کد خبر: ۶۶۰۹۸

هوا دوباره از سه شنبه گرم می شود/

پیش بینی آقای خاص هواشناسی از تداوم بارندگی‌ها و خنکی هوا

کارشناس هواشناسی با بیان اینکه خنکی هوا در کل کشور تا اواسط هفته ادامه خواهد داشت، گفت: بارندگی در نیمه شمالی کشور که تهران را نیز در بر می‌گیرد و همچنین در نیمه جنوبی کشور، به ترتیب تا امشب و اواسط هفته جاری ادامه می‌یابد.

به گزارش شهر، محمد اصغری ، با بیان اینکه هوای خنک در استان‌های کشور تا نیمه هفته جاری پایدار خواهد بود، اظهارداشت: از سه شنبه این هفته دمای هوا روند افزایشی خواهد داشت.

 

کارشناس ارشد هواشناسی بیان داشت: البته این امر به این معنی نیست که گرمای هفته‌های گذشته بازهم در استان‌های کشور از جمله تهران تجربه شود.

 

وی یادآور شد: دمای هوای تهران امروز برابر 31 درجه سانتیگراد است که پیش‌بینی می‌شود دمای هوای در این کلان‌شهر تا پایان هفته با 36 درجه سانتیگراد برسد.
http://www.yazdfarda.com/media/news_gal/file_20726.jpeg

 

 
اصغری درباره تداوم بارندگی‌ها در نقاط مختلف کشور ابراز داشت: بارندگی‌ها در نیمه شمالی کشور از جمله استان‌های آذربایجان شرقی و غربی، گیلان، مازندران، اردبیل، گلستان، خراسان شمالی، خراسان رضوی، البرز و تهران تا امشب ادامه خواهد یافت.

 

وی یادآور شد: پیش‌بینی می‌شود بارندگی در استان‌های مازندران، گلستان، خراسان شمالی، شمال سمنان و شمال خراسان رضوی از شدت بیشتری برخوردار باشد بطوریکه با آب‌گرفتگی معابر عمومی و سیلاب همراه خواهد بود.

 

این کارشناس هواشناسی همچنین بیان داشت: در نیمه جنوبی کشور نیز بارش‌ها تا اواسط هفته جاری ادامه خواهد داشت که استان‌های سیستان و بلوچستان، کرمان، هرمزگان، فارس، خراسان جنوبی، یزد، بخش‌های جنوبی استان اصفهان را شامل می‌شود.

 

اصغری بیان داشت: در این میان نیز پیش‌بینی می‌شود که بارش‌ها در استان‌های سیستان و بلوچستان، هرمزگان، کرمان، شرق فارس، برخی نقاط در استان خراسان جنوبی از شدت بیشتری برخوردار باشد بطوریکه با آب گرفتگی معابر عمومی، طغیان رودخانه‌های فصلی و سیلاب همراه خواهد بود.

 

به گفته وی، تا روز سه‌شنبه بارندگی در استان‌های کرمان، شرق هرمزگان، شرق فارس و جنوب سیستان و بلوچستان از پایداری بیشتری برخوردار خواهد بود.

 

وی درباره بارندگی در تهران اظهارداشت: پیش‌بینی می‌شود در سطح شهر تهران نیز شاهد بارش باران باشیم که البته ناپایداری‌ها غالباً به شرق این کلان‌شهر کشیده می‌شود.

 

این کارشناس هواشناسی درباره دمای هوا خاطرنشان کرد: طی دو روز آینده شاهد تداوم خنکی در کل کشور خواهیم بود اما از روز سه‌شنبه تا پایان هفته دمای هوا روند افزایشی خواهد یافت.

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
ثبت‌ نام موکب‌های مردمی برای حضور در راهپیمایی جاماندگان اربعین
روایت‌های ایرانی، این‌بار با زبان‌های مختلف در باغ کتاب تهران
نمایش و تحلیل مستند «راه پرستاره» با حضور هنرمندان برجسته
عرضه «سووشون» پس از ۵۰ روز؛ سوم مرداد ادامه سریال پخش می‌شود
برپایی فرهنگسرای منتظر در جوار نماز جمعه تهران
دور جدید اجراهای تعزیه «شبیه نور» در پردیس تئاتر تهران
اکران افتتاحیه «دست ناپیدا» همراه با تجلیل از انسیه شاه‌حسینی
«مادران قصه‌گو»؛ روایت مقاومت و امید برای نسل آینده
نمایش و نقد فیلم «شمال از شمال غربی» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- سه شنبه ۳۱ تیر ماه ۱۴۰۴
فیلم؛ برگزاری ویژه برنامه "عاشورا بدون مرز" در فرهنگسرای نوجوان
اکران و نقدِ جدیدترین ساخته وس‌ اندرسون در سینما اندیشه
واگذاری تعدادی از فضا‌های تجاری سازمان فرهنگی هنری از طریق مزایده عمومی
ثبت نام دوره‌های تخصصی ترم تابستان خانه کاریکاتور آغاز شد
نمایشگاه بین‌المللی کارتون «جنگ و صلح» در خانه کاریکاتور ایران
فیلم؛ ترانه «ای ایران ایران» توسط گروه کر آوای عشاق فرهنگسرای دانش
نمایش «جاده اردکها ۲» در فرهنگسرای ارسباران
نقد و بررسی کتاب «خداحافظ گاری کوپر» در کتابخانه شهید سیدمحمدعلی جهان‌آرا
همایش بزرگ مثنوی‌خوانی «شرح اشتیاق» در فرهنگسرای ارسباران
سروده تازه میلاد عرفان‌پور برای این روزهای غزه/ در این داغ باید چه خاکی به سر کرد؟
فصل دهم پاتوق فیلم کوتاه از ۷ مرداد آغاز می‌شود
اختتامیه پویش «مادران قصه‌گو» با حضور تعدادی از مادران راوی دفاع مقدس برگزار می‌شود
نامزدهای بیست‌وسومین دوره جایزه قلم زرین معرفی شدند/ اختتامیه؛ دوم مرداد
نامگذاری یکی از سالن‌های پردیس سینمایی باغ کتاب به نام خسرو شکیبایی
گروه هنری لبخند با نمایش شاد و خانوادگی «بی‌باک» در فرهنگسرای فردوس