کد خبر: ۶۷۱۹۳

جنتی: نمی‌توانیم ممیزی قبل از چاپ را حذف کنیم

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی که پیش‌تر صحبت‌هایی را درباره برداشتن ممیزی پیش از انتشار کتاب مطرح کرده بود گفت: نمی‌توانیم ممیزی قبل از چاپ را حذف کنیم.

به گزارش شهر، علی جنتی درباره ممیزی کتاب و فیلم عنوان کرد: بارها گفته‌ام ممیزی یک اصل حاکمیتی است که به عهده دولت است. البته ما می‌خواستیم ممیزی قبل از چاپ را حذف کنیم که پس از بررسی دیدگاه‌ها و نظرات ناشران و صاحب‌نظران، روشن شد که نمی‌توانیم ممیزی قبل از چاپ را حذف کنیم؛ پس ما باید شرایطی را فراهم کنیم تا هر کتابی که به وزارت فرهنگ ارجاع می‌شود، در اسرع وقت بررسی و پاسخ آن روشن شود که نویسنده و ناشر برای مدت طولانی پشت در نمانند.

او افزود: بنده درباره فیلم هم تا به حال اظهارنظری نکرده‌ام.

وزیر ارشاد همچنین درباره معرفی معاونت فرهنگی این وزارت‌خانه، گفت: باید مطالعات درست انجام شود تا افرادی معرفی شوند که حداقل چهار سال بمانند. معاونت فرهنگی هم پس از ارزیابی‌های کامل معرفی خواهد شد.

علی جنتی در ادامه درباره کتاب‌هایی که باید به نمایشگاه کتاب فرانکفورت ارسال شوند، گفت: از ریز مسأله اطلاعی ندارم؛ اما از خیلی وقت پیش کار شروع شده است و کتاب‌هایی که باید به فرانکفورت بروند، آماده‌اند که ارسال خواهند شد و مشکلی وجود ندارد.

او در جواب سؤالی درباره «بازگشت خواننده‌هایی که علیه نظام موضع‌گیری داشته‌اند»، به خنده گفت: کدام خواننده؟ من نشنیده‌ام که کسی بخواهد برگردد یا نخواهد برگردد.

وزیر ارشاد همچنین درباره 35 مصوبه دولت و این‌که چه تعداد از این مصوبات در موضوع فرهنگی بوده است، گفت: موضوعات فرهنگی خیلی زیاد نبوده، البته در مورد هیأت امنای کتابخانه‌ها مسأله‌ای مطرح شد که دستور کار آن در مجلس است.

جنتی توضیح داد: قرار است کل کتابخانه‌های عمومی که تحت نظر هیأت امنای کتابخانه‌ها وابسته به وزارت فرهنگ هستند، به شهرداری‌ها منتقل شوند و شهرداری‌ها کمک بیش‌تری در اختیار کتابخانه‌ها قرار دهند و در استان‌ها هم زیر نظر شهرداری‌ها باشند، البته هیأت امنا هم خواهند داشت و با توجه به این‌که ما قصد داریم هرچه می‌توانیم، تصدی‌گری دولتی را واگذار کنیم، موافق این طرح هستیم.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین درباره کاهش بودجه فرهنگ، گفت: تلاش کلی دستگاه‌ها این است که بودجه جاری افزایش یابد و اعتبارات اجتناب‌ناپذیر هم افزایش داشته باشد، اما در زمینه بودجه‌های عمرانی بر اساس درآمدهایی که دولت تسهیل می‌کند، می‌توانیم تخصیص بدهیم و امیدواریم در سال آینده درآمد بیش‌تری حاصل شود که دولت بتواند به تعهدات خود عمل کند.

جنتی در جواب این سؤال که مدیرعامل ایرنا چه وقت معرفی خواهد شد، گفت: آن هم مشخص می‌شود.

وزیر ارشاد که چهارشنبه، 20 شهریورماه، در حاشیه جلسه هیأت دولت سخن می‌گفت، در رابطه با تحولات در خانه سینما نیز گفت: خانه سینما ان‌شاءالله در همین چند روز آینده بازگشایی می‌شود.


گزارش خطا
برچسب‌ها:
علی جنتی ممیزی کتاب
ارسال نظر
آخرین اخبار
کامران فانی درگذشت
فیلم؛ تقدیر از مادران و معلمان دانش‌آموزان روشندل به همت مدیریت فرهنگی هنری مترو
کتاب «دانستنی‌هایی درباره ماشین‌های سرعتی» با تخفیف ۵۰ درصدی
احیای جشنواره تئاتر «شهر»؛ تئاتر رایگان برای همه شهروندان
آیین رونمایی از کتاب «سومین پر سیمرغ» در باغ کتاب تهران
آثار بخش مهمان هفتمین جشنواره تئاتر «شهر» اعلام شد
انتشار تصویر «بهنام تشکر» در نقش کارآگاه علوی/ اسامی دیگر کارآگاهان
روند درمانی رضا امیرخانی؛ عبور از نقطه اوج التهاب مغزی بدون آسیب ثانویه جدی
نقد و بررسی رمان «جای خالی سلوچ» در کتابخانه شهید جهان‌آرا
صفحه اول روزنامه‌ها- شنبه ۲۲ آذر ماه ۱۴۰۴
«آیینه حوا»؛ بازتابی از نگاه زنانه در قاب هنر
موزه امام علی(ع) میزبان نقاشی قهوه‌خانه‌ای و آفرینش پرده‌ای عظیم از زندگی پیامبران
موضوع «تنبلی و اهمال کاری» در اندیشگاه ابرانسان بررسی می‌شود
بدنِ مادرانه یعنی عبور از خویشتن خویش
بازارچه «نگار آسمانی» در بوستان خیام برپا می‌شود
اردوی مادر و فرزندی به همت کتابخانه فرهنگسرای سرو
مدیر باغ کتاب: فروش کتاب رشد ۱۰۰ درصدی داشته است
شهاب حسینی تهیه‌کننده «پتک» شد؛ «نهنگ عنبر ۳» ساخته می‌شود
«قصه شکوه» با محوریت نگاه رهبر انقلاب به جایگاه زن مسلمان منتشر شد
«مادر» به شبکه نمایش می‌آید
نمایشگاه گروهی نقاشی کودک و نوجوان «شهر نقاشی » نگارخانه ابن سینا
افتتاح «سینماحقیقت» با رنگ ایران و روز مادر
نمایش و تحلیل فیلم «فرانکنشتاین» در فرهنگسرای ارسباران
رونمایی از فیلم «بی بی مریم» در باغ موزه قصر
نمایشگاه «فراتر از نگاه» در باغ‌موزه قصر