کد خبر: ۱۵۱۵۸۱

اصل «فن بیان و بلاغت در سخن» در پاتوق کتابخوانی بررسی می‌شود

کتابخانه مصطفی رحماندوست منطقه ۳ با مشارکت کانون فرهنگی ادبی «آوای جان»، نشست ادبی «پاتوق کتابخوانی» را برگزار می‌کند.

اصل «فن بیان و بلاغت در سخن» در پاتوق کتابخوانی بررسی می‌شودبه گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر؛ دورهمی ادبی «پاتوق کتابخوانی» با موضوع بررسی اصول «فن بیان و بلاغت در سخن» در کتابخانه مصطفی رحماندوست از مراکز فرهنگی هنری منطقه ۳ برگزار می‌شود.

برای تقویت فن بیان، مطالعه، تمرین مستمر و آشنایی با اصول گفتار متقاعدکننده نقش مهمی دارد. فن بیان تنها به شیوه سخن گفتن محدود نمی‌شود، بلکه مجموعه‌ای از مهارت‌های ارتباطی را در بر می‌گیرد که به انتقال مؤثر پیام، اقناع مخاطب و تأثیرگذاری بر او کمک می‌کند. همچنین، آشنایی با این اصول، زمینه را برای شکل‌گیری تفکر نقادانه فراهم می‌سازد و به سخنران یا نویسنده کمک می‌کند استدلال‌های خود را منسجم‌تر و مؤثرتر ارائه دهد.

در این نشست که با مشارکت کانون ادبی آوای‌جان به دبیری لاله نیکوسرشت برگزار می‌شود در خصوص مهم‌ترین اصول فن بیان و سخنوری با حضور رضا درمان گفتگو و تمرین خواهد شد.

حضور در این برنامه آزاد و رایگان است؛ علاقمندان برای شرکت در آن می‌توانند روز دوشنبه ۲۹ تیر ساعت ۱۶ به کتابخانه مصطفی رحماندوست به نشانی بزرگراه صدر غرب به شرق، خروجی کامرانیه، بوستان سهیل مراجعه کنند و یا برای دریافت اطلاعات بیشتر با شماره‌ ۲۲۷۸۰۰۶۱ تماس بگیرند.


گزارش خطا
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار
«کتاب‌گپ» نوجوانان را با نویسنده «صدای تاریکی» همراه می‌کند
«عصر شعر هگمتانه» در باغ کتاب تهران برگزار می‌شود
صفحه اول روزنامه ها- شنبه ۲۴ مرداد ماه ۱۴۰۵
برگزاری نمایشگاه گروهی «جوانه‌های هنر» در نگارخانه شفق
رئیس‌جمهور از مصطفی راغب تقدیر کرد
«اراده» در اندیشگاه ابر انسان بررسی می‌شود
مسیر «از تو می خوانم، با تو می مانم» به کتاب می رسد
برگزاری مراسم عزاداری آخر ماه صفر در میدان آیینی امام حسین (ع)
برگزاری ویژه‌برنامه «سوگ آل‌الله» در فرهنگسرای نهج‌البلاغه
نمایشگاه خوشنویسی و کالیگرافی «عالم بالا» در فرهنگسرای قرآن
عکس؛ صفحه اول روزنامه ها- سه شنبه ۲۰ مرداد ماه ۱۴۰۵
«روزی روزگاری ایران» به دورهمی نوجوانان کتابخوان رسید
نمایشگاه نقاشی اشکان غفارزاده در نگارخانه سرو
شاعر باید هکر باشد
دومین مسابقه کتابخوانی «در آغوش نیل» در چیتگر برگزار می‌شود
«خون دلی که لعل شد» در صدر پرفروش‌های تیرماه باغ کتاب تهران
خوانش نمایشنامه‌های «سکینه» و «ترنم» در فرهنگسرای عطار
آغاز طرح «جهش» برای توانمندسازی دانش‌آموزان در منطقه ۲۲
«امیر نعمتی» معاون آفرینش‌های هنری منطقه ۱۵ و فرهنگسرای خاوران شد
قطعه «مقصد» به جاماندگان اربعین تقدیم شد
کارگاه «خودشناسی نوبت زندگی من» در فرهنگسرای معرفت
«نقاشی در سکوت» در نگارخانه کلک خیال فرهنگسرای اخلاق
«بهار مهربان یثرب» در باشگاه «بچه کتابخوان ها» معرفی شد
مسابقه سراسری کتابخوانی «برخیز به خونخواهی» برگزار می شود
«کابوس‌ها و خون»؛ قصه جاماندگان از کاروان حسین (ع)