کد خبر: ۶۶۶۵۹

افتتاح فاز اول موزه‌ تئاتر در خانه آقای بازیگر

مدیر پروژه ساخت و راه‌اندازی موزه تئاتر در محل خانه سابق عزت‌الله انتظامی با اشاره به قرار گرفتن اسناد و مدارک مربوط به تاریخ 150 ساله تئاتر ایران در این موزه، از افتتاح فاز اول موزه‌تئاتر تا دو هفته دیگر خبر داد.

به گزارش شهر، بهروز غریب‌پور درباره وضعیت تبدیل خانه عزت‌الله انتظامی به موزه تئاتر و مراحل ساخت و احداث این موزه به خبرنگار مهر گفت: خوشبختانه با کار مستمر و مدامی که انجام می‌شود در مراحل انتهایی پروژه هستیم. قرار است موزه تئاتر در دو فاز افتتاح شود که فاز اول طی دو هفته آینده افتتاح می‌شود و در فاز دوم هم یک سالن تئاتر و فضاهای جانبی آن مورد بهره‌برداری قرار خواهد گرفت.

وی درباره فاز اول موزه و بخش‌های مختلف آن افزود: در فاز اول یک طراحی مینی‌مالیستی از داخل خانه آقای انتظامی دیده می‌شود تا مخاطب هم با گذشته فضا و زندگی 40 ساله ایشان در این مکان و هم با مروری بر تئاتر ایران از 150 سال پیش تا کنون مواجه شود. همچنین اتاق آیینه جادویی را داریم که در آن مروری بر تمام فیلم‌های تئاتری است که هنرمندان تئاتر ایران گردآوری کرده‌اند.

مدیر پروژه ساخت و راه‌اندازی موزه تئاتر با اشاره به وجود مجسمه‌های متعددی از هنرمندان و بازیگرانی چون عزت‌الله انتظامی، علی نصیریان، محمدعلی کشاورز، جمیله شیخی، پرویز فنی‌زاده و فخری خوروش در این موزه یادآور شد: فضایی که داریم فضای کوچکی است ولی سعی کردیم با شیوه‌های متعدد و مختلف کاری کنیم تا مخاطب ساعاتی جذاب و مفید را در موزه تئاتر سپری کند.

ساخت شهر فرنگ مدرن

غریب‌پور درباره امکانات دیگر موزه تئاتر گفت: شهر فرنگ مدرنی در موزه تئاتر در معرض دید مخاطبان قرار می‌گیرد که سه فیلم را در آن واحد نمایش می‌دهد.

این کارگردان با سابقه تئاتر درباره اسناد و مدارک گردآوری شده برای موزه تئاتر نظیر بروشور و پوستر نمایش‌های مختلف اجرا شده در ایران توضیح داد: دو تن از دستیارهای من در مجموعه تئاترشهر در حال اسکن کردن بروشورهای موجود در تئاتر شهر هستند که این اتفاق برای اولین بار رخ داده است که بریده جراید، بروشور و پوستر نمایش‌ها اسکن می‌شوند تا در اتاقی که برای آن‌ها در نظر گرفته شده به نمایش گذاشته شوند.

این هنرمند شناخته شده تئاتر در پایان تأکید کرد: در حال حاضر حدود یک هزار سند تئاتری برای نمایش در موزه تئاتر گردآوری شده که این اقدام نیز برای اولین بار رخ داده است. سعی داریم در موزه تئاتر مرور گذشته 150 ساله تئاتر ایران را میسر کنیم.

همچنین در حال حاضر تعدادی از هنرمندان نقاش کشورمان مشغول کشیدن نقاشی بر روری دیوارهای این خانه هستند و تابلوی معروف "تکیه دولت" را هم در اندازه‌های 10*15 متر نقاشی می‌کنند.


گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
ثبت‌ نام موکب‌های مردمی برای حضور در راهپیمایی جاماندگان اربعین
روایت‌های ایرانی، این‌بار با زبان‌های مختلف در باغ کتاب تهران
نمایش و تحلیل مستند «راه پرستاره» با حضور هنرمندان برجسته
عرضه «سووشون» پس از ۵۰ روز؛ سوم مرداد ادامه سریال پخش می‌شود
برپایی فرهنگسرای منتظر در جوار نماز جمعه تهران
دور جدید اجراهای تعزیه «شبیه نور» در پردیس تئاتر تهران
اکران افتتاحیه «دست ناپیدا» همراه با تجلیل از انسیه شاه‌حسینی
«مادران قصه‌گو»؛ روایت مقاومت و امید برای نسل آینده
نمایش و نقد فیلم «شمال از شمال غربی» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- سه شنبه ۳۱ تیر ماه ۱۴۰۴
فیلم؛ برگزاری ویژه برنامه "عاشورا بدون مرز" در فرهنگسرای نوجوان
اکران و نقدِ جدیدترین ساخته وس‌ اندرسون در سینما اندیشه
واگذاری تعدادی از فضا‌های تجاری سازمان فرهنگی هنری از طریق مزایده عمومی
ثبت نام دوره‌های تخصصی ترم تابستان خانه کاریکاتور آغاز شد
نمایشگاه بین‌المللی کارتون «جنگ و صلح» در خانه کاریکاتور ایران
فیلم؛ ترانه «ای ایران ایران» توسط گروه کر آوای عشاق فرهنگسرای دانش
نمایش «جاده اردکها ۲» در فرهنگسرای ارسباران
نقد و بررسی کتاب «خداحافظ گاری کوپر» در کتابخانه شهید سیدمحمدعلی جهان‌آرا
همایش بزرگ مثنوی‌خوانی «شرح اشتیاق» در فرهنگسرای ارسباران
سروده تازه میلاد عرفان‌پور برای این روزهای غزه/ در این داغ باید چه خاکی به سر کرد؟
فصل دهم پاتوق فیلم کوتاه از ۷ مرداد آغاز می‌شود
اختتامیه پویش «مادران قصه‌گو» با حضور تعدادی از مادران راوی دفاع مقدس برگزار می‌شود
نامزدهای بیست‌وسومین دوره جایزه قلم زرین معرفی شدند/ اختتامیه؛ دوم مرداد
نامگذاری یکی از سالن‌های پردیس سینمایی باغ کتاب به نام خسرو شکیبایی
گروه هنری لبخند با نمایش شاد و خانوادگی «بی‌باک» در فرهنگسرای فردوس