کد خبر: ۶۷۳۶۵

نماینده مردم شازند خبر داد:

اصلاحات بودجه92 مهر ماه انجام می شود

یک عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با اشاره به ضرورت اصلاح قانون بودجه 92، گفت: فکر می‌کنم اصلاحات بودجه ظرف مهر ماه در کمیسیون برنامه و بودجه انجام می‌شود.

به گزارش شهر قاسم عزیزی عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در مورد اصلاحات بودجه 92 و تحق درآمدهای هدفمندی ناشی از آن گفت: من فکر می‌کنم اصلاحات بودجه ظرف مهر ماه در کمیسیون برنامه و بودجه انجام می‌شود و بعد از چند جلسه کار کارشناسی گزارش کمیسیون آماده خواهد شد که می‌توان با راهکارهای قانونی و با استفاده از آیین‌نامه داخلی مجلس آن را خارج از نوبت بررسی کرد چرا که هیچ مانعی برای سرعت بخشیدن به کار بررسی اصلاح بودجه وجود ندارد.

وی با تاکید بر اینکه مجلس آمادگی انجام اصلاحات قانون بودجه را دارد، افزود: اینکه نمایندگان به فوریت اصلاح بودجه رای ندادند به این معنی نیست که مجلس قائل به اصلاح بودجه نیست، بلکه نظر مجلس این بود که باید با دقت کار کارشناسی در مورد اصلاح بودجه انجام گیرد و فرصت بیشتری وجود داشته باشد.

عزیزی ادامه داد: اصلاح بودجه هفته اول بعد از تعطیلات مجلس در دستور کار قرار خواهد گرفت تا با حضور کارشناسان معاونت نظارت، نمایندگان دولت و اعضای کمیسیون برنامه و بودجه اصلاح قانون بودجه 92 برای تحقق درآمدهای دولت مدنظر قرار گیرد.

نماینده مردم شازند در مجلس تحقق درآمدهای حاصل از هدفمندی یارانه‌ها در بودجه 92 را از جمله مواردی دانست که باید در بودجه اصلاح شود.

عزیزی در این رابطه گفت: در قانون بودجه 92 پیش‌بینی شده بود که دولت از محل اصلاح قیمت‌ها و اجرای قانون هدفمندی، پنجاه هزار میلیارد تومان برای تامین ریالی وجه قابل پرداخت به مردم درآمد داشته باشد و رقمی هم به درمان و صنعت کمک شود اما به دلیل اینکه دولت قبل اصلاح قیمت حامل‌های انرژی را اجرا نکرد، درآمد پنجاه هزار میلیارد تومانی حاصل نشد و دولت جدید هم باید این بخش را در قانون بودجه اصلاح کند.

این عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس تاکید کرد: همین یک مورد یعنی بخش مربوط به هدفمندی در قانون بودجه 92 کافی است تا اصلاح بودجه ضرورت داشته باشد.

وی یادآور شد: با توجه به اینکه دولت قبل افزایش قیمت حامل‌های انرژی را اعمال نکرد و زمان انجام این کار با تاخیر مواجه شد، دولت جدید نیز بعد از تحویل گرفتن مسئولیت شرایط را برای اجرا مهیا ندید، بنابراین لازم است اصلاحاتی در این زمینه اعمال شود.

نماینده مردم شازند در مجلس در پایان گفت: پیشنهادات متعددی برای اصلاح بودجه در کمیسیون برنامه و بودجه وجود دارد که باید بررسی شود و نظر دولت و مجلس به هم نزدیک شود تا بتوان برای نیمه دوم سال یک پیشنهاد اجرایی ارائه کرد و منابع مورد نیاز پرداخت یارانه نقدی را نیز از سایر درآمدهای دولت تامین کرد چرا که ممکن است ظرف امسال اصلاح قیمت حامل‌های انرژی انجام نشود و در این صورت باید درآمدهای پیش‌بینی شده در این بخش از منابع دیگری تامین شود.

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار

«روح‌الله»؛ نود و دومین پیشنهاد باشگاه بچه‌کتابخون‌ها

دوره‌ی آموزشی برنامه‌نویسی ویژه‌ی کودک و نوجوان در فرهنگسرای فردوس

فرزانه کابلی با «من اینجا ریشه در خاکم» به تالار وحدت می‌آید

چهل و چهارمین نشست «حلقه بچه‌های ایران آینده» برگزار می‌شود

آلبوم موسیقی «جان پنهان» در فرهنگسرای ارسباران رونمایی می‌شود

نمایشگاه انفرادی نقاشی هنرمند کم‌توان ذهنی در نگارخانه سرو

نسبت سینما و عدالت در موزه هنرهای معاصر بررسی می‌شود

اپرای «مولوی» به روسیه می‌رود

از «مهمانی ۱۰ کیلومتری غدیر» تا «مهمانی سادات ۳»

آغاز سریال «آرزوهای چپکی» با حضور عموپورنگ

کانون موسیقی «سارنگ» فرهنگسرای خانواده عضو می‌پذیرد

نشست تخصصی «هنر، سینما و فلسفه» در فرهنگسرای ارسباران

طرح توسعه تماشاخانه سنگلج احیا شد؛ ایجاد مرکز قدرتمند فرهنگی و هنری

«ریشه» بعد از ۱۴ سال در کتاب‌فروشی‌ها جوانه زد

صفحه اول روزنامه‌ها- شنبه ۱۷ خرداد ماه ۱۴۰۴

اعضای شورای سیاست‌گذاری هشتمین دوسالانه خوشنویسی معرفی شدند

«بانو قدس ایران» و بازخوانی سکوتِ زنی که کنار تاریخ ایستاد

همراهی ماندلا و سنوار با امام خمینی(ره) در دیوارنگاره میدان انقلاب

«محرم عشق»؛ روایتی بصری از اشعار عرفانی امام راحل(ره)

گرامی‌داشت سالروز ارتحال امام خمینی(ره) در فرهنگسراهای تهران

صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۱۳ خرداد ماه ۱۴۰۴

نمایشگاه تخصصی «تَن‌پوشِ پهلوان» در خانه هنرمندان

کنسرت ارکستر «سازبند» در چهل و سومین شب موسیقی ارسباران

کارگاه مولانا و حافظ شناسی و مقالات شمس در فرهنگسرای ارسباران

جمع‌خوانی کتاب «سیره آفتاب» در کتابخانه قائم(عج)