کد خبر: ۶۷۱۵۹

تازه‌های موسیقی پاپ+پوستر

ستاره‌های موسیقی پاپ یکی پس از دیگری آلبوم‌های تازه‌شان را منتشر می‌کنند.

به گزارش شهر، بازار انتشار آلبوم های موسیقی دوباره داغ شده و ستاره های موسیقی پاپ یکی پس از دیگری آلبوم هایشان را منتشر می کنند. آلبوم هایی که اکثر آنها نتوانسته در حد اسم و رسم خواننده هایشان موفق ظاهر شود و در تکرار موفقیت های قبلی خواننده ها ناموفق بوده است.

در روزهای اخیر آلبوم هایی مثل «اکسیژن» با یک جهانبخش، «لعنت به من» مازیار فلاحی، «دوست دارم» گروه سون، «بی تابی» امیر یگانه و ... وارد بازار موسیقی شده که هر کدام با واکنش ها و نظرات متفاوتی همراه بوده است. آیا ستاره های رگ خواب مخاطب را گم کرده اند؟

«اکسیژن»‌ بابک جهانبخش

بابک جهانبخش از آن دست خواننده هایی است که مسیر ستاره شدن را آهسته و پیوسته و قدم به قدم طی کرده و به قول معروف ره صد ساله را یک شبه طی نکرده است. او روزهای سختی را پشت سر گذاشت و آلبوم به آلبوم تلاش کرد تا بتواند مخاطبین بیشتری برای خود دست و پا کند. بابک که کنسرت هایش را با اجرا در سالن نه چندان بزرگ اریکه ایرانیان آغاز کرد، تابستان سال گذشته با انتشار «من و بارون» وارد دنیای جدیدی شد و به سرعت توانست سالن همایش های برج میلاد را پر کند و به یکی از ستاره های موفق موسیقی پاپ تبدیل شود.

«من و بارون» آنقدر خوب بود که تقریبا همه قطعات آن موردتوجه علاقمندان به موسیقی قرار گرفت و قطعه من و بارون که توسط بابک و رضا صادقی اجرا شده بود در جشن موسیقی ما به عنوان هیت ترین آهنگ سال معرفی شد!

با این تفاسیر «من و بارون» توقع مخاطبین را از بابک به شدت افزایش داد و همه منتظر بودند تا از جهانبخش یک آلبوم فوق العاده دیگر دشت کنند. حالا چند هفته ای است که «اکسیژن» منتشر شده! آلبومی کحه 12 قطعه داشت و پیش از این جهانبخش ابراز امیدواری کرده بود که «من و بارون 2» باشد.

اگرچه «اکسیژن» در مجموع آلبوم متوسط رو به بالایی است و مخصوصا در بخش ملودی و ترانه حرف هایی برای گفتن دارد اما هرگز نمی توان آن را با «من و بارون» و اتفاقاتی خوبی که برای بابک رقم زد مقایسه کرد. بابک در «اکسیژن» دست به ریسک خطرناکی زده و در تراک 5 به سراغ آهنگ در سبک و سیاق «جز» رفته! ریسکی که حتی می توانست باعث ریزش برخی از مخاطبان بابک شود اما خوشبختانه «اکسیژن» چند قطعه خوب مثل تراک 2 و 6 و 7 دارد که دل طرفداران جهانبخش را به دست آورده و باعث شده آنها هنوز هم به داشتن ستاره ای مثل بابک افتخار کنند.

«لعنت به من» مازیار فلاحی

بدون تعارف باید گفت که مازیار فلاحی نتوانست در «لعنت به من» انتظارات را برآورده کند. خواننده ای که با حضور در مقام خواننده و آهنگساز تیتراژ فیلم سینمایی «مجنون لیلی» و بعد حضور در سریال «قلب یخی» به عنوان خواننده توانست خود را به عنوان یک فوق ستاره معرفی کند، این بار آلبومی منتشر کرده که چنگی به دل نمی زند.


«لعنت به من» مازیار از آنجایی که اکثر ترانه و ملودی هایش متعلق به خود اوست به نوعی درگیر تکرار شده! تکراری که مدتی است بر کارهای آقای فلاحی سایه انداخته و اگر می خواهد ستاره ای دست نیافتنی باقی بماند، باید فکری به حال این تکرار کند.

