کد خبر: ۶۶۲۵۴

یک عکاس:

پرچم سوژه‌ای بسیار جذاب برای عکاسی‌ست

یدالله عبدی، عکاس، پرچم را سوژه‌ای جذاب برای عکاسی می‌داند.

به گزارش شهر، عبدی گفت: «کشور ما دارای فرهنگ غنی ایرانی ـ اسلامی است. بعد از پیروزی انقلاب اسلامی هم پرچم کشورمان به کلمه مقدس «الله» مزین شده و این مساله به پرچم ما قداست بخشیده است. هر وقت ورزشکاران و مدال‌آوران، پرچم کشورمان را در صحنه‌های مختلف بالا می‌برند اشک شوق از چشمان همه جاری می‌شود؛ به این دلیل که برای برافراشته شدن این پرچم، خون‌های زیادی ریخته شده است. برافراشته شدن پرچم باعث غرور ملی ما ایرانیان می‌شود.»

عبدی که عکاسی را در زمینه‌های مختلفی از جمله مستند اجتماعی، طبیعت، خبر، ورزش، سینما و تبلیغات تجربه کرده است، با ابراز خوشحالی از برگزاری جشنواره‌ای به نام پرچم افزود: «این سوژه نو و بکر است و من از این بابت خوشحالم. در بیشتر جشنواره‌ها، شاهد مطرح شدن سوژه‌های تکراری هستیم، اما احساس می‌کنم این سوژه خیلی جای کار دارد. در موقعیت‌های مختلف می‌توان عکس‌های پخته و متنوعی از پرچم گرفت. امیدوارم این مسئله را با تداوم یافتن برگزاری جشنواره پرچم شاهد باشیم.»

وی با بیان این‌که هر هنرمند برای اینکه اثر بهتری خلق کند باید هدف داشته باشد و منظور خود را به درستی از طریق عکس منتقل کند، تصریح کرد: «وقتی سوژه، پرچم است، عکاس باید بتواند به هر طریق و با ترکیب‌بندی مناسب، پرچم را محور اثر خود قرار دهد.»

عبدی در پایان با اشاره به عکس‌هایی که از حالات گوناگون پرچم گرفته است، گفت: «من تا به حال عکس‌های متنوعی با موضوع پرچم گرفته‌ام؛ از سربازی که در حال ادای احترام به پرچم است گرفته، تا نمایش پرچم در راهپیمایی‌ها و رای‌گیری‌ها. در این عکس‌ها سعی کردم پرچم بار معنایی خاصی داشته باشد و در کادر عکس، در جای خوبی قرار بگیرد.»

نخستین جشنواره پرچم در سه رشته عکس، پوستر و نقاشی کودک و نوجوان، به رياست ناصر امين‌زاده و دبيري محسن يونسي، به همت مدیریت فرهنگی- هنری منطقه 5 و با محوريت فرهنگسرای فردوس برگزار می‌شود.
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
جشن «ایران عزیز» هر شب میزبان حدود ۳۰ هزار مخاطب است
نغمه‌سرایی اقوام ایرانی به مناسبت ایام ولادت «رحمت للعالمین»
«ایران عزیز»؛ جشن همدلی و مهر- مهرداد شفق
«ایران عزیز» به حفظ وحدت اقوام کمک می‌کند/ تاکید بر نیاز جامعه به نشاط
«ایران عزیز» به بازگرداندن آرامش قبل از جنگ به خانواده‌ها کمک بسیاری می‌کند
نمایشگاه آثار انتزاعی «نفس چوب» در فرهنگسرای ارسباران
آیین نمادین ساخت قایق با هدف همراهی با کشتی‌های صمود
بهترین هنرمندان در جشن «ایران عزیز» جمع هستند
فراخوان جشنواره شعر خاوران منتشر شد
پخش «مسابقه بزرگ ۱۰۰» از ۱۹ شهریور در شبکه سه
آغاز اکران فیلمی درباره شهدای غواص در «هنر و تجربه»
جشن «ایران عزیز»؛ نماد وحدت در کثرت اقوام ایرانی
جشن بزرگ ایران عزیز با هدف نمایش وحدت اقوام در دریاچه شهدای خلیج فارس(چیتگر) در حال برگزاری است
مردم ما به شادی عمومی احتیاج دارند/ لزوم توسعه فضای کسب و کار اقوام ایرانی
«قلک گمشده» در کارگاه آیات و نشانه‌های کتابخانه علامه جعفری
نمایشگاه عکس «به رنگ طبیعت» در فرهنگسرای امید
شصت و نهمین نشست دورهمی بچه‌کتابخون‌ها با عنوان «ما زِ احسان خدا اخوان شدیم!»
یازدهمین نمایشگاه «ایران‌نوشت» از ۱۸ شهریور آغاز به کار می‌کند
چهارمین دوره جایزه ادبی شهید اندرزگو برگزیدگان خود را شناخت
صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۱۸ شهریورماه ۱۴۰۴
نمایش و نقد فیلم «بیل را بکش» در فرهنگسرای ارسباران
اختتامیه هفتمین دوره جشنواره موسیقی الکترواکوستیک و نهمین دوره مسابقه «رضا کروریان» در فرهنگسرای ارسباران
تهران میزبان نغمه‌های وحدت/ حضور سفرا در جشن موسیقی اقوام
میثم درویشان‌پور: جشن ایران عزیز مثل یک دورهمی خانوادگی است
نشست تخصصی نقد و بررسی شعر و ترانه در فرهنگسرای سرو