کد خبر: ۶۶۰۴۴

مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران عنوان کرد:

کلید نوسازی بافت فرسوده در دست نگاه علمی مدیران

جعفری گفت: موانع نوسازی بافت فرسوده، با در نظر گرفتن نگاه علم در تصمیم های مدیران برطرف می شود.

به گزارش شهر علیرضا جعفری، مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران در شورای عالی آموزش با حضور مدیرعامل سازمان نوسازی و سید فخرالدین حیدری منش، مدیرکل تشکیلات و آموزش شهرداری تهران، در مرکز آموزش علمی و کاربردی شهرسازی، نوسازی و بهسازی سازمان نوسازی شهر تهران برگزار شد، تصریح کرد: امروزه رشته شهرسازی به عنوان یکی از رشته های مهم و شناخته شده تحصیلی در دنیا مطرح است و ضروری است بحث نوسازی بافت های فرسوده که هم اکنون با آن مواجهه هستیم از نگاه علمی بیشتر مورد توجه قرار گیرد.

مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران با بیان اینکه مدیریت نوسازی بافت های فرسوده بر اساس ظرفیت های شهری و منطقه ای متفاوت است، گفت: تصیمات مدیریتی در مواجهه با مؤلفه های مسئله ساز و موانع متعددی که پیش روی نوسازی است در هر منطقه متفاوت می باشد، از این رو شایسته است این تصمیمات بر مبنای علم و با نگاه علمی اتخاذ شوند.

جعفری در ادامه خاطرنشان کرد: یکی از مهمترین بحث هایی که ضرورت راه اندازی مرکز آموزش را در دل سازمان نوسازی شهر تهران ایجاد کرد، این بود که هم حرکتمان باید علمی و هم علم ما می بایست عملی باشد.

جعفری ابراز امیدواری کرد که با هم افزایی توان مدیریتی همه مجموعه ها و همت اساتید و متخصصان، برنامه های در دست اقدام مرکز آموزش علمی کاربردی شهرسازی، نوسازی و بهسازی سازمان نوسازی شهر تهران با موفقیت پیش رود تا در آینده ای نزدیک این مرکز به یکی از مهمترین قطب های علمی در زمینه نوسازی و بهسازی بافت های فرسوده تبدیل شود.

سید فخرالدین حیدری منش، مدیرکل تشکیلات و آموزش شهرداری تهران همچنین در این جلسه عنوان کرد: سازمان نوسازی شهر تهران به دلیل شرایط خوب و عملکرد مقبول مدیریتی، از جمله اولین و اولویت دار ترین مجموعه هایی بود که توانست مجوز راه اندازی مرکز آموزش جامع علمی کاربردی شهرسازی، نوسازی و بهسازی را اخذ نماید.

حیدری منش ضمن اشاره به اصل تحول اداری در راستای کوچک سازی، چابک سازی و منطقی سازی مجموعه های مختلف، راه انداز مراکز جامع علمی کاربردی را فرصت مغتنمی برای مجموعه ها دانست و تأکید کرد: ضروری است دقت لازم در بهره برداری از پتانسیل های مفید این مراکز مد نظر قرار گرفته شود تا این فرصت تبدیل به تهدید نشود.

مهدی الهیاری بیک، ریاست مرکز آموزش علمی و کاربردی شهرسازی، نوسازی و بهسازی سازمان نوسازی شهر تهران نیز از دیگر سخنرانان این جلسه بود که گزارشی از مهمترین اقدامات انجام شده در مرکز را ارائه کرد.

به گفته الهیاری طراحی و اجرای 57 دوره تخصصی و آموزشی در حوزه شهرسازی و معماری؛ تشکیل کمیته های تخصصی پژوهشی؛ برگزاری جلسات تبادل نظر و انتقال تجربیات با اساتید و مراکز علمی؛ طراحی 50 تک پودمان مرتبط با رشته شهرسازی؛ نیاز سنجی و معرفی رشته هایی از قبیل جامعه شناسی، مدیریت احیا و نوسازی، معماری پایدار، مدیریت کارآفرینی و طراحی فضای شهری در بافت های فرسوده از اقدامات صورت گرفته و در دست اقدام در این مرکز است.


منبع: روابط عمومی سازمان نوسازی

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
از بررسی روند تغییرات تا تاثیر فضای مجازی بر استقبال نسل‌نو از ترانه
برگزاری یادبود ناصر تقوایی در خانه هنرمندان
نمایش موزیکال «رویای شیرین» در مجتمع فرهنگی هنری نور
نشست «در ستایش شعر» در فرهنگسرای سرو
پیکر واحد خاکدان دوشنبه تشییع و خاکسپاری می‌شود
نمایشنامه‌خوانی «کوپه ۶۴» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- یکشنبه ۴ آبان ماه ۱۴۰۴
«اردو در قبرستان ژغاره»؛ صد و دوازدهمین کتاب پیشنهادی باشگاه بچه‌کتابخون‌ها
رونمایی از کتاب «قانون هفتم آدم‌های تنها» در فرهنگسرای اشراق
خانه فرهنگ امیرکبیر؛ خانه‌ای پویا برای بانوان و دختران منطقه ۲۲
نمایش و نقد فیلم «استیو» در فرهنگسرای ارسباران
نکوداشت هنرمندی که «ژن خلاقیت» دارد؛ تئاتر برایم خود زندگی است
نمایشگاه گروهی پوستر «سوغات منا» در فرهنگسرای انقلاب اسلامی
برگزیدگان جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران معرفی شدند/خداحافظ آشغال بهترین فیلم مردمی
فراخوان نمایشگاه هنر‌های تجسمی «قاب‌های کوچک آبانگان»
بازی سحر دولتشاهی و پیمان قاسم‌خانی در فیلم «قایق سواری در تهران»
نشست ماهانه هنرمندان موسیقی در فرهنگسرای ارسباران
دو اثر نمایشی موزیکال، با لحظاتی شاد، آموزشی و پرانرژی برای کودکان
نمایشگاه «من در بهشت رویاها» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- شنبه ۳ آبان ماه ۱۴۰۴
روایت نوجوانان تهرانی از «راهی که پیمودیم»؛ تصویری از اتحاد، پیشرفت و امید
پیام سرپرست سازمان فرهنگی هنری به مناسبت روز جهانی کارکنان موزه
گلایه فرزاد حسنی از رویکرد انتخاب مجریان؛ مجری خوب مجری «کم‌خطر» است!
اهمیت گرافیک محیطی در روابط عمومی- فائزه شیرازی
دیدار سرپرست سازمان فرهنگی هنری با خانواده کوچک‌ترین شهید جنایات صهیونیستی در ایران