کد خبر: ۱۵۱۵۱۱

نگاهی به سمفونی‌ها و آثار صحنه‌ای «سِر ویلیام والتُن» در فرهنگسرای ارسباران

فرهنگسرای ارسباران در نهمین نشست بررسی آثار آهنگسازان مکتب انگلستان، آثار و سبک آهنگسازی «سِر ویلیام والتُن» را با حضور نصرالله داوودی تحلیل و بررسی می‌کند.

نگاهی به سمفونی‌ها و آثار صحنه‌ای «سِر ویلیام والتُن» در فرهنگسرای ارسباران

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، نهمین نشست از سلسله نشست‌های بررسی آثار آهنگسازان مکتب انگلستان با نگاهی به سمفونی‌ها و آثار صحنه‌ای «سِر ویلیام والتُن» آهنگساز بزرگ انگلستان با حضور نصرالله داوودی آهنگساز، مترجم و منتقد موسیقی در فرهنگسرای ارسباران برگزار می‌شود.

ویلیام والتون در خانواده‌ای متوسط به دنیا آمد و از کودکی استعداد موسیقایی خود را نشان داد. او تحصیلات رسمی موسیقی چندانی نداشت، اما با پشتکار و مطالعه آثار بزرگانی، چون باخ، بتهوون و استراوینسکی توانست به یکی از تاثیرگذارترین آهنگسازان نسل خود تبدیل شود.

او را می‌توان پدر آهنگسازان مدرنیست مکتب انگستان دانست که با آثاری همچون جشن بلشازار، رونما (ظاهرسازی)، دو سمفونی، کنسرتو برای ویلن، ویولا و ویلنسل و ده‌ها موسیقی فیلم باارزش در خاطره موسیقی دوستان جهان جاودانه شد. تاثیر او بر تغریبا تمامی آهنگسازان انگلیسی پس از خود غیرقابل انکار است.

ویلیام والتُن با ترکیب مهارت فنی بالا، بهره‌گیری از سنت‌های کلاسیک و نوآوری‌های مدرن، جایگاه ویژه‌ای در موسیقی قرن بیستم انگلیس دارد. آثارش همواره با هیجان، درام و زیبایی شناخته می‌شوند و تاثیر زیادی بر موسیقی ارکسترال و کرال گذاشته‌اند. سرانجام وی در ۸ مارس ۱۹۸۳ در لانگ‌هام، ساسکس انگلستان چشم از جهان فروبست.

در این نشست، نصرالله داوودی، آهنگساز، مترجم و منتقد موسیقی، ضمن پخش نمونه‌هایی از آثار «سِر ویلیام والتُن»، به تحلیل و بررسی سبک منحصر‌به‌فرد این آهنگساز خواهد پرداخت.

شرکت در این نشست برای عموم آزاد و رایگان است. علاقه‌مندان می‌توانند روز پنجشنبه ۲۵ تیر ساعت ۱۸ با حضور در فرهنگسرای ارسباران، واقع در خیابان شریعتی، بالاتر از پل سیدخندان، خیابان جلفا در این برنامه شرکت کنند و یا برای کسب اطلاعات بیشتر نیز با شماره‌های ۲۲۸۷۲۸۱۸ تا ۲۰ تماس بگیرند.

 

گزارش خطا
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار
برگزاری نمایشگاه گروهی «جوانه‌های هنر» در نگارخانه شفق
رئیس‌جمهور از مصطفی راغب تقدیر کرد
«اراده» در اندیشگاه ابر انسان بررسی می‌شود
مسیر «از تو می خوانم، با تو می مانم» به کتاب می رسد
برگزاری مراسم عزاداری آخر ماه صفر در میدان آیینی امام حسین (ع)
برگزاری ویژه‌برنامه «سوگ آل‌الله» در فرهنگسرای نهج‌البلاغه
نمایشگاه خوشنویسی و کالیگرافی «عالم بالا» در فرهنگسرای قرآن
عکس؛ صفحه اول روزنامه ها- سه شنبه ۲۰ مرداد ماه ۱۴۰۵
«روزی روزگاری ایران» به دورهمی نوجوانان کتابخوان رسید
نمایشگاه نقاشی اشکان غفارزاده در نگارخانه سرو
شاعر باید هکر باشد
دومین مسابقه کتابخوانی «در آغوش نیل» در چیتگر برگزار می‌شود
«خون دلی که لعل شد» در صدر پرفروش‌های تیرماه باغ کتاب تهران
خوانش نمایشنامه‌های «سکینه» و «ترنم» در فرهنگسرای عطار
آغاز طرح «جهش» برای توانمندسازی دانش‌آموزان در منطقه ۲۲
«امیر نعمتی» معاون آفرینش‌های هنری منطقه ۱۵ و فرهنگسرای خاوران شد
قطعه «مقصد» به جاماندگان اربعین تقدیم شد
کارگاه «خودشناسی نوبت زندگی من» در فرهنگسرای معرفت
«نقاشی در سکوت» در نگارخانه کلک خیال فرهنگسرای اخلاق
«بهار مهربان یثرب» در باشگاه «بچه کتابخوان ها» معرفی شد
مسابقه سراسری کتابخوانی «برخیز به خونخواهی» برگزار می شود
«کابوس‌ها و خون»؛ قصه جاماندگان از کاروان حسین (ع)
محفل شعر «روضه واژه‌ها» در خانه فرهنگ ایرانسرا
کودکان حسینی با «کنش رسانه‌ای» حماسه آفرینی می‌کنند
صفحه اول روزنامه ها؛ یکشنبه ۱۸ مرداد ماه ۱۴۰۵