کد خبر: ۶۷۲۴۴

وزیر راه خبر داد:

افزایش تسهیلات مسکن توسط بانک مرکزی

وزیر راه و شهرسازی خبر داد: کارگروه مسکن برای صندوق سپرده‌گذاری و افزایش تسهیلات مسکن در حال کار است و بانک مرکزی به زودی نتیجه را اعلام می‌کند.

به گزارش، شهرعباس آخوندی وزیر راه و شهرسازی در جمع خبرنگاران گفت: مشکل اقتصاد مسکن به دلیل نبود تقارن اطلاعات خریدار و فروشنده ایجاد شده به گونه‌ای که اطلاعات نابرابر هر یک به نفع دیگری است.

وی افزود: وجود حالت رکود تورمی در اقتصاد، توسط یک وزارتخانه برطرف نمی‌شود بلکه تورم به مفهوم یکپارچه به عهده اقتصاد کل کشور است.

وزیر راه و شهرسازی گفت: باید شیوه‌ مدیریت یکپارچه در اقتصاد ایجاد شود و بدون تزریق پول، قدرت اقتصاد ایران تامین و تجهیز نمی‌شود و این تجهیز باید در اقتصاد داخلی کشور باشد.

وی با اشاره به بند 2 قانون بودجه و اقدام بانک مرکزی مبنی بر افزایش تسهیلات مسکن تصریح کرد: براساس این بند بانک مرکزی حق دادن خط اعتباری مستقیم به هیچ بانکی را ندارد چرا که در حال حاضر هیچ اعتباری در بانک‌ها موجود نیست.

آخوندی تاکید کرد: در صورت ایجاد تجهیزات لازم و تشویق سرمایه‌گذاران این امر صورت می‌گیرد لذا باید جهت افزایش سپرده‌ها اقدام فوری صورت گیرد.

به گفته وزیر راه و شهرسازی افزایش سپرده‌گذاری به معنی افزایش نقدینگی نیست چراکه موجب افزایش تورم و افزایش دوباره قیمت‌ها می‌شود.

وی افزود: افزایش تسهیلات مسکن تاثیری در افزایش قیمت‌ها ندارد چرا که باید افزایش تجهیزات به صورت تدریجی عرضه و منجر به ایجاد تعادل در عرضه و تقاضا شود.

آخوندی گفت: برای افزایش تسهیلات مسکن و وام خرید هیچ‌گاه به بانک مسکن و بانک مرکزی اجباری نشد.

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به جلسات برگزار‌شده میان وزارت راه و شهرسازی و بخش خصوصی افزود: نسبت به برقراری ارتباط با بخش خصوصی خوش‌بین هستم و امیدوارم انبوه‌سازان بتوانند با ورود به ساخت ‌و ساز و سرمایه‌گذاری مسکن به شهرسازی کمک کنند.

وی در پاسخ به ورود انبوه‌سازان خارجی و فعالیت در کشور گفت: باید حس رقابت میان انبوه‌سازان داخلی و خارجی و با حمایت دولت صورت گیرد.

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
ثبت‌ نام موکب‌های مردمی برای حضور در راهپیمایی جاماندگان اربعین
روایت‌های ایرانی، این‌بار با زبان‌های مختلف در باغ کتاب تهران
نمایش و تحلیل مستند «راه پرستاره» با حضور هنرمندان برجسته
عرضه «سووشون» پس از ۵۰ روز؛ سوم مرداد ادامه سریال پخش می‌شود
برپایی فرهنگسرای منتظر در جوار نماز جمعه تهران
دور جدید اجراهای تعزیه «شبیه نور» در پردیس تئاتر تهران
اکران افتتاحیه «دست ناپیدا» همراه با تجلیل از انسیه شاه‌حسینی
«مادران قصه‌گو»؛ روایت مقاومت و امید برای نسل آینده
نمایش و نقد فیلم «شمال از شمال غربی» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- سه شنبه ۳۱ تیر ماه ۱۴۰۴
فیلم؛ برگزاری ویژه برنامه "عاشورا بدون مرز" در فرهنگسرای نوجوان
اکران و نقدِ جدیدترین ساخته وس‌ اندرسون در سینما اندیشه
واگذاری تعدادی از فضا‌های تجاری سازمان فرهنگی هنری از طریق مزایده عمومی
ثبت نام دوره‌های تخصصی ترم تابستان خانه کاریکاتور آغاز شد
نمایشگاه بین‌المللی کارتون «جنگ و صلح» در خانه کاریکاتور ایران
فیلم؛ ترانه «ای ایران ایران» توسط گروه کر آوای عشاق فرهنگسرای دانش
نمایش «جاده اردکها ۲» در فرهنگسرای ارسباران
نقد و بررسی کتاب «خداحافظ گاری کوپر» در کتابخانه شهید سیدمحمدعلی جهان‌آرا
همایش بزرگ مثنوی‌خوانی «شرح اشتیاق» در فرهنگسرای ارسباران
سروده تازه میلاد عرفان‌پور برای این روزهای غزه/ در این داغ باید چه خاکی به سر کرد؟
فصل دهم پاتوق فیلم کوتاه از ۷ مرداد آغاز می‌شود
اختتامیه پویش «مادران قصه‌گو» با حضور تعدادی از مادران راوی دفاع مقدس برگزار می‌شود
نامزدهای بیست‌وسومین دوره جایزه قلم زرین معرفی شدند/ اختتامیه؛ دوم مرداد
نامگذاری یکی از سالن‌های پردیس سینمایی باغ کتاب به نام خسرو شکیبایی
گروه هنری لبخند با نمایش شاد و خانوادگی «بی‌باک» در فرهنگسرای فردوس