کد خبر: ۱۵۱۶۶۳

نقد تخصصی نمایشگاه «دست» در فرهنگسرای سرو

هفتادوسومین «نشست تخصصی کانون عکاسی شفق» با محوریت نقد و بررسی آثار نمایشگاه گروهی «دست» و با حضور «عباس حمیدسمیعی» و «حجت سپهوند» در فرهنگسرای سرو برگزار شد.

نقد تخصصی نمایشگاه «دست» در فرهنگسرای سروبه گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر؛ هفتاد و سومین نشست تخصصی کانون عکاسی شفق، سه‌شنبه ۳۰ تیر ۱۴۰۵ با محوریت نقد و بررسی آثار نمایشگاه گروهی «دست» در نگارخانه فرهنگسرای سرو برگزار شد.

در این برنامه که با حضور جمعی از اعضای کانون عکاسی شفق و علاقمندان به هنر عکاسی برگزار شد، «عباس حمیدسمیعی»، عکاس و منتقد برجسته به همراه «حجت سپهوند» از عکاسان شاخص خبری کشور به تحلیل و بررسی آثار به نمایش درآمده پرداختند.

کارشناسان حاضر در این نشست با رویکردی آسیب‌شناسانه و هنری، تک‌تک آثار ارائه شده در نمایشگاه «دست» را مورد واکاوی قرار دادند؛ مولفه‌هایی همچون ترکیب‌بندی، خلاقیت در کادربندی، انتخاب سوژه و نحوه انتقال مفهوم از طریق لنز دوربین برای حاضران تبیین شد.

«عباس حمیدسمیعی» با تأکید بر اهمیت نگاه عکاسانه به جزئیات، نمایشگاه «دست» را نمونه‌ای از ظرفیت یک سوژه واحد برای روایت مفاهیم متنوع انسانی دانست. «حجت سپهوند» نیز با اشاره به اهمیت روایت‌گری در عکس‌های هنری و مستند بر تقویت مهارت‌های فنی و نگاه خلاقانه عکاسان جوان تأکید کرد.

در پایان این نشست، شرکت‌کنندگان در فضایی تعاملی، دیدگاه‌ها و پرسش‌های تخصصی خود را درباره آثار و مباحث مطرح‌شده با کارشناسان در میان گذاشتند.

نمایشگاه گروهی عکس «دست» با نمایش آثار اعضای کانون عکاسی شفق، پس از چند روز برپایی در نگارخانه فرهنگسرای سرو با برگزاری این نشست نقد و بررسی به کار خود پایان داد.

 

 

گزارش خطا
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار
«اراده» در اندیشگاه ابر انسان بررسی می‌شود
مسیر «از تو می خوانم، با تو می مانم» به کتاب می رسد
برگزاری مراسم عزاداری آخر ماه صفر در میدان آیینی امام حسین (ع)
برگزاری ویژه‌برنامه «سوگ آل‌الله» در فرهنگسرای نهج‌البلاغه
نمایشگاه خوشنویسی و کالیگرافی «عالم بالا» در فرهنگسرای قرآن
عکس؛ صفحه اول روزنامه ها- سه شنبه ۲۰ مرداد ماه ۱۴۰۵
«روزی روزگاری ایران» به دورهمی نوجوانان کتابخوان رسید
نمایشگاه نقاشی اشکان غفارزاده در نگارخانه سرو
شاعر باید هکر باشد
دومین مسابقه کتابخوانی «در آغوش نیل» در چیتگر برگزار می‌شود
«خون دلی که لعل شد» در صدر پرفروش‌های تیرماه باغ کتاب تهران
خوانش نمایشنامه‌های «سکینه» و «ترنم» در فرهنگسرای عطار
آغاز طرح «جهش» برای توانمندسازی دانش‌آموزان در منطقه ۲۲
«امیر نعمتی» معاون آفرینش‌های هنری منطقه ۱۵ و فرهنگسرای خاوران شد
قطعه «مقصد» به جاماندگان اربعین تقدیم شد
کارگاه «خودشناسی نوبت زندگی من» در فرهنگسرای معرفت
«نقاشی در سکوت» در نگارخانه کلک خیال فرهنگسرای اخلاق
«بهار مهربان یثرب» در باشگاه «بچه کتابخوان ها» معرفی شد
مسابقه سراسری کتابخوانی «برخیز به خونخواهی» برگزار می شود
«کابوس‌ها و خون»؛ قصه جاماندگان از کاروان حسین (ع)
محفل شعر «روضه واژه‌ها» در خانه فرهنگ ایرانسرا
کودکان حسینی با «کنش رسانه‌ای» حماسه آفرینی می‌کنند
صفحه اول روزنامه ها؛ یکشنبه ۱۸ مرداد ماه ۱۴۰۵
برگزاری مراسم سوگواری در فرهنگسرای معرفت
راوی صدیق