کد خبر: ۶۵۸۸۶

ادامه بررسی ها پیرامون تشکیل سازمان مدیریت/

مشکل نهاده‌های دامی باز هم مسئولان را به مجلس می‌کشاند

طرح تشکیل سازمان مدیریت هفته جاری در دو کمیسیون‌ بررسی می‌شود و بحث در مورد تأمین نهاده‌های دامی مورد مصرف در مرغداری‌های کشور نیز بار دیگر در دستور کار کمیسیون کشاورزی است.

به گزارش شهر این هفته جلسه کمیسیون‌های تخصصی مجلس شورای اسلامی از روز دوشنبه تا چهارشنبه برگزار می‌شود.کمیسیون اقتصادی مجلس روز سه‌شنبه بررسی طرح اصلاح مواد (38) و (39) قانون مالیات بر ارزش‌افزوده مصوب 1387، بررسی طرح تشکیل سازمان مدیریت، برنامه‌ریزی و بهره‌وری و بررسی طرح دائمی شدن قانون اصلاح قانون بیمه اجباری مسئولیت‌ مدنی دارندگان وسایل نقلیه موتوری زمینی در مقابل شخص ثالث را ادامه می‌دهد.

اعضای کمیسیون برنامه و بودجه هم استماع گزارش آخرین اقدامات به‌عمل آمده جهت اصلاح قانون برنامه و بودجه و رسیدگی به طرح تشکیل سازمان مدیریت، برنامه‌ریزی و بهره‌وری را در دستور کار خود دارند.

همچنین روز سه‌شنبه بحث پیرامون تأمین نهاده‌های دامی مورد مصرف در مرغداری‌های گوشتی کشور با حضور نمایندگان وزارتخانه‌های صنعت، معدن و تجارت و جهادکشاورزی، بانک مرکزی و نمایندگان اتحادیه‌ سراسری تعاونی‌های کشاورزی مرغداران گوشتی و اتحادیه صنعت مرغداران کشور در کمیسیون کشاورزی مجلس مطرح می‌شود.

بر اساس این گزارش هفته گذشته نیز موضوع نهاده‌های دامی و طیور در کمیسیون کشاورزی با حضور نمایندگانی از وزارت جهاد کشاورزی، صنعت، معدن و بازرگانی، بانک مرکزی و همچنین اتحادیه مرغداران و هیئت‌مدیره شرکت امور دام بررسی و مقرر شد تا تمهیدات کوتاه مدت و درازمدتی در این زمینه در نظر گرفته شود.

همچنین در هفته جاری کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی و نظارت بر اصل 44، بررسی طرح اصلاح موادی از قانون سیاست‌های کلی اصل 44 را ادامه می‌دهد و گزارش عملکرد صندوق ضمانت‌ سرمایه‌گذاری تعاون را در دستور کار خود دارند.

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار

«روح‌الله»؛ نود و دومین پیشنهاد باشگاه بچه‌کتابخون‌ها

دوره‌ی آموزشی برنامه‌نویسی ویژه‌ی کودک و نوجوان در فرهنگسرای فردوس

فرزانه کابلی با «من اینجا ریشه در خاکم» به تالار وحدت می‌آید

چهل و چهارمین نشست «حلقه بچه‌های ایران آینده» برگزار می‌شود

آلبوم موسیقی «جان پنهان» در فرهنگسرای ارسباران رونمایی می‌شود

نمایشگاه انفرادی نقاشی هنرمند کم‌توان ذهنی در نگارخانه سرو

نسبت سینما و عدالت در موزه هنرهای معاصر بررسی می‌شود

اپرای «مولوی» به روسیه می‌رود

از «مهمانی ۱۰ کیلومتری غدیر» تا «مهمانی سادات ۳»

آغاز سریال «آرزوهای چپکی» با حضور عموپورنگ

کانون موسیقی «سارنگ» فرهنگسرای خانواده عضو می‌پذیرد

نشست تخصصی «هنر، سینما و فلسفه» در فرهنگسرای ارسباران

طرح توسعه تماشاخانه سنگلج احیا شد؛ ایجاد مرکز قدرتمند فرهنگی و هنری

«ریشه» بعد از ۱۴ سال در کتاب‌فروشی‌ها جوانه زد

صفحه اول روزنامه‌ها- شنبه ۱۷ خرداد ماه ۱۴۰۴

اعضای شورای سیاست‌گذاری هشتمین دوسالانه خوشنویسی معرفی شدند

«بانو قدس ایران» و بازخوانی سکوتِ زنی که کنار تاریخ ایستاد

همراهی ماندلا و سنوار با امام خمینی(ره) در دیوارنگاره میدان انقلاب

«محرم عشق»؛ روایتی بصری از اشعار عرفانی امام راحل(ره)

گرامی‌داشت سالروز ارتحال امام خمینی(ره) در فرهنگسراهای تهران

صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۱۳ خرداد ماه ۱۴۰۴

نمایشگاه تخصصی «تَن‌پوشِ پهلوان» در خانه هنرمندان

کنسرت ارکستر «سازبند» در چهل و سومین شب موسیقی ارسباران

کارگاه مولانا و حافظ شناسی و مقالات شمس در فرهنگسرای ارسباران

جمع‌خوانی کتاب «سیره آفتاب» در کتابخانه قائم(عج)