کد خبر: ۶۷۱۳۹

حاشیه سومین جلسه شورای شهر چهرم

ترک جلسه شورا توسط دانشور و مختاباد در اعتراض به راستگو

دانشور گفت: راستگو در جمع اصلاح طلبان به قرآن قسم یاد کرده بود که به کاندیدای اصلاح‌طلبان رای دهد، اما به گونه عمل کرد که موجب نفاق در میان اعضای شورای شهر شد.

به گزارش خبرنگار شهر در ابتدای جلسه 19 شهریور شورای شهر الهه راستگو نطق دفاعیه ای را در مورد رای‌اش به قالیباف بیان کرد که در میانه صحبت هایش محمد مختاباد و فاطمه دانشور به نشانه اعتراض به صحبت های او صحن شورا را ترک کردند.

دانشور در جمع خبرنگاران پیرامنون عملکرد راستگو گفت: ایشان از نظر من خیانت کردند، چرا که در جلسه فراکسیون اصلاح طلبان قسم خورد و با سایر اصلاح طلبان هم قسم شد تا به کاندیدای اصلاح طلبان برای شهرداری رای بدهد، اقدام ایشان بی‌اخلاقی بوده است.

وی ادامه داد: رای راستگو در جلسه گذشته مخالفت با همه آن چیزی بود که به توافق رسیده بودیم. او موجب نفاق بین اعضای شورا شده است.

دانشور تصریح کرد: مطالب مطرح شده از سوی راستگو به نوعی تهمت زدن است چرا که در مصاحبه خود با یکی از رسانه‌ها گفته است که مسجد جامعی من را به خاطر رای‌ام به قالیباف خائن خطاب کرده، در حالی که آقای مسجدجامعی مطلقا چنین حرفی را نگفته است.

این عضو شورای شهر عنوان کرد: ما از حزب اسلامی کار می‌خواهیم شدیدا با خانم راستگو برخورد کند، باید بدانیم چرا وی در چند ثانیه آخر رای خود را تغییر داد؟

دانشور اضافه کرد: اینکه گفته می‌شود اصلاح طلبان کار سیاسی را شروع کرده‌اند، قبول ندارم . هر فردی می‌تواند به هر کسی که می‌خواهد رای بدهد، اما وقتی با گروهی از افراد هم‌پیمان می‌شود باید متناسب با همان حزب و گروه فعالیت کند و بر عهد خود باقی بماند، اما در رفتار خانم راستگو، دروغ، نفاق و تهمت دیده شد.

الهه راستگو  نیز در پاسخ به اداعای دانشور گفت:  من برای رای به هاشمی دست روی قرآن گذاشتم را تکذیب می کنم.

این نماینده شورای شهر اظهار داشت: خانم دانشور اعلام کردند که من برای رای به آقای هاشمی دست روی قرآن گذاشته ام که این موضوع صحت ندارد و دروغ محض است.

وی افزود: همچنین برخی مدعی شدند برادرانم با شهرداری قرارداد بسته اند که این موضوع هم دروغ بوده و قابل پیگرد حقوقی است.

گزارش خطا
ارسال نظر
نظرات شما
احمد
Iran (Islamic Republic of)
۱۹ شهريور ۱۳۹۲ - ۲۲:۱۱
فکر می کردم آقای مختاباد یک انسان عارف و آزاد است برای رای خودم متاسفم
پاسخ
آخرین اخبار

«روح‌الله»؛ نود و دومین پیشنهاد باشگاه بچه‌کتابخون‌ها

دوره‌ی آموزشی برنامه‌نویسی ویژه‌ی کودک و نوجوان در فرهنگسرای فردوس

فرزانه کابلی با «من اینجا ریشه در خاکم» به تالار وحدت می‌آید

چهل و چهارمین نشست «حلقه بچه‌های ایران آینده» برگزار می‌شود

آلبوم موسیقی «جان پنهان» در فرهنگسرای ارسباران رونمایی می‌شود

نمایشگاه انفرادی نقاشی هنرمند کم‌توان ذهنی در نگارخانه سرو

نسبت سینما و عدالت در موزه هنرهای معاصر بررسی می‌شود

اپرای «مولوی» به روسیه می‌رود

از «مهمانی ۱۰ کیلومتری غدیر» تا «مهمانی سادات ۳»

آغاز سریال «آرزوهای چپکی» با حضور عموپورنگ

کانون موسیقی «سارنگ» فرهنگسرای خانواده عضو می‌پذیرد

نشست تخصصی «هنر، سینما و فلسفه» در فرهنگسرای ارسباران

طرح توسعه تماشاخانه سنگلج احیا شد؛ ایجاد مرکز قدرتمند فرهنگی و هنری

«ریشه» بعد از ۱۴ سال در کتاب‌فروشی‌ها جوانه زد

صفحه اول روزنامه‌ها- شنبه ۱۷ خرداد ماه ۱۴۰۴

اعضای شورای سیاست‌گذاری هشتمین دوسالانه خوشنویسی معرفی شدند

«بانو قدس ایران» و بازخوانی سکوتِ زنی که کنار تاریخ ایستاد

همراهی ماندلا و سنوار با امام خمینی(ره) در دیوارنگاره میدان انقلاب

«محرم عشق»؛ روایتی بصری از اشعار عرفانی امام راحل(ره)

گرامی‌داشت سالروز ارتحال امام خمینی(ره) در فرهنگسراهای تهران

صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۱۳ خرداد ماه ۱۴۰۴

نمایشگاه تخصصی «تَن‌پوشِ پهلوان» در خانه هنرمندان

کنسرت ارکستر «سازبند» در چهل و سومین شب موسیقی ارسباران

کارگاه مولانا و حافظ شناسی و مقالات شمس در فرهنگسرای ارسباران

جمع‌خوانی کتاب «سیره آفتاب» در کتابخانه قائم(عج)