کد خبر: ۶۶۹۰۳

روحانی به نیویورک می‌رود

وزیر امور خارجه با بیان اینکه سفر رییس جمهور به نیویورک قعطی شده است، گفت: قرار است رییس‌جمهور در مجمع عمومی سازمان ملل شرکت کند.

به گزارش شهر، وزیر امور خارجه در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران در رابطه با حمله به سوریه گفت: دفعه قبل هم گفتم این تصمیمی نیست که کنگره آمریکا بتواند قانونا برای جامعه بین‌المللی بگیرد و مرجع قانونی تصمیم برای اینگونه اقدامات مشخص است.

ظریف در ادامه افزود: جمهوری اسلامی مواضع خود را اعلام کرده است و گفته‌ایم هرگونه اقدام نظامی در منطقه ما، هم با اصول حقوق بین‌المللی مغایرت دارد و هم بیرون بردن کار از چارچوب سازمان ملل متحد است و همینطور عواقب ناخواسته‌ای در منطقه خواهد داشت چون کسی که حمله می‌کند نمی‌تواند تمام عواقب را خودش کنترل کند.

ظریف با تاکید براینکه ما استفاده از سلاح شیمیایی را به عنوان قربانی همواره محکوم کرده‌ایم، افزود: به هیچ وجه نمی‌پذیریم که سلاح شیمیایی در منطقه به کار رود و از طرف دیگر به هیچ وجه نمی‌پذیریم در منطقه‌ای که به شدت ملتهب است با استفاده از زور شرایط منطقه ملتهب‌تر شود و کمک به افراط و تندروی در منطقه شود و اختلافات درونی منطقه تشدید شود.

وی با اشاره به اینکه آقای اوباما به خاطر اینکه براساس دستور کار مقابله با جنگ وارد کاخ سفید شد، گفت: باتوجه به اینکه اوباما همواره تلاش کرده است که جنگ‌های آمریکا را پایان دهد به نظر نمی‌رسد که تمایل داشته باشد وارد جنگ جدید شود و احساس می‌کنیم گروهی در منطقه ما و گروهی تندرو در آمریکا دامی را برای ایشان و متاسفانه همه منطقه ما گسترانده‌اند که درایت حکم می‌کند در این دام گرفتار نشوند و همه کسانی که به آینده بهتر منطقه و دنیا فکر می‌کنند باید تمام تلاششان را بکنند که از یک جنگ فاجعه‌آمیز جدید جلوگیری شود.

وزیر امور خارجه با بیان اینکه سفر رییس جمهور به نیویورک قعطی شده است گفت: قرار است رییس جمهور در مجمع عمومی سازمان ملل شرکت کند.

وی همچنین در پاسخ به این پرسش در مورد فعالیت‌های ایران در جنبش عدم تعهد گفت: همکاران ما در دفتر هماهنگی جنبش عدم تعهد که در سازمان ملل متحد در نیویورک مستقر است مشغول رایزنی هستند چون موضع اصولی جنبش عدم تعهد مخالفت با استفاده از زور خارج از چارچوب منشور ملل متحد است.

ظریف در رابطه با برنامه کاری رییس جمهور در نیویورک گفت: مشغول برنامه‌ریزی برای کارهای رییس جمهور هستیم و ایشان یک جلسه سخنرانی در مجمع عمومی، یک سخنرانی در حوزه خلع سلاح هسته‌یی به عنوان رییس جنبش عدم تعهد دارند و همچنین در جلسه وزرای خارجه جنبش عدم تعهد سخنرانی خواهند کرد و بقیه برنامه‌ها شامل دیدار با ایرانیان مقیم ایران است و سایر دیدارها وبرنامه‌های خبری در حال طراحی و برنامه‌ریزی است.

وی در مورد درخواست وزیر خارجه انگلیس برای ملاقات با آقای روحانی گفت: ایشان درخواست کردند که دیدار کنند و ما آمادگی داریم در قالب احترام متقابل و منافع مشترک دیدار کنیم و باید دید از دیدار چه حاصل خواهد شد.

وزیر امور خارجه در مورد تیم مذاکره کننده هسته‌یی نیز گفت: فکر می‌کنم تصمیم نهایی در مورد تیم مذاکره کننده توسط رییس جمهور نهایی شده است و دفتر ایشان ابلاغ خواهد کرد. 

 وی در رابطه با وضعیت دیپلمات‌های ایرانی گفت: هیات کنسولی اعزام کرده‌ایم و دولت یمن قول داده است که این موضوع را به صورت جدی پیگیری کنند و ان‌شاءالله در آینده نزدیک خبرهای خوبی را داریم.
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
انتشار کتاب «نیازشناسی فرهنگی و هنری شهروندان تهرانی» در بازار نشر
نشست بزرگداشت تاریخ عکاسی ایران در موزه عکسخانه شهر
کنسرت گروه «آوای رکنی» در فرهنگسرای ارسباران
هشتاد و سومین نشست دورهمی بچه‌کتابخون‌ها با عنوان «روی جوی مولیان سَد بزنیم»
اعلمی رییس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران شد
فیلم؛ نماوای «عشق مجسم» به همت فرهنگسرای نوجوان تولید و منتشر شد
امیرحسین آرمان، نیما سیاری و وحید آقاپور در یک تئاتر
رونمایی از کتاب «نقش رسام ۲» در فرهنگسرای اندیشه
پخش «روزی روزگاری آبادی» از امشب؛ قصه تازه کارگردانی که ۸ سال نبود
از رامبد جوان تا قیاسی و علیخانی نامزدهای چهره تلویزیونی جشن حافظ
صفحه اول روزنامه‌ها- یکشنبه ۲۳ آذر ماه ۱۴۰۴
نمایش و نقد فیلم «یک ماجراجویی بزرگ جسورانه زیبا» در فرهنگسرای ارسباران
کامران فانی درگذشت
فیلم؛ تقدیر از مادران و معلمان دانش‌آموزان روشندل به همت مدیریت فرهنگی هنری مترو
کتاب «دانستنی‌هایی درباره ماشین‌های سرعتی» با تخفیف ۵۰ درصدی
احیای جشنواره تئاتر «شهر»؛ تئاتر رایگان برای همه شهروندان
آیین رونمایی از کتاب «سومین پر سیمرغ» در باغ کتاب تهران
آثار بخش مهمان هفتمین جشنواره تئاتر «شهر» اعلام شد
انتشار تصویر «بهنام تشکر» در نقش کارآگاه علوی/ اسامی دیگر کارآگاهان
روند درمانی رضا امیرخانی؛ عبور از نقطه اوج التهاب مغزی بدون آسیب ثانویه جدی
نقد و بررسی رمان «جای خالی سلوچ» در کتابخانه شهید جهان‌آرا
صفحه اول روزنامه‌ها- شنبه ۲۲ آذر ماه ۱۴۰۴
«آیینه حوا»؛ بازتابی از نگاه زنانه در قاب هنر
موزه امام علی(ع) میزبان نقاشی قهوه‌خانه‌ای و آفرینش پرده‌ای عظیم از زندگی پیامبران
موضوع «تنبلی و اهمال کاری» در اندیشگاه ابرانسان بررسی می‌شود