کد خبر: ۶۷۲۲۶

سرطان در تهران بيداد مي‌كند

سومين جلسه ستاد استقبال از مهر 92 كه به ميزباني معاونت حمل و نقل و ترافيك شهرداري تهران و با حضور نمايندگان دستگاه‌هاي اجرايي ذيربط برگزار شد، حاوي نكات تكان ‌دهنده‌اي از آثار و پيامدهاي آلودگي هوا بود.

به گزارش شهر، حسين همتي نماينده وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي در اين جلسه با اشاره به آثار ترافيك و آلودگي هواي ناشي از آن بر سلامت شهروندان تهراني گفت: سرطان در تهران بيداد مي‌كند.
همتي با بيان اين كه با توجه به شيوع بيماري سرطان، چاره‌اي جز اختصاص قسمت‌هاي بيشتري از ظرفيت مراكز درماني به بيماران مبتلا به سرطان نداريم، افزود: بخش‌هاي ويژه سرطان در بيمارستان‌هاي تهران هر روز گسترش مي‌يآبد.
 

شناسايي 500 مدرسه پرخطر در معابر اصلي تهران
نماينده پليس راهور تهران بزرگ نيز در اين جلسه با اشاره با شناسايي 500 مدرسه پرخطر در تهران گفت: اين مدارس در معابر اصلي تهران واقع شده‌اند و دانش‌آموزان آن‌ها بيشتر در معرض خطر تصادفات رانندگي قرار دارند و پليس راهنمايي و رانندگي تدابير و تمهيدات ويژه‌اي را به منظور تامين ايمني دانش‌آموزان اين مدارس پيش‌بيني كرده است.
مراد مرادي با بيان اين‌ كه دستورالعمل طرح انتظامي ‌ـ ترافيكي بازگشايي مدارس به پليس راهنمايي و رانندگي مناطق تهران ابلاغ شده، افزود: كنترل عملياتي ناوگان حمل و نقل شهري به ويژه خودروهاي سرويس مدرسه با هدف كاهش حوادث احتمالي و افزايش ايمني دانش‌آموزان، از جمله مواردي است كه در اين دستورالعمل مورد توجه قرار گرفته است.



آماده‌باش صد در صدي پليس در مهر ماه
نماينده فرماندهي انتظامي تهران با اشاره به آماده‌باش صد در صدي‌ نيروي انتظامي در دو بخش صف و ستاد گفت: عوامل انتظامي به همراه پليس راهور در روزهاي نخست آغاز سال جديد تحصيلي به صورت تمام وقت نسبت به كنترل همه جانبه مدارس و معابر اطراف آن اقدام خواهند كرد.پرويز يعقوبي با بيان اين كه پاس‌هاي پياده در معابر شهر به ويژه در محدوده مدارس افزايش مي‌يابد، افزود: برخورد با فروشندگان مواد غذايي غير بهداشتي و توزيع كنندگان مواد مخدر در سطح شهر و نيز مزاحمان خياباني در اطراف مدارس دخترانه در اين ايام در دستور كار نيروي انتظامي قرار دارد.
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
از بررسی روند تغییرات تا تاثیر فضای مجازی بر استقبال نسل‌نو از ترانه
برگزاری یادبود ناصر تقوایی در خانه هنرمندان
نمایش موزیکال «رویای شیرین» در مجتمع فرهنگی هنری نور
نشست «در ستایش شعر» در فرهنگسرای سرو
پیکر واحد خاکدان دوشنبه تشییع و خاکسپاری می‌شود
نمایشنامه‌خوانی «کوپه ۶۴» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- یکشنبه ۴ آبان ماه ۱۴۰۴
«اردو در قبرستان ژغاره»؛ صد و دوازدهمین کتاب پیشنهادی باشگاه بچه‌کتابخون‌ها
رونمایی از کتاب «قانون هفتم آدم‌های تنها» در فرهنگسرای اشراق
خانه فرهنگ امیرکبیر؛ خانه‌ای پویا برای بانوان و دختران منطقه ۲۲
نمایش و نقد فیلم «استیو» در فرهنگسرای ارسباران
نکوداشت هنرمندی که «ژن خلاقیت» دارد؛ تئاتر برایم خود زندگی است
نمایشگاه گروهی پوستر «سوغات منا» در فرهنگسرای انقلاب اسلامی
برگزیدگان جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران معرفی شدند/خداحافظ آشغال بهترین فیلم مردمی
فراخوان نمایشگاه هنر‌های تجسمی «قاب‌های کوچک آبانگان»
بازی سحر دولتشاهی و پیمان قاسم‌خانی در فیلم «قایق سواری در تهران»
نشست ماهانه هنرمندان موسیقی در فرهنگسرای ارسباران
دو اثر نمایشی موزیکال، با لحظاتی شاد، آموزشی و پرانرژی برای کودکان
نمایشگاه «من در بهشت رویاها» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- شنبه ۳ آبان ماه ۱۴۰۴
روایت نوجوانان تهرانی از «راهی که پیمودیم»؛ تصویری از اتحاد، پیشرفت و امید
پیام سرپرست سازمان فرهنگی هنری به مناسبت روز جهانی کارکنان موزه
گلایه فرزاد حسنی از رویکرد انتخاب مجریان؛ مجری خوب مجری «کم‌خطر» است!
اهمیت گرافیک محیطی در روابط عمومی- فائزه شیرازی
دیدار سرپرست سازمان فرهنگی هنری با خانواده کوچک‌ترین شهید جنایات صهیونیستی در ایران