کد خبر: ۱۵۱۳۱۷

رئیس فرهنگسرای اشراق خبر داد

استقبال فرهنگی از زائران یزدی در فرهنگسرای اشراق

همزمان با میزبانی از زائران استان یزد، مجموعه‌ای از برنامه‌های فرهنگی، هنری، مذهبی و ویژه کودکان و نوجوانان در فرهنگسرای اشراق برگزار می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، حمیدرضا خونوئی، رئیس فرهنگسرای اشراق در جریان بازدید از روند آماده‌سازی مراکز اسکان زائران از آمادگی کامل این مجموعه برای اجرای طرح «زائرشهر اشراق» و میزبانی از چهار هزار زائر اعزامی از استان یزد خبر داد.

وی با بیان اینکه تمامی زیرساخت‌های مورد نیاز برای اسکان و خدمات‌رسانی به زائران فراهم شده است، اظهار کرد: در قالب این طرح، ۱۰ هزار مترمربع فضای اسکان تجهیز و آماده بهره‌برداری شده و فرآیند پذیرش و مدیریت تردد زائران نیز از طریق درب جنوبی فرهنگسرا و با صدور کارت شناسایی و تردد برای تمامی میهمانان انجام خواهد شد.

خونوئی افزود: برای ارتقای سطح خدمات رفاهی و تأمین آسایش زائران، ۳۶ چشمه سرویس بهداشتی به حمام تجهیز شده و تیم‌های درمانی نیز به‌صورت شبانه‌روزی در مجموعه مستقر خواهند بود تا خدمات پزشکی، بهداشتی و امدادی مورد نیاز را ارائه کنند.

رئیس فرهنگسرای اشراق با اشاره به بخش فرهنگی این طرح گفت: برنامه‌های فرهنگی و هنری از ساعت ۱۵ هر روز در حسینیه «شهید سیدعلی خامنه‌ای» و استیج فضای جنوبی فرهنگسرا آغاز می‌شود و تا ساعت ۲۳:۳۰ ادامه خواهد داشت.

وی ادامه داد: اجرای «رادیو زائرشهر»، مجالس تعزیه، شاهنامه‌خوانی، سرود، محافل قرآنی، اقامه نماز جماعت، سخنرانی، آیین‌های عزاداری، مرثیه‌خوانی، سینه‌زنی و اکران فیلم‌های سینمایی متناسب با ایام از جمله برنامه‌هایی است که برای زائران پیش‌بینی شده است.

خونوئی با اشاره به برنامه‌های ویژه خانواده‌ها افزود: دو شیفت مهدکودک برای نگهداری و اجرای برنامه‌های فرهنگی و هنری ویژه کودکان فعال خواهد بود و همزمان نمایش انیمیشن‌های ایرانی، فضای بازی، بازی‌های رومیزی و برنامه‌های متنوع تفریحی و آموزشی برای کودکان و نوجوانان برگزار می‌شود.

وی همچنین از اجرای برنامه‌های کتاب‌محور در کتابخانه فرهنگسرا خبر داد و گفت: قصه‌گویی، حلقه‌های کتاب‌خوانی، معرفی کتاب و ارائه آثار مرتبط با رهبر شهید از جمله برنامه‌هایی است که با هدف ترویج فرهنگ مطالعه و بهره‌گیری از ظرفیت فرهنگی این ایام اجرا خواهد شد.

رئیس فرهنگسرای اشراق از اجرای دو رویداد شاخص فرهنگی نیز خبر داد و اظهار کرد: در پروژه «هزار شمع»، زائران با چیدمان هزار شمع، جمله‌ای در وصف رهبر شهید را شکل خواهند داد و این رویداد در قالب یک اثر تصویری تایم‌لپس ثبت می‌شود. همچنین در «ایستگاه هنر و دل‌نوشته»، خوشنویسان برجسته، دل‌نوشته‌های زائران خطاب به رهبر شهید را کتابت خواهند کرد تا یادگاری ماندگار از این مراسم شکل گیرد.

وی از راه‌اندازی استودیوی میدانی فرهنگسرای اشراق نیز خبر داد و گفت: زائران در این استودیو می‌توانند در قالب پیام‌های ۳۷ ثانیه‌ای، احساسات، خاطرات و دل‌نوشته‌های خود را درباره رهبر شهید بیان کنند. این روایت‌ها پس از تدوین در قالب اثری تصویری با عنوان «وداع با رهبر» منتشر خواهد شد.

خونوئی در پایان با اشاره به گستردگی عملیات خدمت‌رسانی در زائرشهر اشراق خاطرنشان کرد: تمامی بخش‌های اسکان، خدمات رفاهی، برنامه‌های فرهنگی و پشتیبانی این مجموعه با مشارکت ۲۰۰ نیروی جهادی سازماندهی شده است تا زائران در فضایی ایمن، منظم و همراه با برنامه‌های متنوع فرهنگی و مذهبی پذیرش و میزبانی شوند.

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
ادای دین اهالی فرهنگ و هنر به قائد شهید
«آه از آن اسفند» علیرضا افتخاری منتشر شد
«در انتظار» در فرهنگسرای اندیشه روی صحنه می‌رود
گروه کُر «آوا‌های ماندگار» در فرهنگسرای امید عضو می‌پذیرد
«هم‌نشینی با کتاب» در فرهنگسرای معرفت برگزار می‌شود
انتشار قسمت سیزدهم مجموعه «روایت، یک حقیقت»
نمایشنامه «تسبیح» در فرهنگسرای عطار نیشابوری خوانش می‌شود
 سومین نشست شعر وترانه در فرهنگسرای فردوس برگزار می‌شود
نشست موضوعی «عرفان از منظرابوعلی سینا» در فرهنگسرای فردوس برگزار می‌شود
خوانش گروهی کتاب «قلعه مالویل» در کتابخانه دکتر شریعتی
نشست ادبی «دلآوا» در فرهنگسرای ارسباران
روایت نگاه تربیتی امام شهید به قاریان قرآن
میدان ولیعصر(عج) نماد مردم‌سالاری دینی در بدرقه رهبر شهید
مطالعه گروهی داستان «تخت و انگشتر بخت» در کتابخانه رحماندوست
کارگاه آموزشی «قصه، خیال، رنگ» در کتابخانه داوودیه؛ برگزار می‌شود
یادگیری مهارت همدلی در «الفبای زندگی» کتابخانه رحماندوست
هنرمندان، حماسه بدرقه را روایت کردند
برگزاری کارگاه آموزشی نهج البلاغه در فرهنگسرای ابن سینا
دوره آموزش «دوبله انیمیشن» ویژه کودکان و نوجوانان
کارگاه آموزشی «دوخت عبا» در فرهنگسرای خانواده برگزار می‌شود
مرمت قبور شهدا در گلزار شهدای بهشت زهرا (س)
پنجمین دوره «شبیه نور» در پردیس تئاتر تهران آغاز می‌شود
آیین بزرگداشت «قائد شهید امت» در محله کوهک برگزار می‌شود
نماهنگ «تفنگ پدری» پرواز همای منتشر شد
محله کوهک میزبان آیین بزرگداشت «قائد شهید امت» می‌شود