با بهره برداری از2 تقاطع غیر همسطح بزرگراه آزادگان با سعید آباد و احمد آباد مستوفی ؛
کمربندی جنوب پایتخت به آزادراه تهران – ساوه پیوست
تقاطع غیر همسطح بزرگراه سعید آباد با بزرگراه آزادگان و همچنین محور احمد آباد مستوفی با بزرگراه آزادگان ، صبح امروز با حضور شهردار تهران بهره برداری شد
به گزارش شهر مازیار حسینی معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران در مراسم افتتاح این دو پروژه ، طول پل ها و رمپ و لوپ های احداث شده آنها را 6.5 کیلومتر عنوان کرد و افزود : با بهره برداری از این پروژه ها ، نه تنها منطقه 18 را از بن بست خارج کرد بلکه تاثیرتاثیرات فرامنطقه ای و ملی بسیاری در عملکرد ترافیکی بزرگراه ترانزیتی آزادگان نیز بر جای می گذارد و با کاهش طول مسیر، کاهش مصرف سوخت را نیز به دنبال دارد .
وی با بیان اینکه افتتاح زیر گذر الغدیر در سال 89 نیز به از بن بست خارج کردن منطقه بزرگ 18 نیز کمک کرد گفت : با احداث تقاطع غیر همسطح محور احمد آباد مستوفی با بزرگراه آزادگان ،آخرین تقاطع همسطح این بزرگراه که ناایمنی بسیاری ایجاد کرده بود برچیده شد و این بزرگراه از ابتدا تا پایان ، بدون وجود نقطه نا ایمن تحویل شهروندان شد.
حسینی همچنین از همکاری بی دریغ همه اعضای شورای سوم شهر تهران در اجرای پروژه های زیربنایی قدردانی کرد.
بر اساس این گزارش ، تقاطع غیر همسطح بزرگراه آزادگان با بزرگراه سعید آباد که به صورت شبدری کامل احداث شده و تامین مجموعه دسترسی ها در تمام جهات ترافیکی آن پیش بینی شده است ، نه تنها ارتباط بزرگراه آزادگان با بزرگراه سعیدآباد و مجموعه معابر منتهی به آن را برقرار می کند بلکه کمربندی جنوب پایتخت را به آزادراه تهران - ساوه پیوند می دهد.
همچنین بهره برداری از تقاطع غیرهمسطح محور احمدآباد مستوفی با بزرگراه آزادگان نیز سبب کاهش زمان سفرهای برون شهری پایتخت و برخی از شهرستان ها و مراکز اقماری استان تهران شده و با حذف گردش های اضافی در بزرگراه آزادگان از حجم ترافیک در این معبر ترانزیتی می کاهد.
منبع: روابط عمومی شهرداری تهران