کد خبر: ۶۷۴۰۸

ترجمه‌ منظوم قرآن رفع توقیف شد

امید مجد گفت: پس از انتشار خبر لغو مجوز انتشار ترجمه منظوم قرآن، از وزارت ارشاد خبر دادند که این اثر برای انتشار دوباره مشکلی ندارد.

به گزارش شهر، مجد که در گفت‌وگویی گفته بود، ترجمه منظومش از قرآن پس از 14 سال انتشار، از سال 1390 اجازه‌ی نشر نداشته و لغو مجوز شده است، اعلام کرد: پس از پی‌گیری‌هایم برای انتشار مجدد این قرآن طی یکی دو ماه گذشته، مسؤولان ارشاد قول‌هایی مبنی بر برگشت مجوز این اثر داده بودند که امروز (25 شهریورماه) پس از انعکاس خبر لغو مجوز این قرآن منظوم در ایسنا، از وزارت ارشاد تماس گرفتند و اعلام کردند مجوز انتشار این قرآن یکی دو ماه پیش مورد بررسی قرار گرفته است و در حال حاضر برای انتشار مشکلی ندارد.

او درباره این ترجمه منظوم می‌گوید: سال 76 ترجمه منظوم قرآن کریم را منتشر کردم که همان زمان با استقبال بسیار مواجه شد. در آن زمان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دوران ریاست جمهوری آقای هاشمی رفسنجانی مجوز انتشار این قرآن منظوم را داد. این ترجمه 45 بار تجدید چاپ شد و 340 هزار نسخه از آن به چاپ رسید.

او می‌افزاید: پس از به نظم درآوردن و مورد تشویق قرار گرفتن این قرآن منظوم، نهج‌البلاغه و صحیفه سجادیه را نیز به نظم درآوردم که از این آثار هم استقبال زیادی شد، اما پس از آن عده‌ای به تقلید از این آثار، دست به انجام چنین کارهایی زدند و با توجه به این‌که در آن زمان نظارت خیلی زیادی بر روی این آثار صورت نمی‌گرفت، آثار منظوم ضعیف زیادی از این دست به چاپ رسید.

مجد همچنین عنوان می‌کند: از طرف دیگر، عده‌ای هم از ابتدا خوش نداشتند که این کارها منتشر شود. به همین خاطر سال 1386 مجوز همه آثار منظوم را به یک‌باره باطل اعلام کردند. پس از این جریان، قرار شد اداره نظارت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی که الآن به معاونت قرآنی ارتقا پیدا کرده است، ترجمه‌های قرآن کریم را مورد بازبینی قرار دهد و تنها به آثار قوی اجازه انتشار دهد که در این مرحله تنها اثر من توانست مجوز ادامه‌ی نشر بگیرد. پس از این، کتاب‌هایم دوباره منتشر شدند تا این‌که در سال 1390 به یک‌باره دومرتبه اعلام کردند، مجوز انتشار این کتاب‌ها باطل است و هیچ جواب منطقی هم به اعتراض ما ندادند.


گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
«طرح فینیقی» به موضع‌گیری مبتنی بر احساسات نسبت به شخصیت های سیاسی و فرهنگی هشدار می‌دهد
اشعار، آهنگسازی عالی و تلفیق خلاقانه، رمز ماندگاری آثار با مضمون میهن
تالار وحدت میزبان شاعران و اهالی موسیقی در «از ایران بخوان»‌
افتتاح «سینمای ایران برای وطن» با فیلم «خانه دوست کجاست؟»
هفتاد و یکمین نشست «بچه‌های رستا» در فرهنگسرا‌های تهران
کارگاه رایگان آشنایی با نقاشی قهوه‌خانه‌ای در فرهنگسرای ارسباران
نمایش و نقد فیلم «نقشه فنیقی» در فرهنگسرای ارسباران
عکس؛ صفحه اول روزنامه‌ها- شنبه ۴مرداد ماه ۱۴۰۴
ثبت‌ نام موکب‌های مردمی برای حضور در راهپیمایی جاماندگان اربعین
روایت‌های ایرانی، این‌بار با زبان‌های مختلف در باغ کتاب تهران
نمایش و تحلیل مستند «راه پرستاره» با حضور هنرمندان برجسته
عرضه «سووشون» پس از ۵۰ روز؛ سوم مرداد ادامه سریال پخش می‌شود
برپایی فرهنگسرای منتظر در جوار نماز جمعه تهران
دور جدید اجراهای تعزیه «شبیه نور» در پردیس تئاتر تهران
اکران افتتاحیه «دست ناپیدا» همراه با تجلیل از انسیه شاه‌حسینی
«مادران قصه‌گو»؛ روایت مقاومت و امید برای نسل آینده
نمایش و نقد فیلم «شمال از شمال غربی» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- سه شنبه ۳۱ تیر ماه ۱۴۰۴
فیلم؛ برگزاری ویژه برنامه "عاشورا بدون مرز" در فرهنگسرای نوجوان
اکران و نقدِ جدیدترین ساخته وس‌ اندرسون در سینما اندیشه
واگذاری تعدادی از فضا‌های تجاری سازمان فرهنگی هنری از طریق مزایده عمومی
ثبت نام دوره‌های تخصصی ترم تابستان خانه کاریکاتور آغاز شد
نمایشگاه بین‌المللی کارتون «جنگ و صلح» در خانه کاریکاتور ایران
فیلم؛ ترانه «ای ایران ایران» توسط گروه کر آوای عشاق فرهنگسرای دانش
نمایش «جاده اردکها ۲» در فرهنگسرای ارسباران