یکی از ضعف های این آلبوم استفاده از 3 آهنگ تکراری در میان آهنگ هاست. آهنگ هایی که اتفاقا می توان از آنها به عنوان آهنگ های قابل قبول آلبوم هم یاد کرد. آهنگ هایی که در کنار تراک 1، 4، 5 و 14 باعث شده «لعنت به من» را یک آلبوم ضعیف ننامیم.

مازیار ستاره ای با اخلاق و پرطرفدار است که در همین چند سال اندکی که در بازار موسیقی کشور فعالیت داشته توانسته به محبوبیت زیادی دست پیدا کند و اجراهای زیادی هم در تهران و شهرستان ها برگزار کرده است. اجراهایی که به نظر می رسد حجم زیاد آنها باعث شده نتواند روی آلبوم جدیدش متمرکز باشد و به همین دلیل هم «لعنت به من» آلبوم متوسطی از آب درآمده است.

«بی تابی» امیر یگانه

امیر یگانه چند سال پیش اولین آلبوم رسمی خود را با حضور سیروان خسروی به عنوان تنظیم کننده همه قطعات وارد بازار کرد. آلبومی که به موفقیت چندانی دست پیدا نکرد و باعث شد امیر به نوعی از کار دلزده شود. دلزدگی که یگانه را به سمت انتشار تک آهنگ سوق داد. تک آهنگ هایی مثل «حس» که اتفاقا در زمان خود جزو هیت ترین آهنگ های روز بودند نام امیر یگانه را دوباره بر سر زبان ها انداخت و باعث شد امیر نسبت به آینده حرفه ای خود کمی امیدوارتر شود.

چند هفته پیش آلبوم دوم یگانه یعنی «بی تابی» وارد بازار شد که در این آشفته بازار موسیقی آلبوم قابل قبولی به حساب می آید. اگر هنوز این آلبوم را نشنیده اید به شما پیشنهاد می دهیم تراک 2، 3 و 10 آن را از دست ندهید.

منبع: افکار نیوز


گزارش خطا
برچسب‌ها:
موسیقی پاپ
ارسال نظر
آخرین اخبار
از بررسی روند تغییرات تا تاثیر فضای مجازی بر استقبال نسل‌نو از ترانه
برگزاری یادبود ناصر تقوایی در خانه هنرمندان
نمایش موزیکال «رویای شیرین» در مجتمع فرهنگی هنری نور
نشست «در ستایش شعر» در فرهنگسرای سرو
پیکر واحد خاکدان دوشنبه تشییع و خاکسپاری می‌شود
نمایشنامه‌خوانی «کوپه ۶۴» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- یکشنبه ۴ آبان ماه ۱۴۰۴
«اردو در قبرستان ژغاره»؛ صد و دوازدهمین کتاب پیشنهادی باشگاه بچه‌کتابخون‌ها
رونمایی از کتاب «قانون هفتم آدم‌های تنها» در فرهنگسرای اشراق
خانه فرهنگ امیرکبیر؛ خانه‌ای پویا برای بانوان و دختران منطقه ۲۲
نمایش و نقد فیلم «استیو» در فرهنگسرای ارسباران
نکوداشت هنرمندی که «ژن خلاقیت» دارد؛ تئاتر برایم خود زندگی است
نمایشگاه گروهی پوستر «سوغات منا» در فرهنگسرای انقلاب اسلامی
برگزیدگان جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران معرفی شدند/خداحافظ آشغال بهترین فیلم مردمی
فراخوان نمایشگاه هنر‌های تجسمی «قاب‌های کوچک آبانگان»
بازی سحر دولتشاهی و پیمان قاسم‌خانی در فیلم «قایق سواری در تهران»
نشست ماهانه هنرمندان موسیقی در فرهنگسرای ارسباران
دو اثر نمایشی موزیکال، با لحظاتی شاد، آموزشی و پرانرژی برای کودکان
نمایشگاه «من در بهشت رویاها» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- شنبه ۳ آبان ماه ۱۴۰۴
روایت نوجوانان تهرانی از «راهی که پیمودیم»؛ تصویری از اتحاد، پیشرفت و امید
پیام سرپرست سازمان فرهنگی هنری به مناسبت روز جهانی کارکنان موزه
گلایه فرزاد حسنی از رویکرد انتخاب مجریان؛ مجری خوب مجری «کم‌خطر» است!
اهمیت گرافیک محیطی در روابط عمومی- فائزه شیرازی
دیدار سرپرست سازمان فرهنگی هنری با خانواده کوچک‌ترین شهید جنایات صهیونیستی در ایران