کد خبر: ۶۵۶۴۲

داوود میرباقری و سرو کله پاچه در شاهگوش

داوود میرباقری به زودی با اثری طنز با عنوان «شاهگوش» با بازی محسن تنابنده، طناز طباطبایی و مرجانه گلچین به شبکه نمایش خانگی می‌آید.

به گزارش شهر، شب گذشته گروه سازنده این سریال در نشستی رسانه ای به معرفی این سریال پرداختند. در این نشست فضایی شبیه کله پزی که یکی از لوکیشن های اصلی سریال است تعبیه شده بود. اکبر عبدی که دیشب جایش در این نشست خالی بود، در این سریال نقش رحمان صاحب کله پزی را دارد، مرجانه گلچین نقش گلاب همسر رحمان و طناز طباطبایی نقش دختر آنها را بازی می کند.

سعید قطبی زاده مجری این برنامه عنوان کرد: دو گرایش عمده در آثار میرباقری وجود دارد: سنت نمایش و کارهای تاریخی اسلام. سریال «شاهگوش» جزو گرایش اول است.

داود میرباقری کارگردان و نویسنده «شاهگوش» عنوان کرد: بعد از تجربه 10 ساله مجموعه تاریخی «مختارنامه» جا داشت که یک ارجاع به گذشته نمایشی خود خصوصا تئاتر «دندان طلا» داشته باشم. من هرجا کم آوردم به حال و هوای تئاتری و نمایشی خودم برگشتم. امیدوارم همانطور که تئاتر من را سر کیف و شوق می آورد این کار نیز همانطور باشد.

میرباقری در ادامه درباره همکاری اش با زوج هنری خود عبدالله اسکندری گفت: هرگاه فیلم نامه ای می نویسم، اولین کسی که دوست دارم نوشته ام را بخواند عبدالله اسکندری است. من به تشخیص و نوع ارتباط او با موضوع هنری ایمان دارم و عکس العمل او برای من تعیین کننده است.

استفاده از ظرفیت های میرباقری برای برگرداندن رونق صنعتی نوپا

مهران برومند و سید محمد امامی تهیه کنندگان «شاهگوش» با اشاره به انتخاب داود میرباقری برای بالا بردن ارتقا سطح ویدئو رسانه اظهار کردند: مجموعه تصویر گستر پاسارگاد در سه سال گذشته سهم اصلی بازار توزیع را به عهده داشته و در حال حاضر بزرگترین شبکه مویرگی پخش است. امروز با ساخت مجموعه های مختلف، حلقه تولید نیز به این مجموعه اضافه شده و نیت ما از انتخاب داود میرباقری ارتقا سطح کار ویدئو رسانه است. اگر چند سال پیش تیراژ ویدئو رسانه یک میلیون و هشتصد نسخه بود امروز به دویست هزار نسخه کاهش پیدا کرده است، ما در روزهای رکود به سر می بریم و فکر می کنم ظرفیت میرباقری رونق را به این صنعت برمی گرداند.

داود میرباقری بعد از پایان صحبت های تهیه کنندگان «شاهگوش» بیان کرد: من بسیار نگرانم زیرا هنوز نتوانستم جمع بندی از وضعیت داشته باشم. من عادت دارم قبل از اینکه کاری را بسازم آن را در ذهنم ببینم. احتمالا به خاطر این جمله که گفتند من آمدم تا کیفیت سینمای سینمای خانگی بهتر شود من باید سال ها غرامت بدهم.

از دیگر بازیگرانی که در این نشست حضور داشتند: فرهاد اصلانی، محسن تنابنده، احمد مهران فر، شهرام حقیقت دوست و سیروس گرجستانی بودند.

فرهاد اصلانی که در این سریال نقش رییس کلانتری را بازی می کند، عنوان کرد: این سریال چهارمین همکاری ام با داود میرباقری است. من با مجوز میرباقری در «امام علی» وارد عرصه تصویر شدم و با تئاتر «عشق آباد» او به صورت جدی به دنیای بازیگری معرفی شده است.

محسن تنابنده در رابطه با همکاری اش با داود میرباقری گفت: وقتی «مختار» شروع شد من فکر کردم چرا هیچ کس در انتخاب بازیگر برای این سریال به من فکر نمی کند. تا این که رسیدیم به پروژه «شاهگوش». در این سریال کار من نسبت به نقش هایی که تا به حال بازی کرده ام سخت تر است اما تیم حرفه ایی باعث شده تا خیالم راحت شود. شخصیت من شبیه یک هنرمند معروف است اما دقیقا خود آن خواننده نیست. من نقش یک خواننده را بازی می کنم که برای آن که جذاب تر باشم ادای آن خواننده معروف را در می آورم و در مجالس می خوانم.

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
از بررسی روند تغییرات تا تاثیر فضای مجازی بر استقبال نسل‌نو از ترانه
برگزاری یادبود ناصر تقوایی در خانه هنرمندان
نمایش موزیکال «رویای شیرین» در مجتمع فرهنگی هنری نور
نشست «در ستایش شعر» در فرهنگسرای سرو
پیکر واحد خاکدان دوشنبه تشییع و خاکسپاری می‌شود
نمایشنامه‌خوانی «کوپه ۶۴» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- یکشنبه ۴ آبان ماه ۱۴۰۴
«اردو در قبرستان ژغاره»؛ صد و دوازدهمین کتاب پیشنهادی باشگاه بچه‌کتابخون‌ها
رونمایی از کتاب «قانون هفتم آدم‌های تنها» در فرهنگسرای اشراق
خانه فرهنگ امیرکبیر؛ خانه‌ای پویا برای بانوان و دختران منطقه ۲۲
نمایش و نقد فیلم «استیو» در فرهنگسرای ارسباران
نکوداشت هنرمندی که «ژن خلاقیت» دارد؛ تئاتر برایم خود زندگی است
نمایشگاه گروهی پوستر «سوغات منا» در فرهنگسرای انقلاب اسلامی
برگزیدگان جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران معرفی شدند/خداحافظ آشغال بهترین فیلم مردمی
فراخوان نمایشگاه هنر‌های تجسمی «قاب‌های کوچک آبانگان»
بازی سحر دولتشاهی و پیمان قاسم‌خانی در فیلم «قایق سواری در تهران»
نشست ماهانه هنرمندان موسیقی در فرهنگسرای ارسباران
دو اثر نمایشی موزیکال، با لحظاتی شاد، آموزشی و پرانرژی برای کودکان
نمایشگاه «من در بهشت رویاها» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- شنبه ۳ آبان ماه ۱۴۰۴
روایت نوجوانان تهرانی از «راهی که پیمودیم»؛ تصویری از اتحاد، پیشرفت و امید
پیام سرپرست سازمان فرهنگی هنری به مناسبت روز جهانی کارکنان موزه
گلایه فرزاد حسنی از رویکرد انتخاب مجریان؛ مجری خوب مجری «کم‌خطر» است!
اهمیت گرافیک محیطی در روابط عمومی- فائزه شیرازی
دیدار سرپرست سازمان فرهنگی هنری با خانواده کوچک‌ترین شهید جنایات صهیونیستی در ایران