کد خبر: ۶۶۲۴۶

خانواده؛ موضوع بخش تصويرسازی جشنواره تجسمی فجر

رشته تصويرسازی ششمين جشنواره بين‌المللی هنرهای تجسمی فجر با موضوع خانواده برگزار می‌شود.

به گزارش شهر، رشته تصويرسازي ششمین جشنواره بین المللی هنرهای تجسمی فجر با موضوع خانواده به صورت بین المللی برگزار می شود و تصويرگران می توانند تا 29 آذرماه حداکثر پنج اثر در اين رشته به سايت جشنواره به نشاني www.ivafestival.ir ارسال كنند.

بخش ملي ششمين جشنواره بين المللي هنرهاي تجسمي فجردر رشته هاي نقاشي، با موضوع انسان معاصر، خوشنويسي در سه گرايش نستعليق، شكسته نستعليق و نسخ و ثلث با موضوع آزاد نگارگري در سه گرايش نقاشي ايراني با موضوع شعاير ايراني-اسلامي و تذهيب و گل ومرغ با موضوع آزاد، مجسمه سازي با موضوع راه بي انتها و سراميك هنري با موضوع آزاد برگزار مي شود.

بخش بين الملل ششمين جشنواره بين المللي هنرهاي تجسمي دررشته هاي كاريكاتور در دو گرايش كارتون با موضوع هنر و چهره با موضوع سياستمداران مطرح جهان، عكاسي در گرايش مستند با موضوع اميد و شادي هاي زندگي، پوستر با موضوع انرژي و تصوير سازي با موضوع خانواده برگزار مي شود.

فراخوان بخش مكمل ششمين جشنواره بين المللي هنرهاي تجسمي فجر در رشته هاي فيلم هاي مستند هنرهاي تجسمي و مقالات علمي به زودي اعلام مي شود.

هنرمندان براي شركت در بخش ملي ششمين جشنواره بين المللي هنرهاي تجسمي مي توانند تا 29 آذرماه سال جاري در سايت جشنواره به نشاني www.ivafestival.irثبت نام كنند و آثارشان را ارسال كنند.

هنرمندان براي شركت در هر يك از رشته هاي جشنواره مي توانند پس از مطالعه كليات فراخوان در سايت جشنواره ، فراخوان رشته مورد نظر را مطالعه كنند و فرم ثبت نام راتكميل كنند.

ششمين جشنواره بين المللي هنرهاي تجسمي فجر به دبيري سيد عباس مير هاشمي بهمن و اسفند ماه سال جاري برگزار خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
جشن «ایران عزیز» هر شب میزبان حدود ۳۰ هزار مخاطب است
نغمه‌سرایی اقوام ایرانی به مناسبت ایام ولادت «رحمت للعالمین»
«ایران عزیز»؛ جشن همدلی و مهر- مهرداد شفق
«ایران عزیز» به حفظ وحدت اقوام کمک می‌کند/ تاکید بر نیاز جامعه به نشاط
«ایران عزیز» به بازگرداندن آرامش قبل از جنگ به خانواده‌ها کمک بسیاری می‌کند
نمایشگاه آثار انتزاعی «نفس چوب» در فرهنگسرای ارسباران
آیین نمادین ساخت قایق با هدف همراهی با کشتی‌های صمود
بهترین هنرمندان در جشن «ایران عزیز» جمع هستند
فراخوان جشنواره شعر خاوران منتشر شد
پخش «مسابقه بزرگ ۱۰۰» از ۱۹ شهریور در شبکه سه
آغاز اکران فیلمی درباره شهدای غواص در «هنر و تجربه»
جشن «ایران عزیز»؛ نماد وحدت در کثرت اقوام ایرانی
جشن بزرگ ایران عزیز با هدف نمایش وحدت اقوام در دریاچه شهدای خلیج فارس(چیتگر) در حال برگزاری است
مردم ما به شادی عمومی احتیاج دارند/ لزوم توسعه فضای کسب و کار اقوام ایرانی
«قلک گمشده» در کارگاه آیات و نشانه‌های کتابخانه علامه جعفری
نمایشگاه عکس «به رنگ طبیعت» در فرهنگسرای امید
شصت و نهمین نشست دورهمی بچه‌کتابخون‌ها با عنوان «ما زِ احسان خدا اخوان شدیم!»
یازدهمین نمایشگاه «ایران‌نوشت» از ۱۸ شهریور آغاز به کار می‌کند
چهارمین دوره جایزه ادبی شهید اندرزگو برگزیدگان خود را شناخت
صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۱۸ شهریورماه ۱۴۰۴
نمایش و نقد فیلم «بیل را بکش» در فرهنگسرای ارسباران
اختتامیه هفتمین دوره جشنواره موسیقی الکترواکوستیک و نهمین دوره مسابقه «رضا کروریان» در فرهنگسرای ارسباران
تهران میزبان نغمه‌های وحدت/ حضور سفرا در جشن موسیقی اقوام
میثم درویشان‌پور: جشن ایران عزیز مثل یک دورهمی خانوادگی است
نشست تخصصی نقد و بررسی شعر و ترانه در فرهنگسرای سرو