کد خبر: ۶۷۲۰۵

مشکل مسئولان از نگاه مرادخانی

علی مرادخانی معتقد است مسئولان هر اندازه به فضای عرفی جامعه نزدیک‌تر شوند، می‌توانند بهتر و پویا‌تر به مسائل و مشکلات فرهنگی هنری رسیدگی کنند.

به گزارش شهر، معاون هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بعد از تماشای نمایش «سیندرلا» به کارگردانی جلال تهرانی، این نمایش را اثری ارزشمند توصیف کرد که توانسته به درستی لایه‌های مختلف اجتماعی را به مخاطب نمایش دهد.

مرادخانی با بیان این مطلب افزود: «به نظر می‌رسد باید این نوع کار‌ها در آینده بیشتر از این تعدادی که هست روی صحنه‌های تئا‌تر دیده شوند. زیرا این نمایش با استقبالی که من از آن دیدم به نظر تئا‌تر مورد توجه جامعه ماست که به درستی توانسته لایه‌های مختلف اجتماعی را روی صحنه نمایش دهد.»

او ادامه داد: «این نمایش با درنظرگرفتن مولفه‌هایی که به آن اشاره کردم، تئا‌تر موفقی بود و امیدوارم در آینده شاهد به صحنه رفتن چنین آثار ارزشمندی باشیم. این نوع تئاتر‌ها، نیاز جامعه متفکر امروزی ماست که دوست دارد آنچه در فضای اجتماعی خود می‌گذرد را روی صحنه مشاهده کند.»

معاون هنری وزیر ارشاد با اشاره چگونگی حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برای دیدن آثار نمایشی خاطر نشان کرد: «به طور حتم در آینده‌ای نزدیک از آقای جنتی برای حضور در تئا‌تر شهر و سایر مجموعه‌های نمایشی دعوت خواهم کرد و حتم دارم وی نیز از این دعوت ما استقبال خواهند کرد. چرا که معتقدم مسئولان هر اندازه که به فضای عرفی جامعه نزدیک شوند زنده‌تر و پویا‌تر از آنچه وظیفه دارند به مسائل و مشکلات فرهنگی هنری رسیدگی می‌کنند.»

مرادخانی ادامه داد: «یکی از مشکلات عمده ما مسئولان این است که چشم، گوش و ذهنمان، ذهنیت‌های عرف جامعه نیست و آمدن، دیدن یا شنیدن محصولات فرهنگی هنری در محل اجرا یا تولید اثر به نظر من اولین و مهم‌ترین اقدامی است که مسئولان، به صورت خاص مدیران فرهنگی هنری باید آن را انجام دهند. زیرا در آن صورت است که می‌توان به راحتی تصمیم گیری کرد و در فضای عرفی جامعه هم قرار گرفت.»

معاون هنری وزیر ارشاد بعد از پایان نمایش «سیندرلا» با حضور در پشت صحنه، از تلاش نویسنده و کارگردان، بازیگران و عوامل نمایش تقدیر کرد.

58245


گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
ثبت‌ نام موکب‌های مردمی برای حضور در راهپیمایی جاماندگان اربعین
روایت‌های ایرانی، این‌بار با زبان‌های مختلف در باغ کتاب تهران
نمایش و تحلیل مستند «راه پرستاره» با حضور هنرمندان برجسته
عرضه «سووشون» پس از ۵۰ روز؛ سوم مرداد ادامه سریال پخش می‌شود
برپایی فرهنگسرای منتظر در جوار نماز جمعه تهران
دور جدید اجراهای تعزیه «شبیه نور» در پردیس تئاتر تهران
اکران افتتاحیه «دست ناپیدا» همراه با تجلیل از انسیه شاه‌حسینی
«مادران قصه‌گو»؛ روایت مقاومت و امید برای نسل آینده
نمایش و نقد فیلم «شمال از شمال غربی» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- سه شنبه ۳۱ تیر ماه ۱۴۰۴
فیلم؛ برگزاری ویژه برنامه "عاشورا بدون مرز" در فرهنگسرای نوجوان
اکران و نقدِ جدیدترین ساخته وس‌ اندرسون در سینما اندیشه
واگذاری تعدادی از فضا‌های تجاری سازمان فرهنگی هنری از طریق مزایده عمومی
ثبت نام دوره‌های تخصصی ترم تابستان خانه کاریکاتور آغاز شد
نمایشگاه بین‌المللی کارتون «جنگ و صلح» در خانه کاریکاتور ایران
فیلم؛ ترانه «ای ایران ایران» توسط گروه کر آوای عشاق فرهنگسرای دانش
نمایش «جاده اردکها ۲» در فرهنگسرای ارسباران
نقد و بررسی کتاب «خداحافظ گاری کوپر» در کتابخانه شهید سیدمحمدعلی جهان‌آرا
همایش بزرگ مثنوی‌خوانی «شرح اشتیاق» در فرهنگسرای ارسباران
سروده تازه میلاد عرفان‌پور برای این روزهای غزه/ در این داغ باید چه خاکی به سر کرد؟
فصل دهم پاتوق فیلم کوتاه از ۷ مرداد آغاز می‌شود
اختتامیه پویش «مادران قصه‌گو» با حضور تعدادی از مادران راوی دفاع مقدس برگزار می‌شود
نامزدهای بیست‌وسومین دوره جایزه قلم زرین معرفی شدند/ اختتامیه؛ دوم مرداد
نامگذاری یکی از سالن‌های پردیس سینمایی باغ کتاب به نام خسرو شکیبایی
گروه هنری لبخند با نمایش شاد و خانوادگی «بی‌باک» در فرهنگسرای فردوس