کد خبر: ۱۵۱۷۷۴

به همت فرهنگسرای رویش

کتاب «آقا عرفان؛ خاطرات مربی شهید» رونمایی شد

آیین رونمایی از کتاب «آقا عرفان؛ خاطرات مربی شهید» با حضور خانواده شهید عرفان دربانی، مدیر فرهنگی هنری منطقه ۹، اهالی فرهنگ و علاقه‌مندان برگزار شد.

رونمایی کتاب

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، رونمایی از کتاب «آقا عرفان؛ خاطرات مربی شهید» به همت فرهنگسرای رویش و با حضور خانواده شهید عرفان دربانی، مدیر فرهنگی هنری منطقه ۹، گردآورندگان کتاب و علاقه‌مندان در آستان مقدس امامزادگان عبدالله(ع) و زید(ع) برگزار شد.

پدر شهید عرفان دربانی در این مراسم با اشاره به ویژگی‌های اخلاقی و معنوی فرزندش گفت: شهید عرفان از پنج‌سالگی در مسجد حضور داشت و علاقه ویژه‌ای به مسجد و نماز جماعت داشت و برنامه‌های زندگی خود را به گونه‌ای تنظیم می‌کرد که حضورش در نماز جماعت مسجد از دست نرود. او از حدود ۱۴ سالگی نیز به عنوان مربی کودکان و نوجوانان فعالیت می‌کرد و حضورش در برنامه‌های مذهبی و فرهنگی مسجد، شور و نشاط ویژه‌ای در میان کودکان و نوجوانان ایجاد کرده بود.

اکبر بختیاری، مدیر فرهنگسرای رویش نیز با اشاره به زندگی شهید عرفان دربانی گفت: این شهید نوجوان ۱۶ ساله، زندگی کوتاه اما سرشار از ارزش‌های معنوی و انسانی داشت و همین ویژگی‌ها موجب شد خانواده شهید و اهالی محل تصمیم بگیرند زندگی و خاطرات او را ثبت و ماندگار کنند و حاصل این تلاش، کتاب «آقا عرفان؛ خاطرات مربی شهید» است.

وی افزود: شهید عرفان در کنار تحصیل و زندگی خانوادگی، در فعالیت‌های مذهبی و معنوی مسجد نیز حضور فعال داشت و به عنوان مربی کودکان فعالیت می‌کرد. زندگی او نشان می‌دهد که نوجوانان و جوانان امروز نیز می‌توانند ادامه‌دهنده مسیر معنوی و آرمان‌های شهدا باشند.

زینب میدان‌میری، از گردآورندگان کتاب «آقا عرفان» نیز درباره انگیزه گردآوری خاطرات این شهید اظهار کرد: در آیات متعدد قرآن کریم درباره شهدا مطالبی آمده و مقام معظم رهبری نیز بارها بر اهمیت زنده نگه داشتن یاد و نام شهدا تأکید کرده‌اند. بر همین اساس تلاش شد خاطرات این مربی جوان شهید که از کودکی در مقابل چشم خانواده و اهالی محل رشد کرده بود، گردآوری شود تا زندگی او بتواند الگویی برای کودکان و نوجوانان هم‌سن‌وسالش باشد.

فاطمه مولایی، دیگر گردآورنده این کتاب نیز با اشاره به تأثیرگذاری زندگی شهدا بر نسل‌های مختلف گفت: شهدا چراغ راه زندگی همه هستند و نمی‌توان گروه سنی خاصی برای بهره‌مندی از زندگی و سیره آنان تعیین کرد؛ با این حال روایت زندگی شهید عرفان دربانی برای نوجوانانی که هم‌سن‌وسال او هستند، اهمیت و تأثیر بیشتری دارد.

کتاب «آقا عرفان؛ خاطرات مربی شهید» با گردآوری زینب میدان‌میری، فاطمه مولایی و عباس دربانی، به روایت زندگی، خاطرات و ویژگی‌های اخلاقی و معنوی شهید عرفان دربانی می‌پردازد و تلاش دارد با بازخوانی سبک زندگی این نوجوان شهید، الگویی از حضور فعال نوجوانان در مسجد و فعالیت‌های فرهنگی و مذهبی را برای نسل امروز ارائه کند.

گزارش خطا
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار
واکنش فرهنگسرای فردوس درباره حواشی ایجادشده در نشست ادبی 
«تفکر تحلیلی» در اندیشگاه ابر انسان بررسی می‌شود
روایت خانواده شهدا از سیره شهیدان در موکب فرهنگسرای نهج‌البلاغه
ثبت‌نام اردوی عکاسی در فرهنگسرای اشراق آغاز شد
نمایشگاه نقاشی «کمی زرد، کمی محو» در فرهنگسرای ارسباران
بازدید محمدباقر اعلمی از موکب فرهنگسرای نهج‌البلاغه
روایت عشق و ایثار در موکب‌های فرهنگسرای خانواده
«مرد آرام» از ایتالیایی‌ها سه جایزه گرفت
فرهنگسرای اشراق میزبان جاماندگان اربعین در میدان امام حسین (ع) شد
ایستگاه آخر جاماندگان اربعین در حرم حضرت عبدالعظیم (ع)
روایت عشق حسینی با «خیمه بزرگ هنر» در جاماندگان اربعین
از تعزیه تا «ترامپ، شمر زمانه»؛ روایت هنری منطقه۳
 هنر، روایتگر پیام عاشورا در مسیر جاماندگان اربعین است
شکوه پیاده‌روی جاماندگان اربعین باید جاودانه شود
۵ هزار پلاکارد چندزبانه در مسیر «جاماندگان اربعین» توزیع شد
«حضرت‌ام‌البنین (س)»؛ پناه مادران و کودکان در مسیر جاماندگان اربعین
«چشم‌های میناب»؛ روایت امید در مسیر جاماندگان اربعین
خونخواهی رهبر شهید، محور آیین جاماندگان اربعین امسال است
تهران از سپیده‌دم، رنگ کربلا گرفت
بسیج ظرفیت‌های شهرری برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین
«باید برخاست»؛ پیام اربعین برای ادامه مسیر مقاومت
ثبت رجزهای عاشورایی و خونخواهی رهبر شهید در پیاده‌روی اربعین
حضور خانواده شهدای جنگ تحمیلی ۴۰ روزه در موکب شهدای منطقه ۵
کارگاه داستان‌نویسی خـلاق در کتابخانه شیخ هادی نجم آبادی
«بچه‌کتابخون‌ها» در فرهنگسرای معرفت دور هم جمع می‌شوند