کد خبر: ۱۵۲۷۵۸

محفل ادبی «شرحی بر مثنوی معنوی» در کتابخانه دکتر شریعتی

محفل ادبی «شرحی بر مثنوی معنوی» با خوانش و تفسیر حکایت زیبا و آموزنده «آن پادشاه جهود» در کتابخانه دکتر شریعتی برگزار می‌شود.

محفل ادبی «شرحی بر مثنوی معنوی» با خوانش و تفسیر حکایت زیبا و آموزنده «آن پادشاه جهود» در کتابخانه دکتر شریعتی برگزار می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، هشتمین نشست ادبی «شرحی بر مثنوی معنوی» با موضوع خوانش و تفسیر حکایت « آن پادشاه جهود» با حضور «مهرانگیز ریاحی» پژوهشگر و کارشناس ادبیات در کتابخانه دکتر شریعتی برگزار می‌شود.

در این شعر، داستان شاهی ظالم و جهودانی روایت می‌شود که دشمن عیسی و نصرانی است؛ این شاه، رابطه نزدیک بین دو شخصیت الهی، یعنی عیسی و موسی، را خراب می‌کند. استاد به فرد احول (نابینا) می‌گوید که یکی از دو شیشه (نماد دو شخصیت) را انتخاب کند تا از آن آزاد شود، اما احول نمی‌تواند انتخاب درستی کند و با خشم و شهوت تصمیم می‌گیرد.

 این عمل او سرانجام منجر به شکست هر دو شیشه و نابودی رابطه الهی می‌شود. در نهایت، ظلم و فساد شاه، موجب کشتار مؤمنان مظلوم می‌گردد و این وضعیت به نارضایتی و فریاد مردم منجر می‌شود. این حکایت به تأکید بر تبعات ظلم و فساد اشاره دارد.

علاقه‌مندان به ادبیات کهن ایران برای شرکت در این محفل ادبی می توانند، چهارشنبه ۸ مهر ۱۴۰۵ ساعت ۱۰ به کتابخانه دکتر شریعتی واقع در خیابان شریعتی، بالاتر از پمپ بنزین، بوستان شریعتی مراجعه کنند و برای دریافت اطلاعات بیشتر با شماره تلفن ۲۲۸۸۶۱۰۰ تماس بگیرند.

گزارش خطا
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار
«هفته تهران» با ۱۰۰ رویداد میدانی و شهری در پایتخت آغاز شد
ضبط برنامه رادیویی «آشتی‌کنان» در فرهنگسرای خانواده
چهار ویژه‌برنامه فرهنگی و هنری در فرهنگسرای رسانه
ویژه برنامه ادبی «ضرب العسل» برگزار می‌شود
«قرار کتاب» با «آزیتا خیری» در هفته تهران ارسباران
«تهران؛ به وقت هنر» در فرهنگسرای ابن‌سینا برگزار می‌شود
دیدار مدیران فرهنگی منطقه ۲۰ با خانواده شهید سردار «سهیل رستمیان»
«خیالی‌نگاری در نگاه آینده» در موزه امام علی(ع)
حماسه شهدا در دانشگاه شاهد روایت شد
نشست خوانش جمعی کتاب «شیوه‌های کاهش استرس» در کتابخانه تلاش
«از بلدیه تا اتحادیه»؛ روایت تهران در یک تور تاریخی
شناخت میراث فرهنگی تهران در نشست «یادگار تهران»
اکران فیلم «حرف میم را به نشانه مرگ بگیر» در فرهنگسرای ارسباران
«دنیای اسمارتیزی» در پردیس تئاتر تهران روی صحنه می‌رود
نمایش میدانی «مهمان سنگر» در هفته تهران اجرا می‌شود
«ماهی سیاه کوچولو» در فرهنگسرای فردوس دورخوانی می‌شود
اکران فیلم «تسخیر در تهران» در فرهنگسرای سرو
اجرای کنسرت «ستارگان گیتار ایران» در فرهنگسرای ارسباران
"تهران به روایت هنر"؛ اجرای نمایش‌های محیطی و خیابانی در هفته فرهنگی تهران
«تهران، کوچه‌های روایت» در خانه فرهنگ مهرآباد
«تهران رنگین»؛ روایت کودکانه پایتخت در فرهنگسرای ارسباران
تهران به روایت فرهنگ و هنر در فرهنگسرای ارسباران
مستند «آن مرد با اتوبوس آمد» در فرهنگسرای سرو اکران شد
«شب‌های قصه تهران» در فرهنگسرای اشراق برگزار می‌شود
سلسله نشست‌های «فلق۳» در خانه فرهنگ شیخ هادی