فرمانداری هم مخالف بوده است
اظهارات نجفی درباره ماجرای تغییرنام تایید شد
عضو شورای مرکزی فراکسیون رهروان ولایت اظهار داشت: نامه ای از فرمانداری تهران به مجلس رسیده است که نشان می دهد اظهارات روز گذشته وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش در خصوص تغییر نام خیابان آیت الله حق شناس درست بوده است.
اسماعیل جلیلی عضو شورای مرکزی فراکسیون رهروان ولایت با بیان اینکه اظهارات روز گذشته وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش در خصوص تغییر نام خیابان آیت الله حق شناس درست بوده است در حالیکه برخی سایت ها اظهارات نجفی را تکذیب کردند، گفت: امروز نامه ای از فرمانداری تهران به مجلس رسیده است که نشان می دهد اظهارات روز گذشته وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش درست است و نام آن خیابان به اسم آیت الله حق شناس بوده است نه فرد دیگری.
در این نامه آمده است: خواهشمند است دستور بفرمایید با رعایت احترام به مقام شامخ آیت الله حق شناس مکان مناسبی برای نامگذاری به نام روز 9 دی انتخاب گردد.
گزارش خطا
پسندها:
۰
ارسال نظر
آخرین اخبار