاب»، کتاب «خون دلی که لعل شد» را با ۵۰ درصد تخفیف تهیه کنند.

باشگاه کتابخوانی «بچه‌کتابخون‌ها» با هدف ترویج فرهنگ مطالعه، هر هفته یکی از آثار شاخص را به اعضا و علاقه‌مندان معرفی می‌کند و زمینه دسترسی آسان‌تر مخاطبان به کتاب‌های منتخب را فراهم می‌سازد.

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
ادای دین اهالی فرهنگ و هنر به قائد شهید
«آه از آن اسفند» علیرضا افتخاری منتشر شد
«در انتظار» در فرهنگسرای اندیشه روی صحنه می‌رود
گروه کُر «آوا‌های ماندگار» در فرهنگسرای امید عضو می‌پذیرد
«هم‌نشینی با کتاب» در فرهنگسرای معرفت برگزار می‌شود
انتشار قسمت سیزدهم مجموعه «روایت، یک حقیقت»
نمایشنامه «تسبیح» در فرهنگسرای عطار نیشابوری خوانش می‌شود
 سومین نشست شعر وترانه در فرهنگسرای فردوس برگزار می‌شود
نشست موضوعی «عرفان از منظرابوعلی سینا» در فرهنگسرای فردوس برگزار می‌شود
خوانش گروهی کتاب «قلعه مالویل» در کتابخانه دکتر شریعتی
نشست ادبی «دلآوا» در فرهنگسرای ارسباران
روایت نگاه تربیتی امام شهید به قاریان قرآن
میدان ولیعصر(عج) نماد مردم‌سالاری دینی در بدرقه رهبر شهید
مطالعه گروهی داستان «تخت و انگشتر بخت» در کتابخانه رحماندوست
کارگاه آموزشی «قصه، خیال، رنگ» در کتابخانه داوودیه؛ برگزار می‌شود
یادگیری مهارت همدلی در «الفبای زندگی» کتابخانه رحماندوست
هنرمندان، حماسه بدرقه را روایت کردند
برگزاری کارگاه آموزشی نهج البلاغه در فرهنگسرای ابن سینا
دوره آموزش «دوبله انیمیشن» ویژه کودکان و نوجوانان
کارگاه آموزشی «دوخت عبا» در فرهنگسرای خانواده برگزار می‌شود
مرمت قبور شهدا در گلزار شهدای بهشت زهرا (س)
پنجمین دوره «شبیه نور» در پردیس تئاتر تهران آغاز می‌شود
آیین بزرگداشت «قائد شهید امت» در محله کوهک برگزار می‌شود
نماهنگ «تفنگ پدری» پرواز همای منتشر شد
محله کوهک میزبان آیین بزرگداشت «قائد شهید امت» می‌شود