کد خبر: ۶۶۹۰۲

جاده چالوس یکطرفه می‌شود

رئیس مرکز کنترل ترافیک راهنمایی و رانندگی با تشریح محدودیت‌های تردد در جاده‌های کشور برای روزهای پنجشنبه و جمعه گفت: روز جمعه جاده چالوس به سمت کرج یکطرفه و تردد تریلرها نیز در جاده فیروزکوه ممنوع می‌شود.

به گزارش شهر، سرهنگ رضا سلبی، رئیس مرکز کنترل ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی  محدودیتهای ترافیکی روزهای پنجشنبه و جمعه را تشریح کرد.

بر این اساس تردد موتورسیکلت ازساعت 12 ظهر روزپنجشنبه تا ساعت 24 روز جمعه در جاده‌های هراز، فیروزکوه، چالوس، سمنان - مشهد و بلعکس ممنوع است.

تردد انواع تریلر و کامیونها از جاده کرج چالوس کماکان ممنوع است و تردد انواع وسایل نقلیه از ساعت 14 روز جمعه تا ساعت 2 بامداد روز شنبه از کرج به سمت مرزن آباد ممنوع است.

با اعلام مأموران در جاده چالوس، تردد انواع وسایل نقلیه از ساعت 17:30 روز جمعه تا ساعت 2 بامداد روز شنبه از 15 کیلومتر بالای مرزن آباد (دزبن) به سمت کرج به صورت یکطرفه خواهد بود.

در جاده هزار نیز تردد تریلرها کماکان ممنوع است و تردد همه کامیونها و کامیونتها به جز حاملان مواد سوختی و فاسد شدنی از ساعت 12 تا 24 روزهای چهارشنبه و پنجشنبه و همچنین از ساعت 6 تا 24 روزجمعه از این محور ممنوع است.

تردد تریلرها به جز حاملان مواد سوختی و فاسد شدنی از ساعت 6 تا 24 روزجمعه از تهران به قائم شهر و بر عکس در جاده فیروزکوه ممنوع است.

همچنین تردد تریلرها به جز حاملان مواد سوختی و فاسد شدنی در جاده زاهدان - زابل از ساعت 16 تا 20 روزهای پنجشنبه و جمعه ممنوع است.

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
«طرح فینیقی» به موضع‌گیری مبتنی بر احساسات نسبت به شخصیت های سیاسی و فرهنگی هشدار می‌دهد
اشعار، آهنگسازی عالی و تلفیق خلاقانه، رمز ماندگاری آثار با مضمون میهن
تالار وحدت میزبان شاعران و اهالی موسیقی در «از ایران بخوان»‌
افتتاح «سینمای ایران برای وطن» با فیلم «خانه دوست کجاست؟»
هفتاد و یکمین نشست «بچه‌های رستا» در فرهنگسرا‌های تهران
کارگاه رایگان آشنایی با نقاشی قهوه‌خانه‌ای در فرهنگسرای ارسباران
نمایش و نقد فیلم «نقشه فنیقی» در فرهنگسرای ارسباران
عکس؛ صفحه اول روزنامه‌ها- شنبه ۴مرداد ماه ۱۴۰۴
ثبت‌ نام موکب‌های مردمی برای حضور در راهپیمایی جاماندگان اربعین
روایت‌های ایرانی، این‌بار با زبان‌های مختلف در باغ کتاب تهران
نمایش و تحلیل مستند «راه پرستاره» با حضور هنرمندان برجسته
عرضه «سووشون» پس از ۵۰ روز؛ سوم مرداد ادامه سریال پخش می‌شود
برپایی فرهنگسرای منتظر در جوار نماز جمعه تهران
دور جدید اجراهای تعزیه «شبیه نور» در پردیس تئاتر تهران
اکران افتتاحیه «دست ناپیدا» همراه با تجلیل از انسیه شاه‌حسینی
«مادران قصه‌گو»؛ روایت مقاومت و امید برای نسل آینده
نمایش و نقد فیلم «شمال از شمال غربی» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- سه شنبه ۳۱ تیر ماه ۱۴۰۴
فیلم؛ برگزاری ویژه برنامه "عاشورا بدون مرز" در فرهنگسرای نوجوان
اکران و نقدِ جدیدترین ساخته وس‌ اندرسون در سینما اندیشه
واگذاری تعدادی از فضا‌های تجاری سازمان فرهنگی هنری از طریق مزایده عمومی
ثبت نام دوره‌های تخصصی ترم تابستان خانه کاریکاتور آغاز شد
نمایشگاه بین‌المللی کارتون «جنگ و صلح» در خانه کاریکاتور ایران
فیلم؛ ترانه «ای ایران ایران» توسط گروه کر آوای عشاق فرهنگسرای دانش
نمایش «جاده اردکها ۲» در فرهنگسرای ارسباران